shatoonak
Tulip
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ن.ج.ب.ا.د
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : سمپادی های اصفهان
هعیییییی.
ما که نیستیم این میتینگ بی ما صفا نداره
هعیییییی.
ما که نیستیم این میتینگ بی ما صفا نداره
به نظر من شیخ صدوق و خاقانی عالیه.البته جاهای دیگه ای هم هست..به نقل از The Sustainables :بچه ها کجای اصفهان واسه زندگی کردن خوبه؟ ی جا که زیادم از دانشگاه دور نباشه
همینجا ک ما میشینم خوبه خلوت و نزدیک و امن هم هست.به نقل از The Sustainables :بچه ها کجای اصفهان واسه زندگی کردن خوبه؟ ی جا که زیادم از دانشگاه دور نباشه
من یه چیزی بگم؟به نقل از یسنا ؛؛) :دوستان کنکوری رشته تجربی
کیا همایش زیست کرامتو میرن ؟
بدرد میخوره آیا؟ 280 تومن گرون نیس آیا ؟ ((: میارزه آیا ؟
نه همه درس نمیخونن...به نقل از مهســـــــــــــا :هــــــــی! یاد اینجا به خیر! یه وقتی من و حورا و پگاه و شادی از اینجا با هم دوست شدیم. اون موقع من سوم بودم و اونا دوم. خیلی هیجانانگیز بود. تو مدرسه درمورد مسائل سایت حرف میزدیم وقتایی که همدیگه رو میدیدیم. یادش به خیر...الان با شادی همدانشگاهیم ولی سالی یه بار میبینمش از حورا هم از موقع کنکورش به بعدی هیچ خبرین دارم. هیچ خبری!
الان چقدر اینجا سوت و کور شده! همه درس میخونن یعنی واقعا؟!
نمیشه اسم موسسه گفت خب شما خود اساتیدُ تحقیق کنین ببینین کی خوبه برای هر درس.به نقل از miss.ati :سلام بچه ها
راجب موسسه ی اساتید شایسته تو اصفهان میخاستم تحقیق کنم اگه اینجا کسی چیزی میدونه راجبش بگه لطفا
ممنون میشم
به نقل از هامـون :میتینگ آقا میتینگ
به نقل از فاطمه خانوم :بچه ها مرکز اموزش ادیب یه گشت رصدی گذاشته
هرکسی مایله شرکت کنه و خب بگید تا اونجا باهم باشیم :)
اینم سایتش برا اطلاعات بیشتر
http://adibcenter.com/home/?tag=%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C
من و چندتا از دوستام ۱مرداد میریم
نه نرفتیم ولی احتمالا ما بخاطر ساعتش با خانواده بیایمبه نقل از هامـون :قبلاً رفتین اینا رو؟ امنیت و اینا داره؟