این دوست خردی که "بحث" میکنیم سرش نماد بقیه ی خردی ها و ابوریحانی هاس که قبول شدن مدرسه ی ما :)به نقل از نسترنّگار :آیدا و سارای عزیز میخواین ادامه بحثتون درباره این دوست خردی رو این جا ادامه ندین؟
بچه ها کسی هست روپوش نگرفته باشه؟
درمورد "دوست خردیمون" نیسبه نقل از نسترنّگار :آیدا و سارای عزیز میخواین ادامه بحثتون درباره این دوست خردی رو این جا ادامه ندین؟
بچه ها کسی هست روپوش نگرفته باشه؟
به نقل از Ktion! :اون به خاطر اینه که جدیدا" حلی رو منطقه ای کردنینی مثلا اکثر حلی 1 ایا باید برن حلی 5 ؛ حلی 2 ایا برن حلّی 6 و اینا دیگه ... البته به جز کسایی که بتونن به زور انتقالی بگیرن به حلی 1 که البته خیـــــــلی سخته ظاهرا!
آقا در مورد خرد و ابوریحان بود کلا،اینکه چرا گرایش کم شده،همونکه در جوابت گفتم میگن از مُد افتاده و افت کرده و اینابه نقل از نسترنّگار :چرا، ببینین، حرفتون اینه که ایشون نمیان مدرسه ما، پس فرزانگانی نیستن و به اینجا هم مربوط نیست. بقیه خردیها و ابوریحانیها که قبول شدن، از مهر با ما توی یه مدرسه درس میخونن و بنا به تصمیم مشاورشون توی مدرسشون نمیمونن. اینا دو تا چیز جدائن.
نه نه ما که برتریمبه نقل از ـــــــارا :بله و داشتیم میگفتیم که چرا اومدن روز ثبت نام هم اومد و بعدش دیگه نیومد، داشتیم سر این بحث میکردیم که خرد چه برتری هایی نسبت به مدرسه ی ما داره!
فک میکنم همین جا جاش بود! و به هرحال که فعلا تمومش کردیم دیگه.
داشتیم به همین نتیجه میرسیدیم که نذاشتنبه نقل از آیدا-ق :نه نه ما که برتریماصن مهم نی خرد چی داره
متاسفانه باید بگم که نمیرسی.به نقل از m3$|-|k@t :پ.ن: من به ارزوی کشتن م.ا.ن و حاجی بابایی و سویزی می رسم ایا ؟؟؟
اره خب !! چون تنبلینبه نقل از ریــحــانــه :متاسفانه باید بگم که نمیرسی.
ما یه عمر بغل آموزش پرورش کل بودیم و همه مون این پتانسیلُ داشتیم، هنوز نتونستیم.![]()
حالا ربطی نداره ، ولی اون امریکاس که رئیس جمهورش تو کاخهبه نقل از m3$|-|k@t :اون م.ا.ن هم کاخ ریاست جمهوریه![]()
به تنبلی ربطی نداره. بعضی چیزا هستن صرفا باید تحملشون کرد.به نقل از m3$|-|k@t :اره خب !! چون تنبلین
و در ضمن این م.ا.ن و حاجی بابایی و سویزی هیچ کدوم تو اون ساختمون نیستن !
سویزی که دفتر خودشه
حاجی بابایی وزارت خونس
اون م.ا.ن هم کاخ ریاست جمهوریه
ولی من می کشمشون !!! بالاخره ازین سمتا در میان دیگه !!! حداقل م.ا.ن سال دیگه در میاد با این جاجی بابایی جونش !!
من می کشمشون !! وایسین ببینین![]()
بیشتر طرح حاجی قنبری بود تا طرح سبزبه نقل از ارغوان اس. :طرح سبز هنوز برقراره ؟![]()