از نجف آباد احتمالا باید بریم دروازه تهران و از اونجا بیایم چون تاکسی های پل فلزی رو برداشتند انگار که حدود 1:15 طول میکشه تا برسیم... #به نقل از NigHt HaWk :نجف آبادیا
چقد تو راهین حدودا؟
1 ساعت یا بیشتر؟
به دو دلیل: اولا پارک بیشترین رای رو نیاورده(انقلاب بریم باید بریم توی پارک بشینیم دیگه) ثانیا سر انقلاب گشت میترکونه! و دلیلهای دیگه که من نظری راجبشون ندارم.به نقل از M.R.H :چرا نمیزارید انقلاب باشه اونجا تقریبا وسطه از همه جا هم راه داره
به نقل از M.R.H :میتونم افرادی که عضو این سایت نیستند هم دعوت کنم بیاند؟؟
چرا نمیزارید انقلاب باشه اونجا تقریبا وسطه از همه جا هم راه داره
به جز همون ورودی صفه، بقیه جاهاش (به جز عصر جمعه)، آدم گیر بده نداره زیاد.به نقل از پ(و)ريا! :غلظت ادم هاي گيربده تو صفه کمتره يني؟
ساله پیش اومدم خیلی مزخرف بود(نمایشگارو میگم نه غرفتونو) کلا واقعا نمیدونم چطوری روشون میشه اسمشو میزارن نمایشگاه!مثلا میتونن بزارن جایی که چند تا کتاب و گذاشتیم دور هم حال کنیم! یا نمایشگاهک..یا یه همچین چیزیبه نقل از NigHt HaWk :نمایشگاه کتاب اصفهان
4 تا 9 شهریور
پل شهرستان
+اگه اومدین یه سر هم به غرفه هرمس سالن دوم بزنید
منم هستم
به نقل از NigHt HaWk :نمایشگاه کتاب اصفهان
4 تا 9 شهریور
پل شهرستان
+اگه اومدین یه سر هم به غرفه هرمس سالن دوم بزنید
منم هستم
خب افرادى كه اعلام حضور كردن بايد تصميم بگيرن.به نقل از hermes :میتینگ رو بندازین نمایشگاه کتاب،هم صورت جالب تری داره،هم افراد بیشتری میان!
تازه غرفه ی هرمس هم توسط hermes باید بازدید بشه حتمن
به نقل از 3ggerman :ما که میریم صفه ! + آقا 4 بعدظهر کجا پا میشین میاین تو این گرما جهنمه !
ما 6 اینا میایم دیگه