رفع اشکال زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arash-1993
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
واقعا کم کم داره فارسی یادم میره از بس با خودم انگلیسی صحبت کردم:))
منظورم اینه که خب هممون میدونیم ویروس انگل اجباری درون سلولیه.برای بحث تولید مثل هم میدونیم که به پروتئین های هلی کاز و دی ان ای پلی مراز احتیاج داره.معلم زیستم می گفت ویروس برای اینکه ریبوزوم نداره نمیتونه اینارو به صورت خودکار خودش درست کنه.پس باید دستور ساخت پروتئین رو به سلول میزبانش بده تا به اجبار براش تولید کنه.بعد وقتی من پرسیدم چرا ویروس ریبوزوم نداره گفت به خاطر اینکه دی ان ای ی سلول حلقویه.یعنی دلیل نداشتن ریبوزوم رو داشتن دنای حلقوی عنوان می کرد.الان من می گم شما میدونید این دنای حلقوی دقیقا چیه و چرا نمیتونه رنا تولید کنه و بعد با پروتئین ترکیب بشه تا در نهایت ریبوزوم بسازه؟
فکر کنم تونستم منظورو برسونم.:)):|
تا اونجایی که من میدونم اجزای اولیه ریبوزوم توی هستک سنتز میشه شاید چون ویروس ها هستم ندارن ؟!(؟) :-؟

فکرکنم فرایندیه که سیسترن میشه ویزکول
پس اول فرایند سیسترنی رو توضیح بده
بعد این یارو ک من گفتم تکامل گلی هست ک اخیرا ۱۵ ۱۶ سال پیش کشف شده
کموبل جلد دو ویرایش ۹ ص ۱۲۱ پاراگراف ۴

پس اول فرایند سیسترنی رو توضیح بده
بعد این یارو ک من گفتم تکامل گلی هست ک اخیرا ۱۵ ۱۶ سال پیش کشف شده
کموبل جلد دو ویرایش ۹ ص ۱۲۱ پاراگراف ۴
آقا من اینا رو یادم نمیاد چرا ؟ :))
میشه بیشتر توضیح بدی؟!:-"

ببین
وزیکول سیسترن میشه ینی چی

آقا من اینا رو یادم نمیاد چرا ؟ :))
میشه بیشتر توضیح بدی؟!:-"
قبلا ها فکر می کردن ک دستگاه گلژی ثابته ولی الان متوجه شدن ک خیلی پویاست و پویایی اش اینجوریه ک سیسترن سیسترن هاش از سمت سیس ب سمت ترانس میرن و دچار تغییرات میشن

قبلا ها فکر می کردن ک دستگاه گلژی ثابته ولی الان متوجه شدن ک خیلی پویاست و پویایی اش اینجوریه ک سیسترن سیسترن هاش از سمت سیس ب سمت ترانس میرن و دچار تغییرات میشن
آهان اوکی
خب الان مشکل کجاست ؟! :))

جنس غشایی یعنی همون فسفو لیپید
خود جسم گلژی توانایی ساخت فسفولیپید ب عنوان غشا رو نداره
ینی از اندوپلاسمی وزیکول فسفولیپید سیاره میده ب گلژی اونم کار خودشو با سیسترن و اینا می کنه؟ این درسته ب عنوان نایجع گیری

ببین تا اونجا که یادمه یه سری ویزیکول هایی از شبکه آندوپلاسمی میومدن سمت گلژی و بعد ادغام میشدن با غشا های گازی و بعد همون بحث سیسترن و اینا

Back
بالا