• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جشن سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع trustme
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جشن سمپادیا

آقا،من هر چی نیما بگه ام...

آقا جان من كاري ندارم اگه ميخواهيد بيايد اگر هم نميخواهيد نيايد چرا با هم دعوا ميكنيد فقط اگر ميخواهيد همچين جشني بگيريد تابستان باشه تو شهريور كه من و مهسا هم بتونيم بياييم!

بازم شما دقت نمی کنین !
گفتم که خواهم گفت قبل از برگزاری مراسم. اما به دلایلی نمیشه گفت. چون اگر بگیم برنامه بهم میخوره.
البته مطرح کردن این بحث به معنای قطعی بودن برنامه نیست. فقط یک نظرسنجی هست که ببینیم که کی میاد کی نمیاد !

ولی من هنوز دلیلی واسه حقیقی تر کردن روابط نمی بینم!!
آخه اول باید این دلیل روشن بشه، بعد ببینیم آیا این دلیل خوبی واسه دور هم جمع شدن هست یا نه!

دقیقا!!
باید ما هم بدونیم لازمه این کار؟؟
و این که شما ها مدیر هستید، ولی لازمه در مورد تصمیما توضیح هم بدین!! نمیشه بگین و ما هم گوش به فرمان بگیم باشه!!

*به فارسی برگردانده شد*

به نظر من اگه اين جشن رو تابستون برگزار كنيد تعداد كساني كه ميان بيشتر خواهد بود. ثانيا اگه اين برنامه قطعي شد حتما بايد برنامه‌اش و اهدافش گفته بشه؛ مگه ميشه آدم جايي بره كه نميدونه اونجا چه خبره؟!! و مسئله‌ي بعدي اينكه هر چقدر هم بگيد اما بازم حقيقي كردن روابط مشكلاتي رو ايجاد ميكنه كه نميشه منكرش شد!

ما در مورد تصمیم ها توضیح می دهیم، چون مدیریم. ولی نه حالا !
فکر نکنم بتونیم همه را شرکت دهیم اندر این جشن!
به توصیه بعضی دوستان، فعلا در هاله(!) از ابهام قرار دارد!
ما از شما گوش به فرمانی انتظار نداریم.
دلیلی برای دور هم جمع شدن؟! مگه ما می خوایم دور هم جمع بشیم یا جشن بگیریم؟! این معانی اصلا به هدف ما نمی خوره ;D
به نقل از محمد مطهری :
بازم شما دقت نمی کنین !
گفتم که خواهم گفت قبل از برگزاری مراسم. اما به دلایلی نمیشه گفت. چون اگر بگیم برنامه بهم میخوره.
البته مطرح کردن این بحث به معنای قطعی بودن برنامه نیست. فقط یک نظرسنجی هست که ببینیم که کی میاد کی نمیاد !

... چند بار بگم دلیل جشن گفته خواهد شد. حالا شما هی بپرس.
حرف رو یکبار میزنن.
در ضمن قرار نیست ما چیزی از اون کارایی که تو ذهنمونه رو بگیم.

بذرکار: کاملاً

دوستان, اگر جشنی برپا بشه, به مناسبت تجلیل و گرامی داشتن پیشرفت و توسعه سایت سمپادیا خواهد بود, و صرفا بهانه ای برای دورهم بودن و صبحت در مورد مسائل سایت و دیگر موضوعات میباشد.

جزیات بیشتر در مورد نحوه برگزاری هم, با مشارکت و همکاری شما کاربران, بعدا اعلام خواهد شد.

من یه پیشنهاد
دارم
روز کارگاه فرزانگان
23،24،25 می تونن بیشتریا یه جا جمع شن
وقت خوب و علمی ای اه

Back
بالا