به نقل از مــهــســافــت...! :خبر دارین جدید ـاِ ما ( فرزانگان یک ) از کـُجا میان ؟ ینی مثــَن رتبهِ بهتر ـی داشتَن نسبت به دو ـیی ـا ؟![]()

ینی مثـَن رتبه ـاِ اول ـتر ؟به نقل از نسترنّگار :من شنیدم (غیرموثق!) که بهترینا میان یک![]()

رتبـه های ِ اول تا هرچنـد تا که بـخوان ورودی بگیـرن ؛ میـان یـک .به نقل از مــهــســافــت...! :ینی مثـَن رتبه ـاِ اول ـتر ؟

آهان پس قضیه چی ـه حلی نـُه ـی ـاُ فرستادَن دو ؟به نقل از FarZaNeh ! :رتبـه های ِ اول تا هرچنـد تا که بـخوان ورودی بگیـرن ؛ میـان یـک .
ینی اگه 60 تا مثـن ورودی باشـن ؛ 1 تـا 60 ـن .![]()

صرفا خرد مدرسهی خوبی یه 
اِ؟ دختر شما تیزهوشانه؟ تیزهوشان که خراب شده الان خرد و ابوریحان جلو زدن ازشبه نقل از نسترنّگار :آره ولی برای مامانا، خرد خرده، فرزانگان تیزهوشانه. آخه میدونی؟ دختر من تیزهوشان درس میخونه!

اون به خاطر اینه که جدیدا" حلی رو منطقه ای کردنبه نقل از مــهــســافــت...! :آهان پس قضیه چی ـه حلی نـُه ـی ـاُ فرستادَن دو ؟
یا دو ـیی ـاُ نـُه ؟![]()
ینی مثلا اکثر حلی 1 ایا باید برن حلی 5 ؛ حلی 2 ایا برن حلّی 6 و اینا دیگه ... البته به جز کسایی که بتونن به زور انتقالی بگیرن به حلی 1 که البته خیـــــــلی سخته ظاهرا!کاملا موافقم با قسمت اول حرفتبه نقل از آیدا-ق :اِ؟ دختر شما تیزهوشانه؟ تیزهوشان که خراب شده الان خرد و ابوریحان جلو زدن ازش
![]()
![]()
نسترن اینکه برخورد دبیرستانیای فرزانگان با ورودیای خردی خوب نی چیزیه که ما با این سنمون درکش نکنیم؟؟؟
سارا فقط به قیافه مدرسه هم نیس،امکانات عنصر مهمیه،اونا لازم نیس هر زنگ ورزش بلن شن برن ورزشگاه و هرسال یه عده ایشون رو برای المپیاد میبرن خارج(ما داشتیم از اینا تو راهنماییمون؟ اصن میدونسیم الان داره یه المپیادی برگزار میشه ؟) و...
و اینکه تو خرد خیلی درس واسشون مهمه و اینا و به نظر منم اینکه موند کار خیلی بدیم نکرد، اونجا جَوِش خیلی با دبیرستان ما فرق داره و امکانش زیاد بود ضربه بخوره(هرچند اون میتونس خودشو تطبیق بده)
) خیلی زیاده! منم از امکانات و "فرصت" هایی که برای دانش آموزاش فراهم میکنه خوب خبر دارم! (دخترعمه م خرد میره)