- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- shk
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- مدال المپیاد
- متاسفانه به مدال نرسید :(
- رشته دانشگاه
- پزشکی
نه دیگه فک نکنماوهوم
البته سیسترن نم تونه بسازه
نم دونم
نه دیگه فک نکنماوهوم
البته سیسترن نم تونه بسازه
نم دونم
چرا چرا و پرت میگیجسم گلژی پر از لیپو پروتئینه یکم فسفر پیدا کنید بش بدید بشه غشا
#ماست مالی
#زیست شناسی نوین
ساخت نه ولی گسترش آره فک کنممنظورم اینه که ایا جسم گلی توانایی ساخت و گسترش غشای خودشو داره یا نه
خب درسته ولی باید در نظر بگیرم خیلی زیاد اتفاق نمیوفته براشون روزایی که رطوبت زیاد باشه و در اصل بارندگی باشه و راههای بهینه تری برا جذب و ذخیره سازی آب تو این گیاها وجود داره مثل همون برگای گوشتی که به نحوی اصلا تاثیر روزنه رو خیلی کمرنگ میکنهمن خودم نظرم اینه که روزنه ی کمتری دارن
ولی برا فتوسنتز اب میخوان
و وقتی بارندگی باشه ینی رطوبت هوا هم بیشتره و احتمال تبخیر کمتره در نتیجه میتونه با خیال راحت روزنه هاشو باز کنه و بزاره کربن دی اکسید وارد برگ بشه
اگر گیاه از نوعCAMباشه که فقط روزنه هاش شبا باز میشه و کم هستن و تو قسمت پایینی اگر هم نه معولا روزنه های هوایی کم و در قسمت زیر برگ دارن.تراکم روزنه ی گیاهان بیابانی زیاده یا کم؟
یه جا گفته بود برا اینکه تبخیر کمتر بشه تراکم کمی دارند
یه جا دیگه گفته بود چون میخوان وقتی بارندگی میشه به بهترین شکل ازش استفاده کنن روزنه های زیادی دارن و یه دفعه همه رو با هم باز میکنن
شاید برداشت من بوده فقط
من گفتم گیاهان CAMروزا روزنه هاشونو میبندن پس چطوری با وجود اینکه اثر مویینگی و فشار ریشه ای خیلی تاثیری ندارن و اصلی ترین دلیل بالا اومدن آب یعنی تعرق از بین رفته پس چطور کاکتوس های چهار متری تو طول روز و موقع فتوسنتز آب رو بالا میکشن؟
اگه کسی میتونه تاریخ المپیادا رو بذاره.ممنون