ممنون،ولی اشکال من در مورد عمل هم یوغی نیست،در مورد اینه که اون پلازمید چطوری منتقل میشه؟به نقل از anabena :اونجوری که دبیرمون گفته بود:
دوتا باکتری پیلیدار طی فرآیند هو یوقی به هم متصل شده وباکتری که ژنF رونداره ازروی اون یکی دیگه(فکرکنم ازروپلازمیدش)یکی میسازه برای خودش
توی فیلمی هم که بمون نشان داد همین طوری بود!
بازم همون جوری که توی فیلم دیدم ازروی پلازمیدش که دایره مانند بود یکی دیگه ساخته شد بعد ازش جدا شد وازطریق همون پیلی رفت تو اون یکی باکتریبه نقل از amir.mr :ممنون،ولی اشکال من در مورد عمل هم یوغی نیست،در مورد اینه که اون پلازمید چطوری منتقل میشه؟
اره،سوالم در مورد همون نحوه انتقالش بود.مرسی. :)به نقل از anabena :بازم همون جوری که توی فیلم دیدم ازروی پلازمیدش که دایره مانند بود یکی دیگه ساخته شد بعد ازش جدا شد وازطریق همون پیلی رفت تو اون یکی باکتری
البته این چیزی که من دیدم فقط یک انیمیشن ساده بود!فکر کنم برای ساختن پلازمیدجدید عملیاتی پیچیده ترازاین حرفاصورت بگیره ولی ازتوی همون پیلی منتقل میشه!که دیگه درحیطه ی اطلاعاتم نیست!
سوالت همین بود دیگه؟!
به نقل از panther :تو ECG
block A-V از نوع سه چه حالتیه؟
مورولا اسم اولین مراحل تقسیم سلولی سلول تخمه.به نقل از BeHrAd :کسی می دونه فرق مورولا، بلاستوسل و بلاستوسیت چیه؟
اول اینکه تا اونجایی که من میدونم پروانه دور ِ نور ِ مصنوعی نمیچرخه ، اتفاقا" دوری میکنه. اون شب پره ست که نور مصنوعی رو میدوسته! چون پروانه ها با نور زیاد سازگار شدن ، اما شب پره ها نه ، با نور کم سازگارن. دلیل ِ اینکه به نور هم جذب میشـــَن اینه که ، خب ، اوممم... بزار اول اینجوری در نظر بگیریم که حشرات خیلی خیلی میلیون سال قبل از انسان میزیستـــَن که فقط نور خورشید داشتیم ، و نور مهتاب تو شب. مسلما" اونایی که با نور مهتاب راه یابی میکـــَردن fitness بیشتری داشتن پـــَس انتخاب شدن. حالا بعد از کلی سال ، انسان ها اومدن با آتیش ُ بعدش نور های مصنوعی ، شـــَمع ُ لامپ ُ اینجور چیزا ، خب اون حشره ی بدبخت که نمیتونه تشخیص بده این مصنوعیه ، و اون قبلیـــه نیست! پـــَس میره به سمتش. من خودم فک میکنم دیگه از اینجا به بـعد کنترلشون دست ِ خودشون نیست. یعنی تدر طول تکامل همین به سمت نور جذب شدن خیلی کمکشون کرده اما خب یه پروانه که اونقد نمیتونه از زمین دور شه که برسه به خورشیـــد! اما نور مصنوعی در دسترس تره.پــَس میتونه حتی به قیمت ِ اَ دست دادن ِ جونـــش تموم شه.به نقل از Drosophila :اینجا باید اشکالات وسوالاتمونو مطرح کنیم دیگه!
یه سوال این که پروانه وقتی یه نور میبینه اون قدر دورش میچرخه تابالاش بسوزه و بیفته درسته؟
اگه درسته دلیلش از لحاظ رفتارشناسی چیه؟
"یعنی تو این رفتارش هیچ نفعی نیست؟به نقل از Drosophila :یعنی تو این رفتارش هیچ نفعی نیست؟
آخه من شنیده بودم دورش میچرخه نه اینکه باهاش مسیریابی میکنه.
چرااونایی که بانور مهتاب جهت یابی میکنن انتخاب شن؟
احســاس میکــُنم اون کامنت اولیه ی من ُ خوب نخوندی... ببیـــن این دو تا معقوله رو اَ هم جدا کن :به نقل از Drosophila :وقتی براشون هیچ سودی نداره وتازه باعث میشه که ازبین برن خوب الان تکامل نباید بیاد وسط؟
چون که نورهای مصنوعی و اینا زمان کمی نیست که اومدن.
بعد یه چیزی چیو گفتی که ممکنه به از دست رفتن جونش تموم شه؟؟توکامنت قبلیه
هو م م م... فـــک میکنـــَم دقیقــا" به همین خاطره که مـــا اونا رو شـــَبا دور ِ چراغ میبیـــنیم ، نه روزا!به نقل از Drosophila :دیگه آخریه:
مثلا اگه روز باشه یه چراغی هم روشن باشه الان دیگه نباید بره طرفش دیگه؟
سلام به چه بیماری هایی سندروم روم می گویند.به نقل از arash-1993 :سلام
من این تاپیک رو ایجاد کردم تا هر کسی اشکال زیستی برای المپیاد داشت بیاد بپرسه و بقیه اگر بلد بودن بیان جواب بدن
موفق باشین :)
به نقل از KOBRA :سلام به چه بیماری هایی سندروم روم می گویند.