به نقل از میتـرا .. :این اولا میخوان سال ِ دیگه تدارکات ِ آفتاب شن و مدرسه رو نگه دارن ؟![]()
این که امسال یه سریاشون تدارکات بشن ، خیلی ـم خوبه . چون واسه سال ِ بعد تجربه دارن و شاید بهتر بتونن از پس ـش بر بیان .
قطعی ِ که آفتاب ، اسفند ِ ؟ اصلن عوض نمیشه ؟!
قضیه ی هد چی شد ؟ همسایه ی ما ، یکی از پایه ی شماهاس ، صب دیدم با هد داره میره سوار ِ سرویس شه . :/
به نقل از 1tA ! :D :ملّت سانشاین یا مونلایت؟
کودوم بهتره؟
× آخ آخ، من این اولین مجله های زبان رو که دیدم، مال ِ دوهزار و نه و اینا، اصن دلم رف. فوقالعاده.>>
بییییخیال میترا .به نقل از میتـرا .. :سان شاین ؛؛)
× خیلی خوبن ..
× عرفه کی ِ ؟ میزارن ما بیایم اصن ؟ :/
به نقل از ریحـ!نـ ـه :بییییخیال میترا ..
بیا عرفه دبیرستان باشیم مثه دبیرستانیای پارسال نشیم .![]()
به نقل از ارغـوان اس. :بابا این نشریهها یکیئن دوتاشونسانشاین رو یه سری از بچههای سطح A چارتا کلاس در میآوردن، بعد بچههای اون سه تا کلاسِ دیگه دیدن چه پدیدهی هیجانانگیزیه و حیف که کلاسِ زبانشون با سانشاینیا یکی نیست هماهنگیا خیلی سخت میشه، گفتن مائم برای خودمون یه نشریه درآریم
فرق دارن مگه با هم الان اینا؟
![]()
این پروسهی «گفتن» در عبارتِ «گفتن مائم فلان» یه سال طول کشید دیگه.بعد بچههای اون سه تا کلاسِ دیگه دیدن چه پدیدهی هیجانانگیزیه و حیف که کلاسِ زبانشون با سانشاینیا یکی نیست هماهنگیا خیلی سخت میشه، گفتن مائم برای خودمون یه نشریه درآریم![]()
به نقل از ارغـوان اس. :انجمن همراه از خیــلی قبل از ما بوده.تا وقتی ما بودیمم بود. بعدشُ خبر ندارم دیگه.
× من پیش م؛ نرگس و ساینا و ریحانه و سایرِ همپایهایهاشون سوّم ن. #روشنگری
عه، مونلایت.. من دو ساله مونلایت ندارم. : )) :- "به نقل از 1tA ! :D :عـه آره بعدش انگار نابود شده بود، تا پارسال که دوباره راه افتاد.
× من همیشه فک میکردم ساینا هم پیش ـه.
شایدم فک میکردم همتون با هم پیش ـید.![]()
"
به نقل از New Folder :عه، مونلایت.. من دو ساله مونلایت ندارم. : )) :- "
شما که 12 تا کلاسین چجوری تقسیم کردین اونوخ؟ :- ؟
+ پارسال انجمن خیلی خوب شده بود، نگهش دارید همینجوری. فقد من نمی دونم مدرسه چجوری میخاد همزمان ب انجمنُ بهارانهُ آفتاب برسه. موفق باشه کلن. :- <
× سالِ فارغ التحصیلی شونُ هم میدیدی اونوخ؟ : ))
به نقل از 1tA ! :D :× بهارانه که با وجود ِ آفتاب کنسل میشه احتمالا. چون آفتاب دو روز قبل از چارشنبهسوری ـه، بعدش هم که انگار نمیایم مدرسه. :/![]()
اینجوری بهتره به نظرم، ولی هماهنگیش سخت تره.به نقل از 1tA ! :D :جور ِ خاصّی تقسیم نکردیم، هرکی تفنّنی رف یه طرف.
× بهارانه که با وجود ِ آفتاب کنسل میشه احتمالا. چون آفتاب دو روز قبل از چارشنبهسوری ـه، بعدش هم که انگار نمیایم مدرسه. :/
× نه نه، من هیچ وقت به سال ِ فارغالتحصیلی ِ ملّت توجه نمیکنم.![]()