• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد گام به گام تا مدال المپیاد نجوم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mira
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گام به گام تا مدال المپیاد نجوم

به نقل از مهی :
من دوم دییرستانم و دارم الفبای نجوم و اخترفیزیک میخونم میشه کمکم کنید؟
شما سوالتونو بپرسین ، عزیزان با سر میان جواب میدن ! :-"

كلا ستاره شتاسي اصول و عمل ، الفباي المپياد نجوم ، آمادگي براي المپياد نجوم رو بخونيم . ميشه اميدي داشت كه مرحله يك را حتما قبول شيم؟؟؟

اگه برا مرحله یک میخواین المپیاد الگو در کنار کتاب های جمشید رضایی حجمی هم نداره.

نخونین آقا نخونین این کتابای کنکوری رو [-( ~X(
ما به حرف @Hosein@ آقا گوش نکردیم خوندیم ضرر کردیم :-< از ما گفتن بود 8-|

کدوما رو ؟؟؟
من خودمم به المپیاد الگو اعتقاد ندارم اما برای کسی که فقط میخواد مرحله اول قبول شه عالیه ;)

گویا دوستان از وضعیت کف مرحله ۱ نجوم مطلع نیستن!
جناب مدیر بفرما روشنگری کن!

بعله ;D بسی پایین است ;D
امروز فهمیدم المپیاد الگو داغونه :)) :)) :))

به نقل از sooshans :
نخونین آقا نخونین این کتابای کنکوری رو [-( ~X(
ما به حرف @Hosein@ آقا گوش نکردیم خوندیم ضرر کردیم :-< از ما گفتن بود 8-|
الهی الهی عزیز دل عمو قناد :))
به نقل از hupaa :
كلا ستاره شتاسي اصول و عمل ، الفباي المپياد نجوم ، آمادگي براي المپياد نجوم رو بخونيم . ميشه اميدي داشت كه مرحله يك را حتما قبول شيم؟؟؟
در این کتاب هایی که شما نام بردید اصول و عمل آدم حسابیه فقط !
ضمنا اگه می خوای فقط مرحله 1 قبول شی ، نشی بهتره ;D اما اگه می خوای فامیل بهت افتخار کنن و کلاس بذاری که من مرحله 1 قبولیدم ، این کتب کنکوری هست بیفت به جون یکی شون بخون ، قبول میشی ایشاللا . همین الفبا یا آمادگی اینا یکیو بخون ... و برای باز هفت هزار هفتصد و هفتاد و هفتم میگم که اصلا و ابدا توصیه نمی کنم !

به نقل از @Hosein@ :
الهی الهی عزیز دل عمو قناد :))در این کتاب هایی که شما نام بردید اصول و عمل آدم حسابیه فقط !، این کتب کنکوری هست بیفت به جون یکی شون بخون ، قبول میشی ایشاللا . همین الفبا یا آمادگی اینا یکیو بخون ... و برای باز هفت هزار هفتصد و هفتاد و هفتم میگم که اصلا و ابدا توصیه نمی کنم !
تشکر از راهنماییتون . ولی این که گفتید این کتاب ها کنکوری هستن یعنی چی ؟ چه ربطی به کنکور دارند؟

به نقل از hupaa :
تشکر از راهنماییتون . ولی این که گفتید این کتاب ها کنکوری هستن یعنی چی ؟ چه ربطی به کنکور دارند؟
ببینید ، اینا یه سری مزخرفاتن که می خوان به سبک کنکور 4 تا فرمول بدن به خوردتون ! اصن راه المپیاد یه چیز دیگه ست !
فک کنم وقتی این سوالو پرسیدید یعنی براتون مهم بوده المپیاد . اگه واقعا میخواید المپ بخونین بگید سال چندمین و چی خوندین تا حالا و اینا
کتاب معرفی می کنن بچه ها ! الحمدلله مدالی های سمپادیا هم داره هر سال بیشتر میشه . می تونید استفاده کنید از همه ...
موفق باشید ;)

Back
بالا