یعنی چی نظر دیگه ای دارنبه نقل از فائزه موحدیان فر :ولی دوستان نظر دیگه ای دارن!
به نقل از سارا!!! :نزده بود
جدی؟ من شنیده بودم خیلی قشنگهبه نقل از niloofar n :خيلي بد بود به خاطر همين هم يكي از بدترين فيلم هاي سال شده
جدا؟! جدی میگی؟! اگه اینطور باشه که خیلی باحاله!!!!!!!! یعنی انقدر داغون بود؟! بهش نمیومدا!به نقل از scorpio :کاندید جایزه تمشک طلایی شده!!!![]()
![]()
به هر حال طهارت واسه هر کسی لازمه!!! :)به نقل از NeW$Ha :من نفهمیدم این(جیکوب) چرا یهو وسط فیلم رفت آرایشگاه؟!![]()
چون نویسنده ی کتاب و کارگردان گفته بودن بره!!!به نقل از NeW$Ha :من نفهمیدم این(جیکوب) چرا یهو وسط فیلم رفت آرایشگاه؟!![]()
به خاطر اینکه گرگینه بود باید موهاشو کوتاه می کرد. در کتابای بعدی می بینیم که هرچی موی جیکوب بلند میشه موهای گرگیش هم بلند تر و بلند تر میشه بنابراین برای راحتی باید کوتاه باشه موهاش.به نقل از NeW$Ha :من نفهمیدم این(جیکوب) چرا یهو وسط فیلم رفت آرایشگاه؟!![]()
آره لینک دانلودشون تو 4shared راحت پیدا میشه. 4 ش از همش باحال تره. (به نظر من)به نقل از niki :اگر میخواهی بدونی چی میشه.برو کتابش بخون.ولی twilight باحال تر بود![]()
![]()
تازه نامزد 4 تا تمشک طلایی شده ولی خوشبختانه یه دونشم نبرده ! (خوب معلومه بااون گریم داغون خوناشاماشون همین حقشون بود !)به نقل از MellicA :جدا؟! جدی میگی؟! اگه اینطور باشه که خیلی باحاله!!!!!!!! یعنی انقدر داغون بود؟! بهش نمیومدا!
راس میگی. من از گریم شخصیت های Vampire diaries خیلی خوشم میاد.به نقل از mahta_H :تازه نامزد 4 تا تمشک طلایی شده ولی خوشبختانه یه دونشم نبرده ! (خوب معلومه بااون گریم داغون خوناشاماشون همین حقشون بود !)![]()
![]()