Elaheh_nas
کاربر حرفهای
کدام هورمون به طور معمول در پلاسمای یک مرد وجود ندارد؟
گلوکاگون
هورمون جنسی زنانه
LH
کربنیک انیدراز
گلوکاگون
هورمون جنسی زنانه
LH
کربنیک انیدراز
کربنیک انیدراز میشه ؟ چون کربنیک انیدراز که اصلا هورمون نیست آنزیمه.بعدم تو پلاسما نیست تو غشای گلبول قرمزهکدام هورمون به طور معمول در پلاسمای یک مرد وجود ندارد؟
گلوکاگون
هورمون جنسی زنانه
LH
کربنیک انیدراز
من دهمم ولی خب مشتاقم جواب بدمکدام هورمون به طور معمول در پلاسمای یک مرد وجود ندارد؟
گلوکاگون
هورمون جنسی زنانه
LH
کربنیک انیدراز
کربنیک انیدراز؟این بنده خدا آنزیمع ربطی ب هورمونا ندارعکدام هورمون به طور معمول در پلاسمای یک مرد وجود ندارد؟
گلوکاگون
هورمون جنسی زنانه
LH
کربنیک انیدراز
هورمون های جنسی به مقدار کم توی جنس مخالف هم وجود دارن و از غدد آدرنال ترشح میشن فک کنم نه بیضه ها ؟!کربنیک انیدراز؟این بنده خدا آنزیمع ربطی ب هورمونا ندارع
گلوکاگونم ک زن و مرد ندارع همع دارن
LHوFSH هم ک از بیضه ها هم ترشح میشع..ک اگه یادت باشع گنادوتروپین هیپوفیز قدامی رو تحریک میکرد تا ترشحشون کنه وLH روی سلول های لایدیگ اثر میکنن ک تستسترون ساخته شه
منظور سوالو از هورمون جنسی زنانه متوجه نمیشم..اگ منظورش استروژنه که ی مقدار کم استروژن تولید میشع تو بیضه ها..
پس جواب باید همون کربنیک انیدراز باشع چون اصلا هورمون نیست
راس میگید من اشتباه کردمببخشیدهورمون های جنسی به مقدار کم توی جنس مخالف هم وجود دارن و از غدد آدرنال ترشح میشن فک کنم نه بیضه ها ؟!
سلام، اگه واژه chromosome abnormality یا structural mutation رو تو گوگل سرچ کنین عکسا و منابع خوبی میاره؛این صفحه ویکی پدیا هم خوب توضیح داده :سلام یه سوال:
داشتم فصل اخر کمپبل می خوندم کلا هیچی حالیم نشد کتاب خیلی گنگ نوشته مخصوصا قسمت های قطعات قابل جابجایی و مضاعف شدگی و غیره
کسی یه منبع اینترنتی دیگه ای سراغ داره چون فکرمو خیلی مشغول کرده و نمی تونم برم سراغ تکامل چون می ترسم اینا نیاز باشن؟؟؟
یکی از کار های خود ADH اینه که کانال های آکوآپورین رو زیاد بکنهسلام.
ی بیمار ک سندروم ترشح نامناسب ADH داره(ترشح زیاد و بیش از حد طبیعی ADH)
اینکه کانال های اکواپورینو کم کنیم فایده داره واسش؟!
انتقال دهنده عصبی گلوتامات و کاهش عملکرد گیرنده گلوتامات NMDA در اسکیزوفرنی مورد توجه قرار گرفته، بیشتر به دلیل کاهش غیرطبیعی سطح گیرندههای گلوتامات یافت شده در مغزهای پس از مرگ کسانی که مبتلا به اسکیزوفرنی هستن، و کشف اینکه داروهای مسدودکننده گلوتامات مانند پنسیلین و کتامین میتوانند مقلد علائم و مسائل شناختی مرتبط با این حالت باشن. کاهش عملکرد گلوتامات به عملکرد ضعیف آزمون الزامی لپ قدامی مغز و عملکرد هیپوکامپ مرتبطه، و گلوتامات میتونه در عملکرد دوپامین، که هر دو در اسکیزوفرنی دخیل شدهان تأثیرگذار باشه.بچه ها گلوتامات چه ارتباطی با اسکیزوفرنی داره؟
قسمت اولش درباره کروموزوم ها فک کنم درستهایا این متن درسته؟:کروموزوم ها فقط در زمان تقسیم سلولی ظاهر می شوند و در حالت معمولی دیده نمیشود.بلکه دی ان ای بصورت کروماتین های رشته ای دیده می شود.
و یک سوال دیگه.یکی از دلایلی که ویروس ها نمی تونن بصورت خودکار و تنها تولید مثل کنن،دی ان ای یا ار ان ای حلقوی اونها گفته می شه.میشه در این مورد یکم توضیح بدین؟
تنکس بیبز
سوال از کجا ایجاد شده + منبعایا این متن درسته؟:کروموزوم ها فقط در زمان تقسیم سلولی ظاهر می شوند و در حالت معمولی دیده نمیشود.بلکه دی ان ای بصورت کروماتین های رشته ای دیده می شود.
و یک سوال دیگه.یکی از دلایلی که ویروس ها نمی تونن بصورت خودکار و تنها تولید مثل کنن،دی ان ای یا ار ان ای حلقوی اونها گفته می شه.میشه در این مورد یکم توضیح بدین؟
تنکس بیبز
معلم زیست مدرستون اینا رو می گفت؟واقعا کم کم داره فارسی یادم میره از بس با خودم انگلیسی صحبت کردم
منظورم اینه که خب هممون میدونیم ویروس انگل اجباری درون سلولیه.برای بحث تولید مثل هم میدونیم که به پروتئین های هلی کاز و دی ان ای پلی مراز احتیاج داره.معلم زیستم می گفت ویروس برای اینکه ریبوزوم نداره نمیتونه اینارو به صورت خودکار خودش درست کنه.پس باید دستور ساخت پروتئین رو به سلول میزبانش بده تا به اجبار براش تولید کنه.بعد وقتی من پرسیدم چرا ویروس ریبوزوم نداره گفت به خاطر اینکه دی ان ای ی سلول حلقویه.یعنی دلیل نداشتن ریبوزوم رو داشتن دنای حلقوی عنوان می کرد.الان من می گم شما میدونید این دنای حلقوی دقیقا چیه و چرا نمیتونه رنا تولید کنه و بعد با پروتئین ترکیب بشه تا در نهایت ریبوزوم بسازه؟
فکر کنم تونستم منظورو برسونم.