آره....!!!!به نقل از LEGEND :
ما میرفتیم جای ازبکستان بازی می کردیم بیشتر امتیاز می آوردیم!
باو چیه 38 امتیاز در مقابل 132 ؟![]()
آقا نكته جالبيه ها...به نقل از ROzhiN :واقعا جا داره از صدا و سیما تشکر کنیم!
حتی یه بازیرو هم نشون ندادن. اونوقت فوتبال...
البته فکر کنم مرحله های بعدو نشون بدن.
کسی نمیدونه از چه کانالی میشه دید؟![]()
اینرنتی می خوای، آخرین پست این تاپیک هست، از اونجا میشه دید.به نقل از Rainman :آقا نكته جالبيه ها...
واسه چي اينا بازياي بسكتبال پخش نمي كنن؟
NBA نيست بگيم Cheer leadrچيزي وسط ميدون باشه...
من فكر كنم،علت ديگه اي داره...
به طور مثال عكساي حامد با عرفان يا اون عكساي آرن داوودي...
اگه شبكه ي خارجي هم مي رونيد بگيد،باتشكر!
![]()
تیم ملی بسکتبال کشورمان در ادامه مسیر قهرمانی خود در جام ملتهای آسیا صبح امروز موفق شد تیم مالزی را با نتیجه 36-121 درهم کوبد و برای کلیه تیمهای حاضر در مسابقات خط و نشان بکشد. حالا انگار کی رو بردن.... از اخبار یه تیکه هایی از بازی رو دیدم ... قشنگ میانگین قدی شون از ایرانی ها پونزده شونزده سانت کمتر بود....!
تیم ایران کوارتر اول را با حساب 14-34 ، کوارتر دوم را 9-22، کوارتر سوم را 5-35 و کوارتر چهارم را 8-30 به سود خود خاتمه داد تا همچنان صدرنشین گروه E مسابقات باشد.
در این مسابقه کادر فنی تیم ملی از کلیه بازیکنان به تناوب استفاده نمود تا ضمن مرور سیستمهای مورد نظر، تمامی قهرمانان با امتیاز آوری خود در این پیروزی سهیم باشند. در این میان، حامد آفاق و حامد حدادی با کسب 20 امتیاز در صدر گلزنان بازی امروز بودند.ضمن آنکه ارسلان کاظمی با 18 امتیاز، مهدی کامرانی 13،اوشین ساهاکیان 12
![]()
و صمد نیکخواه بهرامی با 11 امتیاز آمادگی خود را به رخ حریف نه چندان قدرتمند خود کشیدند.
در ادامه دور دوم مسابقات، تیم ملی بسکتبال کشورمان فردا ساعت 10 صبح به وقت تهران به مصاف رقیب سنتی خود لبنان خواهد رفت.
نتایج بازی های روز دوشنبه بیست و هشت شهریور ( امروز ) ....
نتایج مسابقات امروز به شرح ذیل می باشد:
* ایران 121 - مالزی 36
* لبنان 58 - تایوان 60
* کره جنوبی 106 - ازبکستان 57کلا" این ازبک ها ترکیـــــــــدن...!
* اردن 64 - فیلیپین 72
* ژاپن 101 - امارات 61
* چین 90 - سوریه 71
[
به نقل از Rainman :مرسي بابت خبرا...
الان من به بچه ها بگم،
يه تيمي چيزي جور كنيم بريم با اين مالزي بازي كنيم...
آخه خدايي نتيجه 121-36
آفرين واقغا" آفرين...
بابا خو بحث راجع به دلایل انقراض گونه ای از اورانگوتان های اهل مناصق پرباران استواییبه نقل از بیلی بچه...! :ولی گفتن دیگه گپی پیست نذارین...!
یکی فارسی کنه. . .به نقل از LEGEND :خوب الآن چی بگیم؟؟؟؟
بیایم تحلیل کنیم بازی مزخرفشون جلوی اردن رو؟ باو آفاق گند زد مربی بدتر! [-(
یعنی باورتون می شه من بگم شبی که روزش ایران باخت، من می خواستم برم تو سایت فدراسیون ترکیده بود... می گفت اصلا یه همچین سایتی وجود نداره..... شب بعدش تازه سایت درست شد.... معلوم نیست کی اونجا چه گندی زده که این جوری می خوان لاپوشونی کنن...!!! واقعا که...به نقل از The Bug :حالا ایران باخت حذف شد نباید یه خبری پستی چیزی بدین اینجا؟
خوابید یهو....بیارین بالا (تاپیکو میگم)