سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای ادبی دوره‌ی بیست‌ونه
پاسخ : سمپادی های تهران [راهنمایی فرزانگان ۱]

مهرناز جان ترکیب نمی شن !! زنگ زدم پرسیدم (هرچند تصمیمای اینا ثانیه ای عوض می شه)
اصلا هم از جدیت کلاس کم نمی شه !! دقیقا وایت برده .. تازشم بهتره که دو قرن تو صف باشیم واسه یه فیلم زبان یا ارائه پروژه ....!

جنا جان اینا رو از کی تا حالا میذارن تو سایت ؟؟؟ مگه میزا و درو دیوار صورتیو گذاشتن تو سایت ؟؟؟

ریحانه جان لوس بازی چیه ؟؟ هر مدرسه ای باید به روز بشه .. دیگه مدارس سمپاد جای خودش !
این که گچ بخوریم و توی یه سال شونصد بار تخته رو رنگ کنن و بازم خراب باشه خوبه ؟؟؟؟!
در ضمن ارزش خاطرات تو ذهن ادماس نه اینکه همه چیزو بذارن همون شکلی بمونه ... ! (البته صورتی کردنشون خدایی ضایع بود)

اگه ازون جامیز دارا باشه مثه مدرسه واله خیلیییی خوبه ! واقعا کمرمون اذیت می شه ! تازه جای کیف هم نداشت .
فاصلشم بد بود .. اصن بد بود !!

نسترنگار : اخه کاراشون بده ، اون تک نفره ها اگه مثه تو اتاق هوشمند باشه هم زمان جای دفتر و جامدادی رو هم نداره ...!
بعدشم کیفامون رو باید بذاریم رو زمین !!!

یکی از عادتای بد ما اینه که فکر می کنیم هرچی قبلا بوده چون هویدا نساختتش و برا سمپاد و فرز قدیمه ، عالییییه و هر تغییری بد و زشت و لوس بازیه !
اصلا این طوری نیس ، بعضی تغییرا خیلییییییییییی مفیدن ! با خاطره هاتون نگاه نکنید به ماجرا .. واقع بین باشین

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

چیزه خو تکنولوژی خوبه ولی خو یه مدرسس و یه مانتو رنگی رنگی و گه مالی شده با گچ
بعد اصلا من الان دارم فک می کنم این آدما الان از راهنمایی با این همه امکانات بیان دبیرستان یه خورده براشون سخ نیس؟
فک کنم بدبختا کپ کنن مخصوصا اونایی که دارن می رن دوم چون از اول این امکانات رو دیدن :D
بعد صندلی تک نفره یه بدی هایی داره این که مثلا معلمه بت مشکوک می شه داری تقلب می کنی مثلا می گه صندلیتو یه کم بکشی این ور تر و اینا بعد اصلا نمی شه هیچ کاری کرد که :-"

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از مهسا.ق :
چیزه خو تکنولوژی خوبه ولی خو یه مدرسس و یه مانتو رنگی رنگی و گه مالی شده با گچ
بعد اصلا من الان دارم فک می کنم این آدما الان از راهنمایی با این همه امکانات بیان دبیرستان یه خورده براشون سخ نیس؟
فک کنم بدبختا کپ کنن مخصوصا اونایی که دارن می رن دوم چون از اول این امکانات رو دیدن :D
بعد صندلی تک نفره یه بدی هایی داره این که مثلا معلمه بت مشکوک می شه داری تقلب می کنی مثلا می گه صندلیتو یه کم بکشی این ور تر و اینا بعد اصلا نمی شه هیچ کاری کرد که :-"
خوبه؟ :-/ ینی مانتومون گچی شه،هی گچ میل کنیم،ستون فقراتمون کج شه،خوبه؟
خب دبیرستان رو هم میتونن هوشمند کنن
دوستان!اینجا مدرسه س،آثارباستانی نیس که همینجوری نگهش دارن،بهتر نیس دبیرستان رو هم واسش همین کارو بکنن؟
حالا از بحث تقلبم که بگذریم،اگه از اون دسته دارا باشه که افتضاح،از نیمکت بدترن،ولی اون یکیا که عالین 8-> جامیزم دارن،جا کیفم دارن،همه چی دارن عالین

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

خب کلا آیدا مثکه تفکراتش با ما فرق داره! :-"
ببین دبیرستان مثلا هم تخته داره هم بعضی کلاسا پروژکتور. اگه این بعضی کلاسا بشه همه ی کلاسا، هم مشکل سمعی بصری رفتنُ اینا حل میشه، هم تخته ها سرجاشه!
واقعا با چیزای دیگه هم میشه حلش کرد ...

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

آخه چرا تخته باید سرجاش باشه؟ وقتی ماشین اختراع شده چرا یک عده هنوز باید بگن نه فقط یه اسبه و یه ارابه؟ تخته هوشمند خیلی موجود خوبیه ، خودش صدا داره ، تصویر داره ، سیو می‌کنه ، میشه همون‌جا مطالب پایه تخته رو گرفت پرینت کرد داد به بچه ها ، اینترنت رفت ، همه‌کار کرد ... بیست‌سال دیگه همین تخته هوشمندها هم به خاطره‌ها می‌پیوندن :د
مسئله اینه که حس می‌کنم یه ذره زیادی غیرت دارین نسبت به خاطره‌هاتون . تازه مسئله اینه که دبیرستان هم باید تخته هوشمند بذاره و اگه نمی‌ذاره مسئله خسیسی یا بی‌پولیه نه پاس‌داشتن سنت‌های باستانی . :D

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

مشکلی که من با تخته هوشمند دارم خاطرات ُ اینا نیست . ( هر چند لذتی که در گچ تخته خوردن هست در هیجی نیست :د )
مشکل من اینه که ؛ اگر به سرکار خانوم هویدا بگن مدرسه رو چی کار کردی چی میخواد بگه ؟ بگه گند زدم به روال کار مدرسه ، به تمام فعالیت های دانش‌آموزی ، معاونام بعضا شعور بچه های مدرسه رو نادیده گرفتن ، مسئولینم به شخصیت بچه ها توهین کردن و در کل هر چی بود رو توی نطفه کُشتم و تخته هوشمند گذاشتم ؟ سیستمی تخته هوشمند نیاز داره که خودشم در حال هوشمند شدن باشه . الآن مدارس آمریکا هم همشون هوشمند نیستن . یعنی حتی نظامی که این همه هوشمند تر از نظام آموزشی ماست . اون وقت ما از کل پیشرفت و توجه به دانش آموزان و نوآوری همین تخته هوشمند رو از اونا یاد گرفتیم ! دقیقا مثال ِ آفتابه لگن هفت دست ، شام و ناهار هیچی.اگر مسئولن، به شام و ناهارش برسن اول .

× من خودم دانش آموز سیستم مدیریت هویدا بودم ؛ به اندازه‌ی کافی خودش و کادرش رو میشناسم . با دوران قبلشم راحت مقایسه کردم ، پس خواهشا دفاع و غیرت الکی نداشته باشید :د مدرسه هر سال رو به بدتر شدنه ! طوری که بعضا سوم راهنماییا از مدرسه به سوی دبیرستان فرار می کنن : )) و بعد انگار همه چیز فراهمه ؛ حالا چی کم داریم ؟ تخته هوشمند !
مسئله اینه که حس می‌کنم یه ذره زیادی غیرت دارین نسبت به خاطره‌هاتون . تازه مسئله اینه که دبیرستان هم باید تخته هوشمند بذاره و اگه نمی‌ذاره مسئله خسیسی یا بی‌پولیه نه پاس‌داشتن سنت‌های باستانی .
کارای مهم تر و بهتری می تونیم با پول اونا بکنیم ؛ می تونیم بدیم پژوهش تا کلی برنامه بریزه باش ؛ معلم المپیادا رو بهتر و بیشتر کنه . بودجه رو برای بردن مسابقات بیشتر کنه ( می دونید بچه ها برای رباتیک و فیزیک و اینا ، کشورای خارجی می رن و حمایت مالی مدرسه خیلی مهمه ) . وقتی توی مدرسه ایــــن همه جا هست که نیاز به بودجه دارن ، پروژه ای مثل تخته هوشمند الویت آخره برای خرج اون پول . نه خسیسی .

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

مي دوني رک مي گم دبيرستان از اين پولا خرج نمي کنه. برا همين کارگاه بچه ها بازارچه راه مي اندازن. از چن ماه قبلش کيک و نيمرو و املت به بقيه مي فروشن. نمي دونم ولي من حداقل مشکلي با اين تخته ها ي کچي ندارم. و شايد از اين که معلمي داريم که مرتب بمون کچ پرت مي کنه و هميشه با مانتو هاي کچي مي يام بيرون لذت هم مي برم :دي مي دوني شايد اينا رو يه چن وخ ديه بذارن ولي اون موقع حتما ما نيستيم و خيلي اشتياقي هم ندارم ما باشيم.

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

عاغا این قضیه اکتیوبرد زیادم بد نیس! ;))
درسته که میزان کلاسای پیچونده شده میاد پایین ولی خوبیاییئم داره!
مثلن میشه باهاش اینترنت رفت یا به بهانه پروژه لب تاب برد مدرسه ;))
ولی این صندلی تک نفره ها واقعن افتضاحه! ~X(
کسی میتونه زنگ بزنه مدرسه بپرسه؟ ;))

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

من مشكلم اينه كه تخته ى هوشمند و همين چيزايي كه ميگين، فقط توهم هوشمند بودنُ به وجود مي آره و اگه سيستم تدريس، مث پارسال و سنتي باشه هيچ دردى دوا نشده. مشكلم اينه كه با يه تخته كه ميشه چيزاى روشُ سيو كرد و پرينت گرفت، لزوماً مدرسه هوشمند ميشه و يه چيز ديگه ئم اين كه، هوشمند شدن لزوماً كمك نميكنه به "بهتر و قويتر" شدن مدرسه! دقيقاً همين كه ساينا گفت! مدرسه ميتونه رو چيزاى مفيدترى هزينه كنه. معلم بهتر بياره، يه كارشناس خبره بياره كه طرح درساى مزخرف سنتي معلما رو بهبود ببخشه ( :-")!!! :D

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0

به نقل از مهسا.ق :
مي دوني رک مي گم دبيرستان از اين پولا خرج نمي کنه. برا همين کارگاه بچه ها بازارچه راه مي اندازن. از چن ماه قبلش کيک و نيمرو و املت به بقيه مي فروشن.
حالا ربطی نداره ؛ ولی فلسفه بازارچه‌ی قبل از کارگاه ربطی به خساست مسئولین مدرسه نداره . همون طوری که مدرسه کار بچه‌های دوم برای سیزده آبان رو میخره هرسال ، رسمه که بازارچه باشه .

×جهت روشنگری :د

×همون حالا :-" به رخ میکشه دانسته‌هاش رو :-< پارسال پورزکریا به ما گفت :-<

بگذریم از اینکه مدرسه هوشمندسازی نمیکنه و به پژوهش و المپیاد هم پول نمیده و اساسا گداصفته :-""

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از ارغوان اس. :
حالا ربطی نداره ؛ ولی فلسفه بازارچه‌ی قبل از کارگاه ربطی به خساست مسئولین مدرسه نداره . همون طوری که مدرسه کار بچه‌های دوم برای سیزده آبان رو میخره هرسال ، رسمه که بازارچه باشه .

×جهت روشنگری :د

بگذریم از اینکه مدرسه هوشمندسازی نمیکنه و به پژوهش و المپیاد هم پول نمیده و اساسا گداصفته :-""
البته ! بازارچه رسم قدیمی مدرسه نیست . فقط چند ساله هست و اولشم طرح درس اقتصاد اجتماعی ِ بچه های اول بوده . اینا بازارچه برگزار می‌کردن و بعد با سودش جمیعا برای پایه یه چیزی می‌خریدن . بعد دیدن خب چه کاریه . پول رو نگه دارن برای کارگاهشون ، خیلی مفید تره . در کل بازارچه برای نداشتن پول و ناچاری و اینا نیست . اصلا طرح درسی بوده برای خودش :د

× منم نگفتم دبیرستان ولخرجی داریم :-" اما گفتم اگر همچین بودجه‌ای داشته باشیم ، الویت اول این مسائلن . سطح علمی و درسی بچه ها با معلم خوب و برنامه‌ی درسی خوب خیلی بیشتر رشد می کنه تا تخته هوشمند !!

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

شما باید دبیرستان میفهمید ما ها چی میگیم.
امسال بچّه های رباتیک و سیمولیشن برای جهانی رفتن مکزیک و نفری 8میلیون خرج داشت واسشون و مدرسه دریغ از یه قِرون کمک.
تخته ی هوشمند تو مدرسه ای لازمه که مشکلات اساسی ترش حل شده.

+تخته باید گچی باشه. :D

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

اى بابا! تخته هوشمند كجا پول مكزيك رفنتن كجا! #-o

اگر اشتباه نكنم مدرسه موظفه كلاسا رو هوشمند بكنه! بعد هيچ وقت پول راهنمايى رو نميدن دبيرستان كه رباتيكيا برن مكزيك يا هر چيز ديگه اى!

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

حرف ساینا قبول ، ولی با توجه به شناختی که من از هویدا دارم در راه ِ پژوهش و کارهای دانش‌آموزی پول خرج نمی‌کنه ، هرکاریشم بکنی نمیکنه!
حالا خواسته تخته‌ها رو هوشمند کنه ، همینم نذاریم؟ آزار که نداریم حالا خواست بذاره دستش درد نکنه :د
منم از راهنمایی به تابستون فرار کردم و نه به دبیرستان :D

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای ادبی دوره‌ی بیست‌ونه

دبیرستانیای عزیز ، تاپیک راهنمایی رو قرق(؟) کردینا :-" :D
ولی کلا من با حرفای ستاره موافقم !!
در ضمن این هفته می خوام برم مدرسه در نتیجه از همه ی شایعات پرده افکنی(یا همچین چیزی) می کنم و خبرشو می دم !!

تازه دارم کشف می کنم این قدر بی موضوع شدیم که داریم سر شایعات حرف می زنیم :)) هنوز نه به داره نه به باره .. خالش خاله یادگاره (;

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

ببینید،من نمیگم وقتی مدرسه کلاسای پژوهشی خوب نداره و معلم درست حسابی نداره بریم تخته هوشمند بذاریم،درسته باید اول مشکلات اساسی تر حل شه،ولی وقتی میخوان این کار مفید و درست رو بکنن نذاریم؟ چون آدمش رو قبول نداریم کارش رو هم نباید قبول داشته باشیم؟
بعدم اون قضیه استفاده از تخته کنار تخته هوشمند،خب مگه مرض داریم؟؟؟ به قول شما این همه پول خرج شده هوشمند سازی بشه بعد هنوزم از تخته گچی استفاده کنیم؟اونم واسه دکور باشه؟
بعد پروژکتور کجا تخته هوشمند کجا...اصن یک دهم قابلیت هاشم نداره
بذارین اول همین تخته هوشمند هارو بذارن،شاید بعدا سرشون به سنگ خورد مشکلات بنیادین رو هم حل کردن
بعدم به نظرم دبیرستان "باید" این کارو بکنه،چون بچه ها واقعا نیاز دارن خیلیم بیشتر از راهنمایی نیاز دارن
ببینید اینکه اون تخته ها بخشی از خاطرات شما هسن و اینا و شما گچ خوردن رو دوست دارین،فقط قسمت احساسی ماجراس،حالا منطقی بهش فک کنید،اینکه از نظر درسی و بالا بردن بهره وری کمکی میکنه یا نه،نه که بگین ما از گچ خوردن لذت میبریم
هویدا وقتیم که تخته هوشمند نمیخواس بذاره کاری برا پژوهش نمیکرد،این هم اصلا به پولش و اینا ربطی نداره،"نمیخواد"،دوست نداره اینکارو بکنه :|

parand

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
نقره کشوری المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر - نرم افزار

به نقل از آیدا-ق :
ببینید،من نمیگم وقتی مدرسه کلاسای پژوهشی خوب نداره و معلم درست حسابی نداره بریم تخته هوشمند بذاریم،درسته باید اول مشکلات اساسی تر حل شه،ولی وقتی میخوان این کار مفید و درست رو بکنن نذاریم؟ چون آدمش رو قبول نداریم کارش رو هم نباید قبول داشته باشیم؟
بعدم اون قضیه استفاده از تخته کنار تخته هوشمند،خب مگه مرض داریم؟؟؟ به قول شما این همه پول خرج شده هوشمند سازی بشه بعد هنوزم از تخته گچی استفاده کنیم؟اونم واسه دکور باشه؟
بعد پروژکتور کجا تخته هوشمند کجا...اصن یک دهم قابلیت هاشم نداره
بذارین اول همین تخته هوشمند هارو بذارن،شاید بعدا سرشون به سنگ خورد مشکلات بنیادین رو هم حل کردن
بعدم به نظرم دبیرستان "باید" این کارو بکنه،چون بچه ها واقعا نیاز دارن خیلیم بیشتر از راهنمایی نیاز دارن
ببینید اینکه اون تخته ها بخشی از خاطرات شما هسن و اینا و شما گچ خوردن رو دوست دارین،فقط قسمت احساسی ماجراس،حالا منطقی بهش فک کنید،اینکه از نظر درسی و بالا بردن بهره وری کمکی میکنه یا نه،نه که بگین ما از گچ خوردن لذت میبریم
هویدا وقتیم که تخته هوشمند نمیخواس بذاره کاری برا پژوهش نمیکرد،این هم اصلا به پولش و اینا ربطی نداره،"نمیخواد"،دوست نداره اینکارو بکنه :|
بچه ها تو دبيرستان به خيلي خيلي چيزهاي واجب تر و ضروري تر از اين نياز دارن!
هروقت اونا رفع شد بودجه زياد اومد خب بذارن!كسي جلوشونو نميگيره كه!

• لایک
امتیازات: N.M

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

البته من به دبیرستان کار ندارم ٬‌ جمعیتش که خیلی بیش‌تر از راهنمایی‌ئه ٬ خرج معلم‌ها و پژوهش‌ها و روباتیک (آیا از این خرج‌ها می‌کنه یا الکی بهانه‌ست؟) و اینا هم خیلی بیش‌تره مسلما ٬ ولی راهنمایی تنها چیزی که براش یه ذره خرج می‌کنه کلاسای پژوهشی و آفتابن که اونم نه خیلی زیاد! البته مفروش کردن نمازخونه و برگزاری مسابقات قرآنی و کلاس فوق برنامه دینی که جزو واجباته که خرجشم نجومیه :rolleyes:

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ستـاره :
البته من به دبیرستان کار ندارم ٬‌ جمعیتش که خیلی بیش‌تر از راهنمایی‌ئه ٬ خرج معلم‌ها و پژوهش‌ها و روباتیک (آیا از این خرج‌ها می‌کنه یا الکی بهانه‌ست؟) و اینا هم خیلی بیش‌تره مسلما ٬ ولی راهنمایی تنها چیزی که براش یه ذره خرج می‌کنه کلاسای پژوهشی و آفتابن که اونم نه خیلی زیاد! البته مفروش کردن نمازخونه و برگزاری مسابقات قرآنی و کلاس فوق برنامه دینی که جزو واجباته که خرجشم نجومیه :rolleyes:
دقیقا منم همینو میگم
چون اگه راهنمایی تخته هوشمند نذاره،خرج کلاسای پژوهش و معلمای خوب هم نمیکنه(به قول ستاره مفروش کردن نمارخونه واجب تره از نظرشون)،پس همون بهتر که حداقل تخته هوشمند رو بذارن
به نقل از parand :
بچه ها تو دبيرستان به خيلي خيلي چيزهاي واجب تر و ضروري تر از اين نياز دارن!
هروقت اونا رفع شد بودجه زياد اومد خب بذارن!كسي جلوشونو نميگيره كه!
میدونم و نگفتم برن فردا تخته هوشمند بذارن،گفتم اینکه نمیذارن اشتباهه نه که دارن واسه راهنمایی میذارن
شما فک میکنین اینا بودجه کم دارن؟ با یه حساب سرانگشتی فقط از ما حول حوش 360 میلیون اقل کم پول گرفته،حالا با بقیه پایه هاهم که حساب کنیم نزدیک 1 میلیارد کم کمش میشه
تازه این برای مدرسه ایه که به غیر از پول پژوهش و معلمای غیر رسمی پول هیچ چیز دیگه ای نمیده و جاش و آب و برق و ایناش رایگانه
و اگه تمام مشکلات ضروری دبیرستان رو هم حل کنن پول زیادی همچنان اضافه میاد
و من الان نمیدونم اون پول داره کجا میره وقتی مشکلات دبیرستان پاربرجاس

swz

کاربر فوق‌حرفه‌ای

به نقل از m3$|-|k@t :
یه چیزی : این ورودی جدیدا باحالیشون اینجاس کلاسای اول هستن !
یعنی از 2.1 تا 2.5 ! بعدش اون قبلیا از 2.6 تا 2.12 :O :D

*
صندلی تکی :(( :(( :(( ! خیلی چیز چرتیه !!! تازه نه سوراخش می شه کرد ، نه می شه رنگشو کند نه هیچ کار دیگه !!!
تقلب هم که ریشه کن می شه کلا !!!

اما تخته هوشمند خوبه ! خانوم رحمانیان (می شناسین ایا ؟؟) همه ی کلاسای اولش رو با نرم افزار تخته هوشمند کار کرده و کلا درس داده .. مارم یکی دوبار برد اتاق هوشمند ! برا اون معلمای خوش ذوق و سلیقه خوبه ... ! از طرفی برای دیدن یه فیلم لازم نی شیش سال تو صف وایسیم تا سمعی بصری جا داشته باشه !!
یا اون علوی (بــــــــــــوق) جا بده بریم اتاق هوشمند ! اصن اگه همه کلاسا هوشمند شه دیگه اتاق هوشمند لازم نیس .. هس ؟؟؟!
اولا اون كلاساى ٢/١ تا ٢/٥ مال تابستونشونه هويدا گفته ميخوان تلفيق كنن ( چه شود :(((( ما بدبخت ترين سمپادى هاى اين چندين سال گذشته بوديم. نميدونين اين ورودى جديدا چين كه ...) :(
دوما خانم رحمانيان مال دوما بود فقط يه كلاس اول داشت كه اونم ما بوديم ولى خداييش خيلى خوب با تخته هوشمند درس ميداد. x:
*
مامانم رفته بود مدرسه گفتن می خوان نیمکت ها رو عوض کنن ولی نگفتن میخوان تکی بزارن یا نه :-?
بعدشم اگه تکی باشه به احتمال 80% از اون بزرگاست که جامیز اینا هم داره که خیلی هم خوبه :D

*** هيچكى نيست يعنى؟

بالا