• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

خبر دارین جدید ـاِ ما ( فرزانگان یک ) از کـُجا میان ؟ ینی مثــَن رتبهِ بهتر ـی داشتَن نسبت به دو ـیی ـا ؟ :-?

به نقل از مــهــســافــت...! :
خبر دارین جدید ـاِ ما ( فرزانگان یک ) از کـُجا میان ؟ ینی مثــَن رتبهِ بهتر ـی داشتَن نسبت به دو ـیی ـا ؟ :-?

من شنیدم (غیرموثق!) که بهترینا میان یک :-??

به نقل از نسترنّگار :
من شنیدم (غیرموثق!) که بهترینا میان یک :-??
ینی مثـَن رتبه ـاِ اول ـتر ؟

ینی مثـَن رتبه ـاِ اول ـتر ؟
رتبـه های ِ اول تا هرچنـد تا که بـخوان ورودی بگیـرن ؛ میـان یـک .
ینی اگه 60 تا مثـن ورودی باشـن ؛ 1 تـا 60 ـن . ;D

به نقل از FarZaNeh ! :
رتبـه های ِ اول تا هرچنـد تا که بـخوان ورودی بگیـرن ؛ میـان یـک .
ینی اگه 60 تا مثـن ورودی باشـن ؛ 1 تـا 60 ـن . ;D
آهان پس قضیه چی ـه حلی نـُه ـی ـاُ فرستادَن دو ؟
یا دو ـیی ـاُ نـُه ؟ :-"

آره آره ٬ من به صورت تجربی می‌دونم که رتبه‌های بهتر میان یک . من دو تا از دوستای دبستانم قبول شدن که هردوتاشون خونه‌شون نزدیک مائه ٬ اون خرخون تره ۱ قبول شد ٬ اون یکی ۲ ! خونشونم که ۵۰ متر فاصله داره پس منطقه‌ای نیست ;D

نمی‌دونم چرا خردی‌ها این قدر خرن که میان فرزانگان . خداییش خیلی مدرسه خوبی دارن ٬ خیلی خوش می‌گذرونن ٬ خیلی بهشون رسیدگی می‌شه ٬ البته این جو پز دادن و تیریپ بچه پولداری توشون خیـــــلی هست . یکی دیگه از دوستای دبستانم که از راهنمایی خرد می‌ره می‌ناله به شدت از این جوشون :د ولی کلا خیلی مدرسه خوبیه ٬ اگه فرزانگان الان مثل چند سال پیش بود خب قابل درک بود ولی الان ...؟ البته این که فرزانگان سروره و ارق ملی و اینا سر جاشه‌ها ! >:D< صرفا خرد مدرسه‌ی خوبی یه ;D

آره ولی برای مامانا، خرد خرده، فرزانگان تیزهوشانه. آخه میدونی؟ دختر من تیزهوشان درس میخونه!

به نقل از نسترنّگار :
آره ولی برای مامانا، خرد خرده، فرزانگان تیزهوشانه. آخه میدونی؟ دختر من تیزهوشان درس میخونه!
اِ؟ دختر شما تیزهوشانه؟ تیزهوشان که خراب شده الان خرد و ابوریحان جلو زدن ازش
:| :| :|
نسترن اینکه برخورد دبیرستانیای فرزانگان با ورودیای خردی خوب نی چیزیه که ما با این سنمون درکش نکنیم؟؟؟
سارا فقط به قیافه مدرسه هم نیس،امکانات عنصر مهمیه،اونا لازم نیس هر زنگ ورزش بلن شن برن ورزشگاه و هرسال یه عده ایشون رو برای المپیاد میبرن خارج(ما داشتیم از اینا تو راهنماییمون؟ اصن میدونسیم الان داره یه المپیادی برگزار میشه ؟) و...
و اینکه تو خرد خیلی درس واسشون مهمه و اینا و به نظر منم اینکه موند کار خیلی بدیم نکرد، اونجا جَوِش خیلی با دبیرستان ما فرق داره و امکانش زیاد بود ضربه بخوره(هرچند اون میتونس خودشو تطبیق بده)

آهان پس قضیه چی ـه حلی نـُه ـی ـاُ فرستادَن دو ؟
یا دو ـیی ـاُ نـُه ؟ :-"
اون به خاطر اینه که جدیدا" حلی رو منطقه ای کردن :| ینی مثلا اکثر حلی 1 ایا باید برن حلی 5 ؛ حلی 2 ایا برن حلّی 6 و اینا دیگه ... البته به جز کسایی که بتونن به زور انتقالی بگیرن به حلی 1 که البته خیـــــــلی سخته ظاهرا!

به نقل از آیدا-ق :
اِ؟ دختر شما تیزهوشانه؟ تیزهوشان که خراب شده الان خرد و ابوریحان جلو زدن ازش
:| :| :|
نسترن اینکه برخورد دبیرستانیای فرزانگان با ورودیای خردی خوب نی چیزیه که ما با این سنمون درکش نکنیم؟؟؟
سارا فقط به قیافه مدرسه هم نیس،امکانات عنصر مهمیه،اونا لازم نیس هر زنگ ورزش بلن شن برن ورزشگاه و هرسال یه عده ایشون رو برای المپیاد میبرن خارج(ما داشتیم از اینا تو راهنماییمون؟ اصن میدونسیم الان داره یه المپیادی برگزار میشه ؟) و...
و اینکه تو خرد خیلی درس واسشون مهمه و اینا و به نظر منم اینکه موند کار خیلی بدیم نکرد، اونجا جَوِش خیلی با دبیرستان ما فرق داره و امکانش زیاد بود ضربه بخوره(هرچند اون میتونس خودشو تطبیق بده)
کاملا موافقم با قسمت اول حرفت
و البته درسته، امکانات خرد (و البته نسبت به شهریه ش :-") خیلی زیاده! منم از امکانات و "فرصت" هایی که برای دانش آموزاش فراهم میکنه خوب خبر دارم! (دخترعمه م خرد میره)
میدونم کار بدی نکرد، خب ولی پس از اولش واسه چی این همه واسه رسیدن به این مدرسه درس خوند مثلا؟

Back
بالا