- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- shk
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- مدال المپیاد
- متاسفانه به مدال نرسید :(
- رشته دانشگاه
- پزشکی
یعنی میشه گفت توی اسکیزوفرنی گیرنده های گلوتامات عملکرد کافی و موثر ندارد ؟
قسمت اولش درباره کروموزوم ها فک کنم درستهایا این متن درسته؟:کروموزوم ها فقط در زمان تقسیم سلولی ظاهر می شوند و در حالت معمولی دیده نمیشود.بلکه دی ان ای بصورت کروماتین های رشته ای دیده می شود.
و یک سوال دیگه.یکی از دلایلی که ویروس ها نمی تونن بصورت خودکار و تنها تولید مثل کنن،دی ان ای یا ار ان ای حلقوی اونها گفته می شه.میشه در این مورد یکم توضیح بدین؟
تنکس بیبز
سوال از کجا ایجاد شده + منبعایا این متن درسته؟:کروموزوم ها فقط در زمان تقسیم سلولی ظاهر می شوند و در حالت معمولی دیده نمیشود.بلکه دی ان ای بصورت کروماتین های رشته ای دیده می شود.
و یک سوال دیگه.یکی از دلایلی که ویروس ها نمی تونن بصورت خودکار و تنها تولید مثل کنن،دی ان ای یا ار ان ای حلقوی اونها گفته می شه.میشه در این مورد یکم توضیح بدین؟
تنکس بیبز
معلم زیست مدرستون اینا رو می گفت؟واقعا کم کم داره فارسی یادم میره از بس با خودم انگلیسی صحبت کردم
منظورم اینه که خب هممون میدونیم ویروس انگل اجباری درون سلولیه.برای بحث تولید مثل هم میدونیم که به پروتئین های هلی کاز و دی ان ای پلی مراز احتیاج داره.معلم زیستم می گفت ویروس برای اینکه ریبوزوم نداره نمیتونه اینارو به صورت خودکار خودش درست کنه.پس باید دستور ساخت پروتئین رو به سلول میزبانش بده تا به اجبار براش تولید کنه.بعد وقتی من پرسیدم چرا ویروس ریبوزوم نداره گفت به خاطر اینکه دی ان ای ی سلول حلقویه.یعنی دلیل نداشتن ریبوزوم رو داشتن دنای حلقوی عنوان می کرد.الان من می گم شما میدونید این دنای حلقوی دقیقا چیه و چرا نمیتونه رنا تولید کنه و بعد با پروتئین ترکیب بشه تا در نهایت ریبوزوم بسازه؟
فکر کنم تونستم منظورو برسونم.
پ کجا =]کجا؟دستگاه گلژی؟
چ حد برا المپ خوندی . کجای کاری و ایناکجای کارم؟یعنی چی؟
(احساس می کنم یه خارجی هستم که دو ترم کلاس زبان فارسی رفته همونم داره یادش میره)
عاقافکرکنم فرایندیه که سیسترن میشه ویزکول
تا اونجایی که من میدونم اجزای اولیه ریبوزوم توی هستک سنتز میشه شاید چون ویروس ها هستم ندارن ؟!(؟)واقعا کم کم داره فارسی یادم میره از بس با خودم انگلیسی صحبت کردم
منظورم اینه که خب هممون میدونیم ویروس انگل اجباری درون سلولیه.برای بحث تولید مثل هم میدونیم که به پروتئین های هلی کاز و دی ان ای پلی مراز احتیاج داره.معلم زیستم می گفت ویروس برای اینکه ریبوزوم نداره نمیتونه اینارو به صورت خودکار خودش درست کنه.پس باید دستور ساخت پروتئین رو به سلول میزبانش بده تا به اجبار براش تولید کنه.بعد وقتی من پرسیدم چرا ویروس ریبوزوم نداره گفت به خاطر اینکه دی ان ای ی سلول حلقویه.یعنی دلیل نداشتن ریبوزوم رو داشتن دنای حلقوی عنوان می کرد.الان من می گم شما میدونید این دنای حلقوی دقیقا چیه و چرا نمیتونه رنا تولید کنه و بعد با پروتئین ترکیب بشه تا در نهایت ریبوزوم بسازه؟
فکر کنم تونستم منظورو برسونم.
پس اول فرایند سیسترنی رو توضیح بدهفکرکنم فرایندیه که سیسترن میشه ویزکول
آقا من اینا رو یادم نمیاد چرا ؟پس اول فرایند سیسترنی رو توضیح بده
بعد این یارو ک من گفتم تکامل گلی هست ک اخیرا ۱۵ ۱۶ سال پیش کشف شده
کموبل جلد دو ویرایش ۹ ص ۱۲۱ پاراگراف ۴
قبلا ها فکر می کردن ک دستگاه گلژی ثابته ولی الان متوجه شدن ک خیلی پویاست و پویایی اش اینجوریه ک سیسترن سیسترن هاش از سمت سیس ب سمت ترانس میرن و دچار تغییرات میشنآقا من اینا رو یادم نمیاد چرا ؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟!
بعد ی چیزیمن راستیتش طبق برنامه ریزیم فردا به این مبحث تو کمپل میرسم
فعلا نمی تونم سوالتون رو جواب بدم ببینم فردا چیزی عایدم میشه یا نه
آهان اوکیقبلا ها فکر می کردن ک دستگاه گلژی ثابته ولی الان متوجه شدن ک خیلی پویاست و پویایی اش اینجوریه ک سیسترن سیسترن هاش از سمت سیس ب سمت ترانس میرن و دچار تغییرات میشن
شما بار دومته میخونیشون !!؟من راستیتش طبق برنامه ریزیم فردا به این مبحث تو کمپل میرسم
فعلا نمی تونم سوالتون رو جواب بدم ببینم فردا چیزی عایدم میشه یا نه
مبحثی جدا کردی؟برنامه دیگه مثلا برای هفته می گی کدوم مباحثو می خونی و اینا
عشقی خونده گویاشما بار دومته میخونیشون !!؟