به نقل از z@hra :راستى يه سوال، بچه ها خانوم ملايى هنوز هست تو راهنمايى؟
به نقل از ارغـوان اس. :چیز، معلّم قرآنه بود، نافذکلام :)) هست اون هنوز؟ :))
به نقل از ارغـوان اس. :بذارید سوالم رو اینطور مطرح کنم که آیا اصولاً از کادرِ قدیم که ما میشناختیم کسی مونده اونجا جُز هویدا؟
به نقل از z@hra :پس فکر کنم الان ما وارد راهنمايى بشيم کلا با يه محيط جديدى مواجه مى شيم. :/
يه چيز ديگه، معلم پژوهش شيمى کيه الان؟
به نقل از z@hra :پس فکر کنم الان ما وارد راهنمايى بشيم کلا با يه محيط جديدى مواجه مى شيم. :/
يه چيز ديگه، معلم پژوهش شيمى کيه الان؟
به نقل از 1tA ! :D :آره بدجور. :/
خانوم ِ سالمی و خانوم ِ شریفی.
خانوم سالمی داش نینی دار میشد، وسط ِ سال رف.
به نقل از میتـرا .. :آره سالمی معلم شیمی ِ ما بود وسط ِ سال رف بعد یه آدم ِ بی تجربه رو آوردن آخرای ِ سال گذاشتن معلم شیمی ِ ما . :/
به نقل از ارغـوان اس. :خ. آقابزرگی، خ. حاجیلی، خ. دهدست، رنجبران حتّی :))) یا اون خانومه، معلّم کامپیوتره، موسوی بود چی بود اون؛ خ. نوراللهی -دبیر فیزیک-، خ. لطفیان -دبیر اجتماعی :ط-، اینا. چمیدونم یادم نیست که
× سالمی شیمیِ دومتجربیای ما هم بود امسال گویا.
به نقل از 1tA ! :D :کُلاهی؟ :-عُق
وای، میاومد همه درس ـارو با یه دختر ـو پسر ِ تو پاورپوینت ـاش شروع میکرد. :/
ترکیب : ازدواج
تجزیه : طلاق
اصن یه وضعی. :/ :))
به نقل از ارغـوان اس. :خ. آقابزرگی، خ. حاجیلی، خ. دهدست، رنجبران حتّی :))) یا اون خانومه، معلّم کامپیوتره، موسوی بود چی بود اون؛ خ. نوراللهی -دبیر فیزیک-، خ. لطفیان -دبیر اجتماعی :ط-، اینا. چمیدونم یادم نیست که
× سالمی شیمیِ دومتجربیای ما هم بود امسال گویا.
به نقل از مهسا.ق :دوستام هم پایه ای یاری کنن معلم تاریخ سوم راهنمایی کی بود؟ اونم خیلی خوب بود
ها فک کنم این بود یه زن جوون و گوگولی و اینا بود! من الان باید خجالت بکشم اسم معلممونو نمی دونم نه؟به نقل از میتـرا .. :درخشان ؟ :ایکس
اونم رفت . :/