بسکتبال

بازیکن مورد علاقه ی بسکتبال شما در NBA کیست؟

• رای‌دهندگان
    253

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار
پاسخ : بسکتبال

به نقل از Rainman :
به همه بسكتباليستا توصيه ميكنم حتمنه حتمنه حتما" NBA 2K11 يا12 رو بگيرين و بازي كنن...
12 هم اومده مگه؟ :-/

آقا بحث ریبانده سر درد دلک باز شد :D
من همش میرم ریباند میکنم بعد یکی اون زیر میرا شل و پل میشه :( اگرم سخت بگیرن هی فولمو میگیرن :( باو من از دار دنیا همین قدرت بدنیو دارم فقط :D به من چه میپرم اونم با من میپره بعد میخوره بم میپکه :-"

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

به نقل از Lord Loss :
12 هم اومده مگه؟ :-/

آقا بحث ریبانده سر درد دلک باز شد :D
من همش میرم ریباند میکنم بعد یکی اون زیر میرا شل و پل میشه :( اگرم سخت بگیرن هی فولمو میگیرن :( باو من از دار دنیا همین قدرت بدنیو دارم فقط :D به من چه میپرم اونم با من میپره بعد میخوره بم میپکه :-"
من تو فيسبوك تو پيج خودشون ديدم ولي بازيش هنوز به دستم نرسيده :-w
واسه ريباندم اگه يارو رو بندازي پشتت(باكس اوت)خيلي ساده تر از اين حرفا توپو برميداري :D

محمد!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی1 تهران
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مهندسي صنايع

به نقل از Rainman :
باو بيخيال ري باند...
منم يه سري پريدم واسه ريباند گرم نكرده بودم قبلش...
اومدم پايين پام پيچيد(دو ماه قبلش شكسته بود)...
زدم تاندون و رباط و اينارو داغون كردم...
دست و اينا كه خيلي شايع تره...
تا حالا سه انگشتام در رفتن...
ورزشه ديگه داره...
ميگم واسه پا با باند بستن و كفش ساقدار و اينا تا حدود زيادي جلوش گرفته ميشه...
واسه دست راه حل خاصي نيست...؟
لوازمش هست... اما واقعا نمیشه گفت که دیگه دستت باهاش آسیب نمیبینه...
من همه ی انگشتای دستام حداقل یه بار شکستن... 2-3 تاشون هم 2-3 بار شکستن...
تا دلت هم بخواد انگشتام در رفتن...
اما خب.... واقعا کاری نمیشه کرد...
قبل از اینکه بری تمرین باید فیکس کنی، ینی اگه آسیب دیده ای باید کامل برطرف شه...

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 | آموزشگاه هنری میدیا
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از Rainman :
من تو فيسبوك تو پيج خودشون ديدم ولي بازيش هنوز به دستم نرسيده :-w
واسه ريباندم اگه يارو رو بندازي پشتت(باكس اوت)خيلي ساده تر از اين حرفا توپو برميداري :D
مگه بقیه چه جوری ریباند می کنن؟؟؟؟ خب همه باکس می کنن دیگه... نمی کنن؟؟؟ :-? :-/

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

به نقل از بیلی بچه...! :
مگه بقیه چه جوری ریباند می کنن؟؟؟؟ خب همه باکس می کنن دیگه... نمی کنن؟؟؟ :-? :-/
نه كه نميكنن...

اگه همه باكس كنن كه همه چي حله ديه...

يارو نصف جلوييش قد داره همچين از پشت ميپره توپو بگيره كه X_X

البته باكسم خيلي تكنيك داره كه من زياد ازش اطلاعات نارم :D

• شروع کننده موضوع

IVERSON

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
محیط زیست

هه هه....
بسکتبال ورزشه خوبیه!
این پیجو من زدم قدیما!اون موقع که خیلیا نمی دونستن بسکتبال چیه!
عجب:)

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از soroosh.farshchin :
هه هه....
بسکتبال ورزشه خوبیه!
این پیجو من زدم قدیما!اون موقع که خیلیا نمی دونستن بسکتبال چیه!
عجب:)
یه جوری می گین انگار نیم میلیون سال پیش بوده....! همش دو سال گذشته دیگه...! شاید تو شهر شما خیلیا نمی دونستن بسکتبال چیه دو سال پیش...!

تو اخبار شنیدم تیم ملی بسکتبال رفتن چین واسه مسابقات جام ملت های آسیا... انتخابی المپیک هم هست... بیاین در مورد اون حرف بزنیم... به نظرتون موفق می شیم سهمیه ی المپیک رو بگیریم یا نه...؟؟؟ من فکر می کنم تیم مون نسبت به دوره ی قبل ضعیف تر شده... نه؟؟؟

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

من مطمئنم ضعیف تر شده :D
ولی بازم به نظرم میتونیم بگیریم سهمیرو.

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

اینو از سایت روزنامه اطلاعات می ذارم:

ترکيب نهايي تيم ملي بسکتبال براي شركت در بيست و ششمين دوره‎ ‎مسابقات جام ملتهاي آسيا ـ انتخابي المپيك لندن مشخص شد.

تيم ملي بسکتبال پس از پشت سرگذاشتن اردوهاي متعدد و مسابقات تدارکاتي‎ ‎مختلف نفرات اصلي خود را شناخت و کادر فني تيم ملي با حذف چهار بازيکن اسامي 12‏‎ ‎بازيكن اين تيم را اعلام كرد:

مهدي کامراني، جواد داوري، آرن داوودي، محمد صمد‎ ‎نيکخواه بهرامي، حامد آفاق، مهراد آتشي، اوشين ساهاکيا، ارسلان کاظمي، حامد حدادي،‎ ‎حامد سهراب نژاد، اصغر کاردوست و سعيد داورپناه‎ ملي‌پوشان بسكتبال ايران در آوردگاه «ووهان» چين هستند.

حريفان ايران

بيست و ششمين دوره مسابقات جام ملت‌هاي آسياـ انتخابي بازي‌هاي المپيك لندن از 24 شهريور تا 3 مهر با حضور 16 تيم در چهار گروه برگزار مي‌شود.

ايران در گروه دوم‏ با تيم‌هاي قطر، تايوان و ازبکستان همگروه است و در نخستين ديدار به مصاف تايوان خواهد رفت. در پايان مرحله مقدماتي از هر گروه سه تيم به دور بعدي راه مي‌يابد و در دو گروه شش تيمي با يکديگر رقابت مي‌کنند. در اين مرحله بازي‌هاي تکراري انجام نمي‌شود. سه تيم برتر گروه ‏يك‏ با سه تيم از گروه ‏دوم‏ در يک گروه قرار مي‌گيرند و سه تيم دو گروه ديگر نيز ديگر گروه را تشکيل مي‌دهند.

گروه‌بندي مسابقات:

گروه ‏يكم‏: کره‌جنوبي، مالزي،

هند و لبنان‏

گروه ‏دوم‏: ايران، تايوان، ازبکستان و قطر

گروه ‏سوم‏: اردن، ژاپن، اندونزي و سوريه‏

گروه ‏چهارم‏: فيليپين، امارات، بحرين و چين

انديشه قهرماني

بازيكن پست پنج تيم ملي بسكتبال‌ ايران و باشگاه منفيس آمريكا‎ ‎شرايط تيم ملي را خوب ارزيابي كرد. حامد حدادي افتخار مي‌كند كه در كنار تيم ملي‎ ‎بوده و اميدوار است با قهرماني در جام ملتهاي آسيا به ايران باز گردد‎. ‎

حامد حدادي، پس از آخرين تمرين تيم ملي بسكتبال، مشكل هميشگي تيم ملي را بازي نخست دانست و گفت: متاسفانه هميشه‎ ‎در همان ابتداي كار به مشكل بر مي‌خوريم و گام به گام بهتر مي‌شويم. به طور مثال در‎ ‎رقابت‌هاي «ويليام جونز» اين مساله در تيم ملي ايجاد شد. در ابتداي كار به هر‎ ‎دليل خوب ظاهر نشديم، اما با قهرماني كارمان را به پايان رسانديم‎. بايد سعي كنيم تا در روزهاي نخستين با قدرت حريفان را شكست دهيم. نبايد‎ ‎اجازه خودنمايي به تيم‌ها بدهيم. بازي نخست، مهم‌ترين مساله براي تيم ملي است‎.

وي افزود: حريفان آسيايي با همه قدرت براي‎ ‎رسيدن به مرحله‌هاي بالا تلاش مي‌كنند. با استفاده از بازيكنان آمريكايي سعي دارند‎ ‎تا به بهترين شكل در رقابت‌هاي قهرماني آسيا حاضر شوند. با اين شرايط اگر حريفان را‎ ‎دست كم بگيريم، اشتباه كرده‌ايم‎. ‎

سنتر تيم بسكتبال‌ ممفيس آمريكا با اشاره به‎ ‎بازيكنان آمريكايي تيم‌هاي شرق آسيا تصريح كرد: همه تيم‌هاي آسيايي بازيكنان پست پنج‏‎ ‎به خدمت گرفته‌اند تا زير سبد تقويت شوند. لبنان، قطر، فيليپين و‎ ‎كره جنوبي تيم‌هايي هستند كه اين روزها بازيكنان خوبي را در تركيب دارند. به طور‎ ‎مثال فيليپين بازيكن بلند قد بسيار خوبي به خدمت گرفته است كه سابقه حضور در‎ NBA ‎را‎ ‎ دارد. اين بسكتباليست سن بالايي دارد، اما بسيار با تجربه است. بازيكن پست پنج‎ ‎كره نيز 225 سانتي متر قد دارد و زير سبد هنرنمايي مي‌كند، اما ايران تيم ديگري است‎.

وي افزود: بازيكنان ايران در هر پست‎ ‎بهترين‌هاي آسيا هستند، پنج نفر اول آسيا را داريم و البته بازيكنان دوم تيم نيز‎ از جمله ‎بهترين‌ها هستند. ايران به عنوان مدافع عنوان قهرماني عازم چين مي‌شود و همين مساله‎ نقطه قوت تيم است.

وي تاكيد كرد: اگر يك بازيكن 40 امتياز‎ ‎بياورد، ولي تيمش برنده نشود، هيچ ارزشي ندارد. پيروزي مهم‌ترين هدف تيم است، تيم‎ ‎ملي بسكتبال‌ ايران با هماهنگي و همدلي موفق خواهد شد. همه در كنار يكديگر‎ ‎و با كمك هم در انديشه قهرماني هستيم. خود من زماني كه در آمريكا بودم، فقط به‏‎ ‎ايران و تيم ملي فكر مي‌كردم تا كنار هم تيمي‌هايم بازي كنم. افتخار مي‌كنم‎ ‎كه چنين هم تيمي‌هايي دارم و اميدوارم از با هم بودن لذت ببريم و با خيالي‎ ‎آسوده در راه قهرماني حركت كنيم‎.

هـــــــــــــورا !!! پیش به سوی قهرمانی...!!!!! P:>

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

هنوز اونقدرا هم ضعیف نشدیم!

می تونیم بریم باو! آسیا که چیزی نیس! می زنیم همه رو! :D مخصوصا این چین رو دوس دارم بزنیم لهش کنیم! :D

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

آقا بچه ها راست ميگن تيم خيلي ضعيف شده...
:(
ولي خو اگه خوب بازي كنن...
:-w
همه به اندازه توانشون كار كنن واسه تيم؛
:-w
سهميه رو ميگيريم...

/m\

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

تیم ضعیف شده ولی نه اونقدر...!!! جام ویلیام جونز رو بردیم امسال... با اینکه به شدت ضعیف شروع کردیم.... همه خیلی امیدوارن برای گرفتن جام...

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

استارت قهرمان در جام ملت های آسیا با شکست تایوان

تیم ملی بسکتبال کشورمان بیست وششمین دوره مسابقات جام ملتهای آسیا را با پیروزی آغاز کرد و دقایقی پیش موفق شد تیم ملی تایوان را شکست دهد.

تیم ایران با ترکیب اولیه مهدی کامرانی، جواد داوری، حامدآفاق، اوشین ساهاکیان x: و حامد حدادی وارد زمین شد و کوارتر اول را 10-8 به سود خود پایان داد. در کوارتر دوم دو تیم در امتیاز گیری بازهم موفق نبودند و نیمه اول با نتیجه 19-17 به سود تایوان خاتمه یافت.

در کوارتر سوم تیم ایران نتوانست از بسیاری از موقعیتها و پرتابهای خود استفاده نماید به طوری که در اواسط این کوارتر تایوان 10 امتیاز از تیم ماپیش افتاد اما با ورود صمد نیکخواه بهرامی به زمین موتور گلزنی ایزان تقویت شد و ملی پوشان موفق شدند این کوارتر را 32-31 به سود خود به پایان ببرند. تا پایان این کوارتر شوتیست های تیم ملی در پرتابهای از راه دور نا موفق عمل کرده بودند بطوریکه تنها پرتاب 3 امتیازی ثبت شده برای کشورمان توسط حامد حدادی به دست آمده بود. :O [-(

در کوارتر چهارم تیم ایران با اجرای بهتر تاکتیک های مورد نظر مربیان موفق شد حریف سختکوش خود را تحت فشار بیشتری قرار دهد و با امتیازهای صمد نیکخواه بهرامی و ریباندهای حدادی P:> این مسابقه را با نتیجه 37-49 به سود خود خاتمه دهد.

در پایان مسابقه صمد نیکخواه بهرامی با 18 امتیاز و حامد حدادی با 8 امتیازو 9 ریباند از بهترین یاران ایران در این مسابقه بودند. P:> آفرین!!!!!

تیم کشورمان فردا ساعت 14:30 به وقت تهران به دیدار تیم ملی قطر خواهد رفت.

خبر رو از سایت فدراسیون بسکتبال بر داشتم...!

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

49-37؟ :-w
تایوان؟ :-w
بازی های ناحیه مدارس بیشتر از این امتیاز میگیرن که :-w :D

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از Lord Loss :
49-37؟ :-w
تایوان؟ :-w
بازی های ناحیه مدارس بیشتر از این امتیاز میگیرن که :-w :D
ای بابا...!! تازه بازی اولشونه ... صبر کنید... ایشالا بازی به بازی بهتر می شن...!( امیدوارم که بشن...! [-o<)

تو این (http://www.fiba.com/pages/eng/fc/news/lateNews/p/newsid/49449/arti.html) درباره ی ایران و صمد نیکخواه بهرامی نوشته... سایت فیبا ه...

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

پیروزی تیم ملی ایــــــران مقابل قطر :
تیم ملی بسکتبال ایران در رقابتی نیمه تمام در برابر قطر با نتیجه 37 بر 4 به پیرزوی رسید.
تیم ملی ایران در دومین دیدار خود در محله مقدماتی رقابتهای جام ملتهای آسیا ، امروز از ساعت 14:30 به مصاف تیم ملی قطر رفت و کوارتر اول را با نتیجه 37 بر 4 از حریف خودش پیش بود ولی قبل از به پایان رسیدن کوارتر اول ، قطری ها بدلیل صادر نشدن کارت پنج بازیکن تبعه شان ( من مرده ی این هماهنگی ام...!) ، زمین مسابقه را ترک نمودند.
بدین ترتیب تیم ملی کشورمان با دو پیروزی و چهار امتیاز صدرنشین گروه خود گردید و با کناره گیری قطر از رقابتها ، تیم ایران به همراه تیم های چین تایپه و ازبکستان به مرحله دوم مسابقات صعود نمودند. تیم ایران ساعت 14:30 فردا به مصاف تیم ازبکستان خواهد رفت.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

ایول بچه ها ! فعلا دارن می برند! :D

دمشون گرم! واقعا دمشون گرم! (; واقعا با غیرت دارن فعلا بازی می کنند!

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

من دارم امیدوار می شم...!!!! 8->

rainman

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور

آفرين به بچه ها...
<D=
بعد الان من يه سوالي برام پيش اومده:
:-/
اين تيم قطر،تيم نونهالانشون بودن؟
:-?
آخه 37-4 ديگه؟
:D
مگه اون بازيكنا كي بودن؟
:-?

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از بیلی بچه...! :
من دارم امیدوار می شم...!!!! 8->
البته در این که تیممون خوفه شکی نیس که :D
ولی این بازیهایی ک بردیم همیچین جوری نبودن ک آدم امیدوار شه ها. مخصوصا بازی اول.
این بازی با قطرم خاص بوده که اینطوری شده.....اخبار یک توضیحاتی داد ها من نوفهمیدم #-o :D

بالا