Elaheh_nas
کاربر حرفهای
اممم میشه لطفا یکی توضیح بده موتور مولکولی چیه؟
فک میکنم منظورش اینه که توی روند تنازع بقا، موجوداتی که دارای جهش هایی بودن که بهشون قدرت توانایی سازگار با شرایط رو نداده، طبیعتا نمیتونن تحمل کنن و حذف میشن.تنازع برای بقاء توام با حذف جهشیافته اولی، تحمل جهش یافته خنثی و به نفع جهش یافته دومی است.
لطفا این جمله رو معنی کنین و به زبان فارسی معیار به من توضیح بدین.
مچکرم D:
ایولفک میکنم منظورش اینه که توی روند تنازع بقا، موجوداتی که دارای جهش هایی بودن که بهشون قدرت توانایی سازگار با شرایط رو نداده، طبیعتا نمیتونن تحمل کنن و حذف میشن.
اونایی که جهش هاشون نه به سازگاریشون با محیط کمک کرده و نه بهش آسیب زده، اون جهش تحمل میشه و باقی میمونه.
موجودی هم که جهش های ژنتیکیش به نفع سازگاری با محیط بوده، باقی میمونه و از شرایط استفاده میکنه.
مثلا وقتی شهاب سنگ به زمین برخورد کرد و یسری شرایط بعدش، دایناسور ها نتونستن تو اون آب و هوا و شرایط طاقت بیارن و منقرض شدن. اما پستانداران کوچیک، تونستن مثلا به سوراخ ها پناه ببرن و اینجور چیزا، تا اینکه بتونن تحمل کنن و زنده بمونن و روند فرگشتشون رو تا به امروز ادامه بدن.
در این راه، یکسری اندام ها و جهش هایی هم طبیعتا به وجود اومده که نه مفید بودن نه مضر، و همچنان باقی موندن. مثلا دندون عقل مال اجدادمون بود که تو خوردن ریشه ها کاربرد داشت. ولی الان دیگه کاربردی نداره. با اینحال، چون آسیب خاصی تو سازگاریمون نداشته و تا حالا باعث انقراض نشده، باقی مونده.
توجه داشته باشیم که طبیعت و شرایط محیطی، دقیقا باعث و بانی فرگشت و جهش ها نیستن(لامارک این عقیده رو داشت)
فرگشت داروینی میگه جهش های ژنتیکی به خودی خود رخ میدن، طبیعت و محیط بیشتر مثل یه غربالگر عمل میکنه.
مثل اینه که جهش ها برامون برنج و سنگریزه باهم تولید میکنن، ولی غربال برنج هارو رد میکنه و سنگریزه نگه میداره(شایدم برعکس به هر حال جداشون میکنه. طبیعت اینکارو با انقراض و باقی گذاشتن انجام میده!)
ایا فشار مایع جنب از شش ها کمتر است؟
کربنیک انیدراز میشه ؟ چون کربنیک انیدراز که اصلا هورمون نیست آنزیمه.بعدم تو پلاسما نیست تو غشای گلبول قرمزهکدام هورمون به طور معمول در پلاسمای یک مرد وجود ندارد؟
گلوکاگون
هورمون جنسی زنانه
LH
کربنیک انیدراز
من دهمم ولی خب مشتاقم جواب بدمکدام هورمون به طور معمول در پلاسمای یک مرد وجود ندارد؟
گلوکاگون
هورمون جنسی زنانه
LH
کربنیک انیدراز
کربنیک انیدراز؟این بنده خدا آنزیمع ربطی ب هورمونا ندارعکدام هورمون به طور معمول در پلاسمای یک مرد وجود ندارد؟
گلوکاگون
هورمون جنسی زنانه
LH
کربنیک انیدراز
هورمون های جنسی به مقدار کم توی جنس مخالف هم وجود دارن و از غدد آدرنال ترشح میشن فک کنم نه بیضه ها ؟!کربنیک انیدراز؟این بنده خدا آنزیمع ربطی ب هورمونا ندارع
گلوکاگونم ک زن و مرد ندارع همع دارن
LHوFSH هم ک از بیضه ها هم ترشح میشع..ک اگه یادت باشع گنادوتروپین هیپوفیز قدامی رو تحریک میکرد تا ترشحشون کنه وLH روی سلول های لایدیگ اثر میکنن ک تستسترون ساخته شه
منظور سوالو از هورمون جنسی زنانه متوجه نمیشم..اگ منظورش استروژنه که ی مقدار کم استروژن تولید میشع تو بیضه ها..
پس جواب باید همون کربنیک انیدراز باشع چون اصلا هورمون نیست
راس میگید من اشتباه کردمببخشیدهورمون های جنسی به مقدار کم توی جنس مخالف هم وجود دارن و از غدد آدرنال ترشح میشن فک کنم نه بیضه ها ؟!
سلام، اگه واژه chromosome abnormality یا structural mutation رو تو گوگل سرچ کنین عکسا و منابع خوبی میاره؛این صفحه ویکی پدیا هم خوب توضیح داده :سلام یه سوال:
داشتم فصل اخر کمپبل می خوندم کلا هیچی حالیم نشد کتاب خیلی گنگ نوشته مخصوصا قسمت های قطعات قابل جابجایی و مضاعف شدگی و غیره
کسی یه منبع اینترنتی دیگه ای سراغ داره چون فکرمو خیلی مشغول کرده و نمی تونم برم سراغ تکامل چون می ترسم اینا نیاز باشن؟؟؟
یکی از کار های خود ADH اینه که کانال های آکوآپورین رو زیاد بکنهسلام.
ی بیمار ک سندروم ترشح نامناسب ADH داره(ترشح زیاد و بیش از حد طبیعی ADH)
اینکه کانال های اکواپورینو کم کنیم فایده داره واسش؟!
انتقال دهنده عصبی گلوتامات و کاهش عملکرد گیرنده گلوتامات NMDA در اسکیزوفرنی مورد توجه قرار گرفته، بیشتر به دلیل کاهش غیرطبیعی سطح گیرندههای گلوتامات یافت شده در مغزهای پس از مرگ کسانی که مبتلا به اسکیزوفرنی هستن، و کشف اینکه داروهای مسدودکننده گلوتامات مانند پنسیلین و کتامین میتوانند مقلد علائم و مسائل شناختی مرتبط با این حالت باشن. کاهش عملکرد گلوتامات به عملکرد ضعیف آزمون الزامی لپ قدامی مغز و عملکرد هیپوکامپ مرتبطه، و گلوتامات میتونه در عملکرد دوپامین، که هر دو در اسکیزوفرنی دخیل شدهان تأثیرگذار باشه.بچه ها گلوتامات چه ارتباطی با اسکیزوفرنی داره؟