سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

Saratonin

ـــــــــــــارا
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
پاسخ : سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

راجع به ورودی های جدیدِ نژادِ خودمون :D : خودتون رو بذارید جای اونایی که خیلی خر زدن برای اینکه برسن به فرزانگان یک! به اونایی که لیاقتش رو دارن! اگه جوّ مدرسه طوری باشه که اونا راحت نباشن، عذاب بکشن، خوبه؟!
من خودم کسایی رو میشناسم که واقعا حقشون بوده قبول شدن و همه رو نباید به یه چشم نگا کرد که! انقد میگید ورودی های جدید و جلوش اینو :| میذارید معلوم نیس روزای اول چه نگاه هایی قراره بهشون بشه! ای بابا بیخیال دیگه!

+ آیدا اون دوستِ خردیت نمیاد فرزانگان ینی؟ :-s آغا من کلی ذوق کرده بودم که! واقعا ینی می مونه خرد؟ X_X

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ـــــــارا :
راجع به ورودی های جدیدِ نژادِ خودمون :D : خودتون رو بذارید جای اونایی که خیلی خر زدن برای اینکه برسن به فرزانگان یک! به اونایی که لیاقتش رو دارن! اگه جوّ مدرسه طوری باشه که اونا راحت نباشن، عذاب بکشن، خوبه؟!
من خودم کسایی رو میشناسم که واقعا حقشون بوده قبول شدن و همه رو نباید به یه چشم نگا کرد که! انقد میگید ورودی های جدید و جلوش اینو :| میذارید معلوم نیس روزای اول چه نگاه هایی قراره بهشون بشه! ای بابا بیخیال دیگه!

+ آیدا اون دوستِ خردیت نمیاد فرزانگان ینی؟ :-s آغا من کلی ذوق کرده بودم که! واقعا ینی می مونه خرد؟ X_X
قسمت اول حرفت رو کاملا موافقم
نه نمیاد،آره میمونه خرد
به نقل از ستـاره :
آیدا جان ٬ جنا راجع به ورودی‌های جدید ِ دوم راهنمایی صحبت می‌کنه! الان این دو نژاد رو اشتباه نگیرید با هم :D
میدونم آقا! مطمئنم ورودیای جدید دوم راهنمایی هم امتحان دادن
به نقل از مرضیــــه :
کسی که راهنمایی خرد بوده واقعن به نفعشه که همون جا بمونه ما تو سالمون سه تا ورودی از خرد داریم که هنوزم به خردی بودنشون افتخار میکنن :-"
یکی از دوستای خودمون هم دبیرستان رفت خرد و میگه خیلـــــــی راضیه. :-??
شما ساختمون مدرسه خرد رو دیدین؟ خب معلومه کسی که 8 سال اونجا بوده نمیتونه با مدرسه ما کنار بیاد :rolleyes:
آره انگاری راضین،آخه میگن معدلای سومای فرزانگان دبیرستان اصلن خوب نبوده ولی خردیا 20 داشتن :O این از نظر درسی،امکاناتم که... لازمه بگم؟ :rolleyes:
به نقل از نسترنّگار :
باید ببینی استدلالش چیه
نسترن جون! استدلالی که نکرده! چرا درک نمیکنی؟؟؟؟ گفته به سن ما ها نمیخوره،حالا درک کردی؟ :|
به نقل از جنا :
مطمئنی؟
آخه اونا اصن خبر نداشتن امتحانیم هست!
مشاوره مغز خر خورده بوده؟(ببخشیدا :)))
من "مطمئنم"! خیلی عجیبه :-?
:rolleyes:

Saratonin

ـــــــــــــارا
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95

به نقل از آیدا-ق :
آره انگاری راضین،آخه میگن معدلای سومای فرزانگان دبیرستان اصلن خوب نبوده ولی خردیا 20 داشتن :O این از نظر درسی،امکاناتم که... لازمه بگم؟
نه لازم نیست؛ ولی همون خردی یا خردی هایی که احیانا قبول شدن خر نزده بودن برای قبول شدن؟ ینی این خرزدن و اصن امتحان دادنشون بی انگیزه بوده؟ مگه میشه به این سادگی؟
پس یهو اگه قیافه ی مدرسه و اینا مهمه خب مائم پا شیم بریم خرد دیگه :|
اصن درک نمیکنم من :rolleyes:

چقد ذوق کرده بودم که قبول شده :-< چقد ذوق کرده بودم روز ثبت نام دیدمش :-< مشاورِ کار خراب کن :| اه :|

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

فک میکنم استدلالش این بوده که طرز برخورد فرزانگانیا با ورودی دبیرستانی‌ها مخصوصاً خردیا خوب نیست.

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

استدلال درستی بوده. :D
خب تقصیر خودشونه دیگه. معلم اجتماعی اول دبیرستان ما یه بار سر کلاس پرسید بچه ها کیا راهنماییشون عادی بوده؟
منظورش این بود که سمپاد نبودن.
بعد این دوسته خردیه ما دستشو نگرفت بالا گفتیم کیمیا مگه تو خرد نبودی چرا دستتو نمیگیری بالا؟
گفت خرد که عادی نیست :))
ما هم خندیدیم و اون بیچاره کلّی گریه کرد. :D
چون اونا کلا اینجورین که ما از اول میخواستیم بیایم خرد یعنی تو مخشون اینو فرو کردن که نگن ما چون فرزانگان قبول نشدیم اومدیم اینجا. :-"

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

منم يكي از دوستاى خيلي قديمي و اينام خرديه. اما خب واقعا قبول كن جو ما و اون جا خيلي فرق داره؛ بعد هم خردى اى كه مياد مدرسه ى ما اذيت ميشه، هم بچه ها اعصابشون ازشون خرد ميشه. :-? :rolleyes:

• لایک
امتیازات: م.ز

Saratonin

ـــــــــــــارا
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95

یه سوال از دبیرستانیا، پارسال ورودی های جدیدی که داشتین به دبیرستان خردی هم حتما توشون بوده؛ چطوری باهاشون برخورد کردین؟ تا آخر سال چطور؟ میونه تون چطور بود؟

به خودمون تلقین میکنیم که طرز برخوردمون خوب نیست، خردیا اضافات فرزانگانن؛ اینا همش حرفاییه که خودمون به خودمون میزنیم، در نتیجه همونم اتفاق میفته. ما میتونیم مهربون تر از اینا باشیم با ورودی های جدید.

× ویرایش: دوتا پست بالایی تقریبا همزمان بود ببخشید نخوندم! پس کلا رابطه تون خوب نبوده. حیف :-<

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

ببین گلم قبول کن سخته عضو جدید گرفتن توی گروه دوستی که سه ساله با هم دوستن.
ما یه سری خاطره ی مشترک داریم و یه سری افکار و عقاید شکله هم سخته دوستی ای که تو سه سال درست شده دو سه هفته ای با اونا درست شه.
ما تو پایمون خردی داریم هم امسال و هم پارسال یکیشون تو کلاس ما بود البته اون پارسالیه خیلی خردی تر بود ولی این امسالیه خواهرش فارغ التحصیل ما بود و به شدت راضی از اومدن به فرزانگان.
ولی اون یکی خب همه ی دوستاش ورودی جدیدن.

Saratonin

ـــــــــــــارا
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95

خب این همه آدم مدرسه هاشونو یهو عوض میکنن!
قبول دارم سخته، ولی خب همین الانشم هستن کسایی که از مائن ولی گروه دوستی ندارن، بعد اونوخ ورودی های جدید با خودشونم کنار نمیان که بخوان با هم دوست بشن؟
(اون خردی ای که با مشاور مشورت کرده؛ دوست های خیلی خوبی تو فرزانگان داره! برام عجیبه :rolleyes: )

شایدم من از ناراحتی به خاطر اون دوستِ خردیمونه که قراره نیاد اینطوری حرف میزنم، شاید از روی احساساته. شما ببخشید!

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

چرا ورودی های جدید خیلی راحت با هم دوست میشن.
کلا ورودیا بیشتر با خودشون دوست میشن البته الان که دیگه واسه ورودیای سال ما دو سال میگذره تقریبا تونستن با خیلیا دوست شن ولی اینا که جدید میان یه خورده سخته واسشون.
+بعدم قبول کنیم جوّ مدرسه ی ما با بقیه مدرسه ها فرق داره و اینکه یکم زیادی به ورودی جدیدا حساسیم. :-"

مهسافت

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
صنایع غذایی

خبر دارین جدید ـاِ ما ( فرزانگان یک ) از کـُجا میان ؟ ینی مثــَن رتبهِ بهتر ـی داشتَن نسبت به دو ـیی ـا ؟ :-?

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

به نقل از مــهــســافــت...! :
خبر دارین جدید ـاِ ما ( فرزانگان یک ) از کـُجا میان ؟ ینی مثــَن رتبهِ بهتر ـی داشتَن نسبت به دو ـیی ـا ؟ :-?

من شنیدم (غیرموثق!) که بهترینا میان یک :-??

مهسافت

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
صنایع غذایی

به نقل از نسترنّگار :
من شنیدم (غیرموثق!) که بهترینا میان یک :-??
ینی مثـَن رتبه ـاِ اول ـتر ؟

فرزانه ج

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیـرسـتان فرزانـگان 1
شهر
تـهران

ینی مثـَن رتبه ـاِ اول ـتر ؟
رتبـه های ِ اول تا هرچنـد تا که بـخوان ورودی بگیـرن ؛ میـان یـک .
ینی اگه 60 تا مثـن ورودی باشـن ؛ 1 تـا 60 ـن . :D

مهسافت

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
صنایع غذایی

به نقل از FarZaNeh ! :
رتبـه های ِ اول تا هرچنـد تا که بـخوان ورودی بگیـرن ؛ میـان یـک .
ینی اگه 60 تا مثـن ورودی باشـن ؛ 1 تـا 60 ـن . :D
آهان پس قضیه چی ـه حلی نـُه ـی ـاُ فرستادَن دو ؟
یا دو ـیی ـاُ نـُه ؟ :-"

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

آره آره ٬ من به صورت تجربی می‌دونم که رتبه‌های بهتر میان یک . من دو تا از دوستای دبستانم قبول شدن که هردوتاشون خونه‌شون نزدیک مائه ٬ اون خرخون تره ۱ قبول شد ٬ اون یکی ۲ ! خونشونم که ۵۰ متر فاصله داره پس منطقه‌ای نیست :D

نمی‌دونم چرا خردی‌ها این قدر خرن که میان فرزانگان . خداییش خیلی مدرسه خوبی دارن ٬ خیلی خوش می‌گذرونن ٬ خیلی بهشون رسیدگی می‌شه ٬ البته این جو پز دادن و تیریپ بچه پولداری توشون خیـــــلی هست . یکی دیگه از دوستای دبستانم که از راهنمایی خرد می‌ره می‌ناله به شدت از این جوشون :د ولی کلا خیلی مدرسه خوبیه ٬ اگه فرزانگان الان مثل چند سال پیش بود خب قابل درک بود ولی الان ...؟ البته این که فرزانگان سروره و ارق ملی و اینا سر جاشه‌ها ! >:D< صرفا خرد مدرسه‌ی خوبی یه :D

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

آره ولی برای مامانا، خرد خرده، فرزانگان تیزهوشانه. آخه میدونی؟ دختر من تیزهوشان درس میخونه!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از نسترنّگار :
آره ولی برای مامانا، خرد خرده، فرزانگان تیزهوشانه. آخه میدونی؟ دختر من تیزهوشان درس میخونه!
اِ؟ دختر شما تیزهوشانه؟ تیزهوشان که خراب شده الان خرد و ابوریحان جلو زدن ازش
:| :| :|
نسترن اینکه برخورد دبیرستانیای فرزانگان با ورودیای خردی خوب نی چیزیه که ما با این سنمون درکش نکنیم؟؟؟
سارا فقط به قیافه مدرسه هم نیس،امکانات عنصر مهمیه،اونا لازم نیس هر زنگ ورزش بلن شن برن ورزشگاه و هرسال یه عده ایشون رو برای المپیاد میبرن خارج(ما داشتیم از اینا تو راهنماییمون؟ اصن میدونسیم الان داره یه المپیادی برگزار میشه ؟) و...
و اینکه تو خرد خیلی درس واسشون مهمه و اینا و به نظر منم اینکه موند کار خیلی بدیم نکرد، اونجا جَوِش خیلی با دبیرستان ما فرق داره و امکانش زیاد بود ضربه بخوره(هرچند اون میتونس خودشو تطبیق بده)

Kathy

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یکــــ
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
زیست

آهان پس قضیه چی ـه حلی نـُه ـی ـاُ فرستادَن دو ؟
یا دو ـیی ـاُ نـُه ؟ :-"
اون به خاطر اینه که جدیدا" حلی رو منطقه ای کردن :| ینی مثلا اکثر حلی 1 ایا باید برن حلی 5 ؛ حلی 2 ایا برن حلّی 6 و اینا دیگه ... البته به جز کسایی که بتونن به زور انتقالی بگیرن به حلی 1 که البته خیـــــــلی سخته ظاهرا!

Saratonin

ـــــــــــــارا
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95

به نقل از آیدا-ق :
اِ؟ دختر شما تیزهوشانه؟ تیزهوشان که خراب شده الان خرد و ابوریحان جلو زدن ازش
:| :| :|
نسترن اینکه برخورد دبیرستانیای فرزانگان با ورودیای خردی خوب نی چیزیه که ما با این سنمون درکش نکنیم؟؟؟
سارا فقط به قیافه مدرسه هم نیس،امکانات عنصر مهمیه،اونا لازم نیس هر زنگ ورزش بلن شن برن ورزشگاه و هرسال یه عده ایشون رو برای المپیاد میبرن خارج(ما داشتیم از اینا تو راهنماییمون؟ اصن میدونسیم الان داره یه المپیادی برگزار میشه ؟) و...
و اینکه تو خرد خیلی درس واسشون مهمه و اینا و به نظر منم اینکه موند کار خیلی بدیم نکرد، اونجا جَوِش خیلی با دبیرستان ما فرق داره و امکانش زیاد بود ضربه بخوره(هرچند اون میتونس خودشو تطبیق بده)
کاملا موافقم با قسمت اول حرفت
و البته درسته، امکانات خرد (و البته نسبت به شهریه ش :-") خیلی زیاده! منم از امکانات و "فرصت" هایی که برای دانش آموزاش فراهم میکنه خوب خبر دارم! (دخترعمه م خرد میره)
میدونم کار بدی نکرد، خب ولی پس از اولش واسه چی این همه واسه رسیدن به این مدرسه درس خوند مثلا؟

بالا