سمپادی های اصفهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع matin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

میتینگ میاید؟(اگه واقعا میاید تاریخی که میتونید بیاید رو پست بذارید)

• رای‌دهندگان
    43
اقا من یه کنسرت گیتار میشناسم ،پاشین بریم اونجا :))

کیا میان؟

عههه
من اومدم خوشحال بشمااا
الان دیدم اخرین کامنت مال مارس2017 عه :|

بر چه اساسی مدارس رو به عنوان سمپاد میشناسن و بهشون مجوز میدن؟چرا الان مدرسه ای مث نمونه دولتیه صارمیه باید شده باشه استعدادهای درخشان؟-___- بر چه اساسی دقیقا؟ :|
اونا خودشون زدن ،اما سمپاد که ننوشته ،می خواستن بگن ما هم هستیم ،راستی من چرا تو رو نمیشناسم پس:/ :))

سلام. چند سالي هست كه كتاب هاى كنكور رو جمع آورى ميكنم و به كتابخونه ى مركز خيريه ميدم كه مراجعين اون كتابخونه افرادي هستن كه از امكانات محرومند و تهيه كتاب ها براشون كار سختيه.از سالى كه اينكارو كردم انگيزه ى بچه ها شنيدم كلي بالا رفته و كلي قبولي هاي دانشگاه هاي خوب داشتن.

خواستم بگم اگه مايليد بهشون كمك كنيد ميتونيد كتاب هاى خودتون رو بهشون برسونيد و يا علاوه بر خودتون دوستاتون رو هم به اين كار تشويق كنيد.شايد خود مدرسه هم كمك كنه و جو خوبي بياد بين بچه ها.حتى اگه خودتون قبلاً كنكور دادين ولي كسي رو سراغ دارين اقدام كنين.

خيريه واقع در زينبيه هست، و چون دوره اگر كسي خواست ميتونم بيام كتاب هارو جمع كنم.

خيي خيلي خوشحال ميشم كه اگه سوالي داشتيد جواب بدم.

فرزانگان 1
دوم راهنمایی :)

انگار اصفهانی های این انجمن خیلی کمه و این جا خیلی سوت وکوره
بچه های اژه ای و فرزانگان ابراز وجود لطفا

خب ما که میتینگ گذاشتیم و همدیگ رو هم دیدیم و کیف کردیم حالا شما ها هم بشینین این نظر سنجی که 1 سال هست بازه رو علامت بزنین:D:-b

عاقا هماهنگ کنین بریم دیگه..#-)

اگه گردهمایی مربوط به این انجمن بوده که چرا اطلاع رسانی نشد اگرم مربوط به این جا نیس یا خصوصی بوده که هیچی :|
اقا چیو اطلاع رسانی نشد .1 سال بود اطلاع دادیم .حالا یکی دیگه برگذار کنین .می خواین خانه ریاضیات یا فیزیک باشه

من دیگه کم کم دارم فک میکنم تنها اصفهانی این سایت منم:دی

یک دوست اصفهانی ریز نقش داشتم که فکر میکنم عکساشو تو هند دیدم یک بار پست فیس بوک بود
امین بود اسمش
کسی چیزی دستگیرش شد?
خیلی با معرفت بود

یک دوست اصفهانی ریز نقش داشتم که فکر میکنم عکساشو تو هند دیدم یک بار پست فیس بوک بود
امین بود اسمش
کسی چیزی دستگیرش شد?
خیلی با معرفت بود
الان ینی داری می پرسی میشناسیمیش یا نه ؟نه ینی واقعا انتظار داری با مشخصات که یه بار عکسش رو تو فیس بوک که تو هند بود دیدی بگیم ؟اهان راستی اشاره کردی با معرفتم بود فک کنم فهمیدم کیو میگی:|

اون امین که من میگم همه ی سایت میشناسن
اگه نمیشناسی کار بسیار اشتباهی میکنیبا نادانی پاسخ میدی

احترام یادت باشه عزیزم وقتی با بزرگتر حرف میزنی
من به درک
بقیه رو از دست نده

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: Moshk
اون امین که من میگم همه ی سایت میشناسن
اگه نمیشناسی کار بسیار اشتباهی میکنیبا نادانی پاسخ میدی

احترام یادت باشه عزیزم وقتی با بزرگتر حرف میزنی
من به درک
بقیه رو از دست نده
اولا یه جمعیت نسبت نده که همه میشناسن،همه میدونن ،اگ یکم منطق بلد بودی میدونستی کاربرد این کلمات به کل غلطه،برای فهمیدنش هم توصیه میکنم یه بار دیگه جمله ت رو بخون ،چه بشناسن چه نه مشخصات دادنت غلطه از ریشه
من به کسی احترام میذارم که از نظر عقلی و شعوری در سطح متوسط رو به بالایی باشه نه از نظر سنی
و نگران زندگی اجتماعی من بابت این قضیه نباش چون اوکیه:))
بنده خدا تو حتی متوجه نشدی جمله من به تو بی احترامی حتی به تو هم نبوده،اینقدر سریع گارد نگیر،خونسرد باش اتفاقی نیوفتاده!

آخرین ویرایش:
اقا کاربریش هرمس بود
اسمش امین
فعلا در همین حد یادم اومد
He is wanted by Armania police department
For any information you'll take 10000$

Back
بالا