سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

mahshid_f

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان شناسی
پاسخ : سمپادی های تهران[راهنمایی فرزانگان 1]

ریحانه تو چرا انقد خون ِ خودتو کثیف میکنی؟ :D

بچه ها انقد بحث نداره که :D
معلومه هممون آرزو داریم، مدرسه هامون، حتی اگر ازشون رفته باشیم، بازم بهترین باشن...
اما خب اگر میتونیم کاری بکنیم، میکنیم...اگرم نمیتونیم، یه کم سعی میکنیم که بتونیم :D
ولی خب تو این شرایط که راه حلی نیست، دعوا نداره که...
میتونی بری اونجا بزنی تو گوش ِ مدیر مدرسه، بگی باید حلقه باشه؟
خب به نظرت راه حلش چیه؟

(الان بحث ِ همین چیزا بود دیگه؟ :-" :D)

• لایک
امتیازات: sayna
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از مهشید_ف :
ریحانه تو چرا انقد خون ِ خودتو کثیف میکنی؟ :D

بچه ها انقد بحث نداره که :D
معلومه هممون آرزو داریم، مدرسه هامون، حتی اگر ازشون رفته باشیم، بازم بهترین باشن...
اما خب اگر میتونیم کاری بکنیم، میکنیم...اگرم نمیتونیم، یه کم سعی میکنیم که بتونیم :D
ولی خب تو این شرایط که راه حلی نیست، دعوا نداره که...
خب به نظرت راه حلش چیه؟

آره مهشید .
ولی مثکه اینا نمیفهمن منظور منُ یا بالعکس .
من دارم میگم نذاریم رسمای مدرسه به همین راحتی از بین برن ! الان داغن نمیفهمن ! 2روز دیگه همه چیُ حذف میکنن !
همین ... :-<

• لایک
امتیازات: N.M

mahdish10

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان 1 تهـران
شهر
تهـران

به نقل از ریــحــانــه :
همچی میگی بازرس انگار هر روز تو مدرسه ی ما بازرسه !!
بازرسائم نمیان بگن ما شخصیتمون به خاطر این چیزا شخصیت بدیه .
نمیخواد به من درس اخلاق بدی شما . اینا رُ 100 بار از معلما شنیدم .
همه ی اینارم میدونم که تو موقعیتای مختلف رفتار مختلف داشتن ینی چی .
من میگم اینا چیزائی نیستن که بخوایم واسش محیط در نظر بگیریم .
اینا احساساتُ هیجانای مائن ...
ببین ملومه هیـشکی نمیاد از یه سری بچه ی راهنمایی واسه همچین چیزی ایـراد بگیره . موضوع اینه که خودمـون میتونیـم شخصیت ـمون ُ بالاتر از چیزی که فک میکنن و هست نشون بدیم و تو هرجایی چیزی که لازمـه رو بخونیم . شما واسش تا الان محیط در نظر نمی گرفتی میخونـدی ، حالا ما از این به بعد جاهایی که فک میکنیم درسـته میخونیم نه واسه نگـه داشتن ِ هیجـانات ـمون . :)

به نقل از مهشید_ف :
خب به نظرت راه حلش چیه؟

حلقـه هســــت .

به نقل از ریــحــانــه :
من دارم میگم نذاریم رسمای مدرسه به همین راحتی از بین برن ! الان داغن نمیفهمن ! 2روز دیگه همه چیُ حذف میکنن !
همین ... :-<
نـه رسـم ـای مدرسـه از بیـن رفتـه نـه ما کمـتر از شما به فکر مـدرسمون ـیم .

mahshid_f

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان شناسی

میدونم حلقه هست :D
مثال زدم :D

بچه ها شما خودتون الان تنها کاری که میتونین بکنین اینه که تا جایی که میشه رسمایی که میتونیدو نگه دارید...
تو الان دیگه برا راهنمایی نمیتونی کاری بکنی
حالا که نمیتونی، بیا تا جایی که میشه تو دبیرستان تلاش کن...

ببین همین الان ، یعنی امروز برای کارگاه هنر ما جلسه گذاشته بودن، کلا بیست نفر هم نیومدن آمفی تئاتر...
همه به بهانه المپیاد و امتحان نهایی و این چیزا میزنن زیرش...
خب این جا ام تعصب لازمه دیگه... اما کسی توجه نمیکنه :|
تو که انقد نگرانی از الان بیا واسه کارگاه علوم سال دیگه ت تلاش کن...
تو حلقه هایی که تو دبیرستان هست، شرکت کن...

اصلا حتی اگر بچه های راهنمایی الان روی حلقه تعصبی نداشته باشن، خیلی ام عجیب نیست!
یه زمانی فرزانگان و رسماش مهم بود که تو کل تهران، یه دونه فرزانگان پیدا میشد...
به نظر تو دیگه با وجود 6تا فرزانگان، چیزی به اسم «رسم» هم باقی میمونه؟؟ :|

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

آآآ ! د ِ بياين ا اينجا بيرون ديگـــه د ِ !
ببين ريحانه گفتم به من و تو چـه دقيقا براي ِ همين وقتا بود ! :D چـون الآن ممكـنه حـتي يه درصد تو عصباني شـده باشي ، نه ؟ يا حرص خورده باشـي ، نه ؟ يا ياده اون مدرسـه كذايي :دي افتاده باشـي ، نه ؟ يـا اصلا به شخصيتت بر خورده باشـه ( اسمـايلي ِ زهره :-" :-" ) ، هوم ؟ و ارزششو نـــداره !!
من وقتي گـفتم به من و تو چـه ، دقيقا مي خواسـتم بگـم ، مدرسه دست ِ بچه هاشه ! همينجوري كـه مهشـيد اينا پارسـال نيومـدن به ما بگـن چرا گـند زدين به كـتيبه مثـلا :D ( جــــــان مـن بحث ِ كتبيه و اينا رو پيش نكـشين ؛ حالم ا َ بحث پيرامون ِ راهنمايي به هـم مي خوره ديگه قسـم خوردما ;;) :-" :-" ) ؛ مائم نمي تونـيم بگيـم چي كار كنين چي كار نكنين ( البته من هر چي فكر كردم كاري صورت نگرفته ، حذف ديوار سنگي و يار دبستاني و گل گلدون كه كار خودمون بود :D + اگه مي خونديم اجازه مي گرفتيم ! + خـــــــــــــيــــلي زوده واسـه آفتاب ، اونـم واسـه حـلقه‌ش تصميم گيري شـه ! من تو كار هيچ بني بشري دخالت نمي كـنم امـا خواهران من كـه به شخصيت ما ( ;;) ) در آفتاب مي انديشيد ! شـما 2 تا حلقه ي اولي ِ سال رو بزنيد آخـه ! بعدش ! اصـلا خ.هويدا راجع به آفتاب حرفي زدن يا خودتون به اين نتايج ِ عالي رسيدين ؟ ;;) any way حذف هر چـيز ديگـه‌اي نشان دهنده ي چيزاي ِ بديه :D :D ; )
چي داشـتم مي گـفتم ؟ اهـاو ! ختــم كـلام !‌مـن اگر به تو گفـتم به من و تو چـه ، چـون مطمئـــــن بودم خبر هاي ِ بدي از راهنمايي خواهيـم شنيد ( من باز تاكيـد مي كـنم كاري صورت نگرفته الآن به نظر من :)) ) يعني بايد آماده باشـي بيان بگـن هويدا با موافقت بچه ها سقف مدرسه رو كـ َـند مثلا ! :D :-" :-" و برات مهم نباشه ! چون نمي توني كاري بكـني ريحانه !

"""""و هميـشه هستن كسايي كه بهانه تراشي كـنن براي تصميمات و افكار ِ غلطشون و تحميل اون به ما ، و تاوان اين جور آدمارو ، تا آخر عـمر ، مـن و تو نمي تونيـم پس بديـم .... """""

+ نظر شخصي ِ بنده اينـه كـه كارايي كه تو اون مدرسه قراره انجام بديم ، و تو راهنمايي قراره انجام بدن ، خيلي مهم تر از حلقه‌س ! يعـني كـسي حرفي براي ِ گفتن داره ، كه چيزي اضافه كرده باشـه به مدرسـه ! 4 تا پروژه اضافه كرده باشـه به افتخارات مدرسه مثـلا ! محتواي ِ آفتاب ِ كه مهمه ! نه يه بنگ بنگ و دينگ دينگ ِ ته ِ حلقه‌ش ! و شخصيت ِ‌ما از روي ِ كاري كـه واسـه مدرسمون كرديم شناختـه مي شـه .... پس صبر كـنيد تا آفـتاب ؛ شخصيت سمپاديا رو با حذف بنگ بنگ و اينا نمي شـه خريد ! :)
+ ريـحانه ! مرور زمـان نشـون مي ده كي ، چه قدر به فكر مدرسه‌ش بوده ! پـس حرص ِ ايـن رو نخور ... فقط براي مدرسه‌ت ، كارگاهش ، حلقه‌ش تلاش كـن ! مـرور ِ زمــان همه چي رو نشـون مي ده ! هـــمه چـــــي ...
+ اگـه دوست دارين جوابمو بدين ! ولي من ديگه اينجا پسـتي نخواهم داد ! د ِ‌! شمـا ! بعله بعله شـما ! مگه خودتون تاپيك ندارين د ِ ! بياين بريم ديگـه ! :-"

mahdish10

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
تهـران

به نقل از SaYnA :
( البته من هر چي فكر كردم كاري صورت نگرفته ، حذف ديوار سنگي و يار دبستاني و گل گلدون كه كار خودمون بود :D + اگه مي خونديم اجازه مي گرفتيم ! + خـــــــــــــيــــلي زوده واسـه آفتاب ، اونـم واسـه حـلقه‌ش تصميم گيري شـه ! من تو كار هيچ بني بشري دخالت نمي كـنم امـا خواهران من كـه به شخصيت ما ( ;;) ) در آفتاب مي انديشيد ! شـما 2 تا حلقه ي اولي ِ سال رو بزنيد آخـه ! بعدش ! اصـلا خ.هويدا راجع به آفتاب حرفي زدن يا خودتون به اين نتايج ِ عالي رسيدين ؟ ;;) any way حذف هر چـيز ديگـه‌اي نشان دهنده ي چيزاي ِ بديه :D :D ; )
شـرط ِ حلقه زدن حذف ِ این شعرا بوده و دلایل ِ حذف شعرام اینا بوده ؛ دلایل و خواست ریحانه گفتم . مـرض نداریم از خودمون مشـکل درس کنیم + بحث آفتاب نبود کلا ؛ برا هر چیز ِ رسمی ـی بود .

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

ساینا اینا بحثای راهمائیه ! نمیتونیم تو تاپیک دبیرستان راجبش حرف بزنیم که ! :-??
آره ساینا ... کاری نمیتونیم بکنیم . ولی میتونیم واسه حذف نشدنش تلاش کنیم ...

melika.m.r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیــرســتانِ فرزانگانِ یک
شهر
تــــهران!
دانشگاه
خدا بخواد ، تهران .

وقتی ما سوم بودیم ، همه ــش برامون دبیرستانی ــا کامنت ُ اینا می ذاشتن که چه می دونم زمانِ ما اینجوری نبوده ُ شما ها بی عرضه اید که گذاشتین فُلان مسئله حذف ُ عوض شه مثلا" ! اون موقع چی حذف شده بود!؟ مدیریت ُ کادر که ما خودمون ُ "کشتیم" تا به بهترین شکل بشه همه چی؛ حالا شد یا نشد ُ دیگه ما نمی دونیم. هرکاری که تونستیم کردیم. شعرایِ حلقه رو هم تا جایی که می شد حفظ کردیم. چون تو حلقه دیگه بحثِ ما ُ سالِ ما نبود "کلِّ" فرزانگان رو پایه یِ این حلقه می چرخید ُ می چرخه ُ خواهد (؟ ! )...
حالا ؛ می خواین گومبا گومبا رو نخونید که چی!؟ آها ! می خواین بگین تمامِ نسل هایی که از قبل اومدن تو این مدرسه ُ رفتن ، "همه" دیوونه بودن ُ ما داریم یه تحوّلِ عظیم به وجود میاریم که به جامعه یِ بشری بگیم که خُ نه ! اشتباه نکنید . اینکه ما می گفتیم ما همه فرزانگان ــیم ُ مظهرِ نیرویِ جوانیم ُ تو این سن دیوونه یِ دیوونه ایم ُ مثِ همه یِ ملّت ؛ بلکه هم بیشتر تو نوجوونی یه جورِ خاصّیم ، دیــــگه تموم شد . ما الان نسلِ عاقلِ فرزانگانیم که اصلا" هم قصدِ زیرِ سوال بردنِ شخصیتمون رو نداریم؟ یا مثلا" می خواین بگین که ما خیلی بزرگتر از سنّمون ــیم ُ هنوز دبیرستان نرفته ، تمومِ شورُ هیجاناتمون ُ خاموش کردیم !؟ ببین! رهنمایی "مالِ" این دیوونه بازی ــایِ قشنگه... تموم داره می شه . بفهمین.
می دونی چیه ؟ حلقه یه اجتماعِ واسه فریاد زدنِ یه سری احساساتِ مشترکِ در یه لحظه ! این احساسات می تونن شعرایِ خودِ بچه ها باشن ؛ می تونن هم یه سری حرف باشن. نماد باشن. این شعرایِ آخرِ حلقه ، همه نمادن ."همه " نمادن . نماد واسه اینکه بگیم باو این تفاوتی که واسه ما از جامعه قائلن ، اینی نیس که همه فک می کنن. ما هم بچه ایم. نو جوونیم. می خندیم ُگریه می کنیم. مثه همه. اما یه جورِ دیگه ...یه مدلِ دیگه...
وگر نه که ماشالله تو مدرسه هایِ دیگه هم حلقه می زنن ، شعرایِ ما رو هم می خونن.
می خواین متفاوت باشین؟
"شخصیت" داشته باشین ؟
یه جور دیگه عمل کنین. جایِ اینکه با منطقِ یه پایه یِ حداکثر 200 نفری ، خط بکشین رو تمومِ سال هایِ قبلِ بقیه ، بیاین یه کم توضیح بدین واسه مسئولینتون. بهشون بفهمونین اهمّیتِ یه سری چیزا رو. شما باید بشناسونین به بقیه رسومتون رو ! هرچند ، وقتی انقد زیبا دارین نقض می کنین همه چی ُ ، انگار خودتونم هنوز ارزشِ یه سری چیزا رو نفهمیدین . حیف...!

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

ملیکا ، شعر گوگوش، گوگوش! نه آخه جان من گــوگــوش چه ربطی داره به شور و شوق نوجوونی؟ شعری که توش میگه کاشکی این دیوار خراب شه من و تو با هم بمیریم، اصلا جور در میاد با حس و حال قشنگ راهنمایی؟ شعری که داره از درد و جدایی و مرگ حرف میزنه با راهنمایی فرزانگان 1 تهران جور در میاد؟
من گل گلدون و یار دبستانی رو خیلی دوست داشتم خدایی، ولی گاهی وقتا آدم برای نگه داشتن ارزش های بالاتر و چیز های بزرگتر ، باید از یه سری چیز ِ فرعی و کم اهمیت تر بزنه، الان هدف ِ ما نگه داشتن ِ رسم ِ حلقه ـست ، نه خوندن شعر گوگوش اون وسط . و برای این هدف، وقتی نجفی در میاد میگه یار دبستانی نخونین گل گلدون نخونین، ما نمیتونیم چیزی بهش بگیم .
در مورد گومبا گومبا هم، من خودم اینو از همه شعرهای حلقه بیشتر دوست دارم خیلی هم نسبت بهش ارادت دارم و خودم تا آخرین قطره خونم وسط حلقه میخونمش ، ولی اونم نه توی آفتاب (که اووووووه! 7 ماه مونده بهش! کی حوصله داره فکرشو بکنه!) ! خود ِ شما هیچ وقت در نمیاین جلوی هویدا به دوستتون بگین : هوی خر بیشعور لعنتی! نمیگین! چون در شان شما نیست! اینم عین همون، ما نمیایم جلوی یه عده امثال واله ای ها و بازرس ها به خودمون بگیم دیوونه ! در حالی که توی جمع خودمونی صد تا بدترشم میگیم. اگه این قدر معتقدین که باید شخصیت واقعی مونو به همه نشون بدیم، فردا صبح برین جلوی مدیرتون داد بزنین : آی فلانی ِ ** ِ لعنتی زود گم شو بیا این جا ببینم ! نمیزنین دیگه!
والسلام !

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

البته من هر چي فكر كردم كاري صورت نگرفته ، حذف ديوار سنگي و يار دبستاني و گل گلدون كه كار خودمون بود

melika.m.r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تــــهران!
دانشگاه
خدا بخواد ، تهران .

به نقل از ستـاره‌ :
ملیکا ، شعر گوگوش، گوگوش! نه آخه جان من گــوگــوش چه ربطی داره به شور و شوق نوجوونی؟ شعری که توش میگه کاشکی این دیوار خراب شه من و تو با هم بمیریم، اصلا جور در میاد با حس و حال قشنگ راهنمایی؟ شعری که داره از درد و جدایی و مرگ حرف میزنه با راهنمایی فرزانگان 1 تهران جور در میاد؟
من گل گلدون و یار دبستانی رو خیلی دوست داشتم خدایی، ولی گاهی وقتا آدم برای نگه داشتن ارزش های بالاتر و چیز های بزرگتر ، باید از یه سری چیز ِ فرعی و کم اهمیت تر بزنه، الان هدف ِ ما نگه داشتن ِ رسم ِ حلقه ـست ، نه خوندن شعر گوگوش اون وسط . و برای این هدف، وقتی نجفی در میاد میگه یار دبستانی نخونین گل گلدون نخونین، ما نمیتونیم چیزی بهش بگیم .
در مورد گومبا گومبا هم، من خودم اینو از همه شعرهای حلقه بیشتر دوست دارم خیلی هم نسبت بهش ارادت دارم و خودم تا آخرین قطره خونم وسط حلقه میخونمش ، ولی اونم نه توی آفتاب (که اووووووه! 7 ماه مونده بهش! کی حوصله داره فکرشو بکنه!) ! خود ِ شما هیچ وقت در نمیاین جلوی هویدا به دوستتون بگین : هوی خر بیشعور لعنتی! نمیگین! چون در شان شما نیست! اینم عین همون، ما نمیایم جلوی یه عده امثال واله ای ها و بازرس ها به خودمون بگیم دیوونه ! والسلام !
ستاره جان ! اصلا" بحثِ شعرایِ گوگوش این ــا که پارسال تموم شد ! من اونا رو نمی گم . منظورم شعرایِ اصلِ حلقه ــس ! گومبا گومبا ُ یاردبستانی ُ...
می دونم چی می گی..می فهمم ؛ امّا چرا تا الان در شان فرزانگانی ها بوده ُ هیچ کس اعتراضی نکرده!؟ نمی دونم. خودتون می دونین!
من خواستم بهتون بگم حواستون جمع باشه که با چه دلایلی ، چه چیزایی رو از دست می دین ! اینکه دفاع کنید از حلقه... حرفِ همه همینه! بذارید حلقه با کمترین تغییرات بمونه....

mahdish10

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
تهـران

به نقل از melika.m.r :
ستاره جان ! اصلا" بحثِ شعرایِ گوگوش این ــا که پارسال تموم شد ! من اونا رو نمی گم . منظورم شعرایِ اصلِ حلقه ــس ! گومبا گومبا ُ یاردبستانی ُ...
می دونم چی می گی..می فهمم ؛ امّا چرا تا الان در شان فرزانگانی ها بوده ُ هیچ کس اعتراضی نکرده!؟ نمی دونم. خودتون می دونین!
من خواستم بهتون بگم حواستون جمع باشه که با چه دلایلی ، چه چیزایی رو از دست می دین ! اینکه دفاع کنید از حلقه... حرفِ همه همینه! بذارید حلقه با کمترین تغییرات بمونه....
ببین حـداقل بپـرس شما چیکار کردیـن یا نکردیـن بعد بیـا یه طوری حرف بزن انگار ما اونجا بوقیـم و منتظـر فرصت بودیم واسه خودشیرینی شعرار ُ حذف کنیم.

melika.m.r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تــــهران!
دانشگاه
خدا بخواد ، تهران .

این ــایی که ما می گیم ، همه واسه علاقه ـمون به مدرسه ـس ! نمی دونم والّا پایه یِ شما چرا جبهه می گیره !
+ خانومِ مهدیس ! کسی نگفت که شما کاری انجام ندادین ! بی خودی سعی نکن دعوا شروع کنی ! حرفِ ما اینه که این تغییراتی که شما اسمش رو گذاشتین "منطقی" ، با منطقِ هیچ کودومِ این سالها جور در نمیان ( نگو گوگوش که می زنم سرم ُ تو دیوار ! فرزندان ! اون ؛ پارسال تموم شد ُ رفت !!! ) ! اینکه براتون بی اهمّیت نباشن اتفاقات ! بذارید 2 هفته از سوم شدنتون بگذره ، بعد این بشه وضعیت ــتون ! زوده به خّدا !!

mahdish10

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
تهـران

به نقل از melika.m.r :
یه جور دیگه عمل کنین. جایِ اینکه با منطقِ یه پایه یِ حداکثر 200 نفری ، خط بکشین رو تمومِ سال هایِ قبلِ بقیه ، بیاین یه کم توضیح بدین واسه مسئولینتون. بهشون بفهمونین اهمّیتِ یه سری چیزا رو. شما باید بشناسونین به بقیه رسومتون رو ! هرچند ، وقتی انقد زیبا دارین نقض می کنین همه چی ُ ، انگار خودتونم هنوز ارزشِ یه سری چیزا رو نفهمیدین . حیف...!
شما بگید دقیقا ینی چی جز اینکه ما حتی یکـم توضیح ندادیم واسه مسئولینمون و نشون ندادیم برامون اهمیت داره و از رسم ـامون دفاع نکردیم ؟

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از melika.m.r :
اون زمان هم در شان فرزانگان نبوده، ولی وقتی خ. هویدا در میاد میگه شما آبروی مدرسه رو جلوی بازرس های منطقه و بچه های مدارس دیگه زیر سوال میبرید ، حق ندارید بخونید ؛ شما چی میخواید بگید؟ زورتون به هویدا میرسه؟ نه نمیرسه! اگه اون واقعـــا بخواد جلوی یه چیزایی رو بگیره میگیره ، و مائم نمیخوام این رسم از بین بره و سعی میکنیم تا جایی که میشه باهاش بسازیم که حلقه از بین نره . شما روز اول نبودین، حرف هاشو گوش ندادین، بچه های پایه خودمونم، دوما هم ، نصف اولا هم گوش ندادن ، گوش ندادن که ببینن چه فحش هایی به حلقه داد، گوش ندادن چجوری تهدید کرد، به خدا نمیتونیم، یه چیزایی هست که نمیتونیم ! شما از بیرون دارین نگاه میکنین ولی پارسال خودتونو یادتون نرفته! (اگه رفته که واقعا ***! ) یادتون نیست چقدر بدبختی ها کشیدین از دست اینا ! یه ذره درک! یه ذره منطق!
جدا از این که ما اگه تا آخر بخوایم راه ِ قدیمیا رو ادامه بدیم هیچ وقت پیشرفت نمیکنیم (میدونم دارم شعار میدم! ولی شعاریه که اعتقادمه) به هر حال کار های سال قبلی ها ضعف هایی داشته که هر سال یه سری ضعف برطرف شده ، یه سری هم مونده که سال بعدی ها برطرف کنن . ما سنت شکن نبودیم و نیستیم و نمیخوایم باشم ولی یه چیزایی هست که بهتره تغییر کنه . شما الان بزرگترین و با طرز فکر متفاوت میبینین، تمام سال قبلی ها هم که تغییری دادن ؛ طرز فکرشون مثل الان ما بوده .

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از ستاره‌! :
اون زمان هم در شان فرزانگان نبوده، ولی وقتی خ. هویدا در میاد میگه شما آبروی مدرسه رو جلوی بازرس های منطقه و بچه های مدارس دیگه زیر سوال میبرید ، حق ندارید بخونید ؛ شما چی میخواید بگید؟ زورتون به هویدا میرسه؟ نه نمیرسه! اگه اون واقعـــا بخواد جلوی یه چیزایی رو بگیره میگیره ، و مائم نمیخوام این رسم از بین بره و سعی میکنیم تا جایی که میشه باهاش بسازیم که حلقه از بین نره . شما روز اول نبودین، حرف هاشو گوش ندادین، بچه های پایه خودمونم، دوما هم ، نصف اولا هم گوش ندادن ، گوش ندادن که ببینن چه فحش هایی به حلقه داد، گوش ندادن چجوری تهدید کرد، به خدا نمیتونیم، یه چیزایی هست که نمیتونیم ! شما از بیرون دارین نگاه میکنین ولی پارسال خودتونو یادتون نرفته! (اگه رفته که واقعا ***! ) یادتون نیست چقدر بدبختی ها کشیدین از دست اینا ! یه ذره درک! یه ذره منطق!
جدا از این که ما اگه تا آخر بخوایم راه ِ قدیمیا رو ادامه بدیم هیچ وقت پیشرفت نمیکنیم (میدونم دارم شعار میدم! ولی شعاریه که اعتقادمه) به هر حال کار های سال قبلی ها ضعف هایی داشته که هر سال یه سری ضعف برطرف شده ، یه سری هم مونده که سال بعدی ها برطرف کنن . ما سنت شکن نبودیم و نیستیم و نمیخوایم باشم ولی یه چیزایی هست که بهتره تغییر کنه . شما الان بزرگترین و با طرز فکر متفاوت میبینین، تمام سال قبلی ها هم که تغییری دادن ؛ طرز فکرشون مثل الان ما بوده .
ستاره واقعا از هر کی می شنیدم این حرفو این قدر دلم نمی سوخت که از زبون تو شنیدم
من نمی گم که مثلا کار شاقی می کردین
ولی فکر نمی کردم خودتون بخواین این حرفا رو بزنید

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

حلقه زدیم ، گومبا گومبا رو هم خوندیم ، نجفی هم به خاطر حلقه خیلی تر و تمیزمون ازمون تشکر کرد =))

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ستاره‌! :
حلقه زدیم ، گومبا گومبا رو هم خوندیم ، نجفی هم به خاطر حلقه خیلی تر و تمیزمون ازمون تشکر کرد =))

آفرین!
ستاره راستی برنامه پنجشنبه ها چطوریه؟ تعطیل این یا باز؟ آفتاب چی؟ مثل همیشه اردیبهشت؟!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

ستاره(کلاً مخاطبِ راهنمایی ـی جز ستاره نداریم :-" سبا و مهدیس نمیان؟) ساعتایِ تعطیلیتونُ بطورِ کامل شرح بده ! + هویدا میذاره ما بیایم یا نه ؟

• لایک
امتیازات: L.E

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از نرگس² :
ستاره(کلاً مخاطبِ راهنمایی ـی جز ستاره نداریم :-" سبا و مهدیس نمیان؟) ساعتایِ تعطیلیتونُ بطورِ کامل شرح بده ! + هویدا میذاره ما بیایم یا نه ؟
من از یکی از دوماشون پرسیدم( :-")همه ی روزا از ما زودتر تعطیل میشن... 5 شنبه ها هم که کلا تعطیلن... هویدا هم بزاره ما وقت نمیکنیم بریم :-<

بالا