اون نیلز بوره نه هایزنبرگ نقل درست بکن علیرضااین که نفهمیدید مهم نیست اقای هایزنبرگ یکی از بزرگترین دانشمندانه فیزیک کوانتوم میگن:
"هر کس فکر کنه فیزیک کوانتوم رو فهمیده در واقع نفهمیده"
مثلا همین این!!!
نمی فهممش! تازه فهمیدم که نمی فهممش.
مگه چال شدن اصن به خاطر جاذبه نیست؟
و اینکه یعنی چی فضا زمانو چال میکنه؟
نمیتونم فضا زمان رو خوب درک کنم راستش.
اگه میتونین کمک کنین اگه نه به خاطر خنگ بودنم مسخره ام نکنین
فیزیک کوانتوم رو از کجا شروع کنم؟ یعنی اول چی سرچ کنم؟
احساس می کنم خیلی خنگم. می ترسم برم سراغ تحقیق باز هزار تا سوال واسم پیش بیاد یا هیچی نفهمم:-s
مطمئنین؟
خب به نظرم طبق قانون ارشمیدس چون هوای بیشتری بین ذرات پنبه هست پس وزن پنبه یه ذره از وزن آهن کمتر ه!به خاطر اون یه ذره هوای اشغال شده به همون اندازه هم باید وزن کاهش پیدا کنه دیگه ؟درست میگم؟
ببینید قانون ارشمیدس هست.چون چگالی پنبه کمتره حجم بیشتری میگره.در نتیجه هوای بیشتری توشه و به میزان همون مقدار سیال جرم هم کمتره.البته خیلی زیاد نییست این اختلاف ولی بازم اختلاف وجود دارهآخه ما داریم میگیم یه کبلو پنبه و یک کیلو آهن
پس داریم جرم هردوشون رو به وضوح بیان می کنیم. هر دو یک کیلو اند
1=1
غیر از اینه؟
مطمئنین؟
خب به نظرم طبق قانون ارشمیدس چون هوای بیشتری بین ذرات پنبه هست پس وزن پنبه یه ذره از وزن آهن کمتر ه!به خاطر اون یه ذره هوای اشغال شده به همون اندازه هم باید وزن کاهش پیدا کنه دیگه ؟درست میگم؟
من هالیدی رو از برمهالیدی میتونه کمکتون کنه.
سارا خانوم برای فیزیک نیوتنی فیزیک هالیدی رو بخونی فولی خیالت راحته اما برای کوانتوم:کلا از فیزیک که خیلی زیاد!
ولی در این رابطه همین چند تا رو
سارا خانوم برای فیزیک نیوتنی فیزیک هالیدی رو بخونی فولی خیالت راحته اما برای کوانتوم:
اول اگه <<کتاب داستان اتم و کوانتوم >>رو بخونی می تونی به طور کلی یه نگاهی از کل علم کوانتوم چگونگی پیداش اتم ،اتم چیه ،نوار های یانگ ،ماده و پاد ماده،انرژی تاریک،ماده تاریک و... هر چیز که بخوای بدونی
بعد کتاب جهان در پوست گردو -البته باید یکم اطلاعات اضافه تر هم داشته باشی- خیلی خوبه بعد تاریخچه زمان استیفن هاوکینگ هم کتاب خوبیه . مستند هم در این باره زیاد هست با این کارا راحت می تونی یه مقدار قابل توجهی از علم کوانتوم رو بدونی
وقتی میگیم جرم پنبه منظورمون جرم پنبه هست و بس، ما که نمیگیم جرم پنبه و هوای دورش
میگیم جرم پنبه، منظور ما مقدار مادهس، یعنی تعداد مولی از پلمیمر های سازنده پنبه که با در نظر گرفتن جرم مولی عنصرهاش دقیقا به یک کیلو میرسیم،
و اینکه کسی تا حالا با مغلطه باهوش نشده