به نقل از Cheetah :تو هم رفتی؟
به ... پس ما فقط موندیم! (ای بخشکی شانس ... یه بار همایش نجومی میذارن اونم من ... )
حالا یخورده اون عزیزانی که بودن در مورد برنامه هاش توضیح بدن لطفا!
به نقل از *sRina * :قطعی نیست همونشم!
یه سوال :دبیر حسابان دبیرستان اژه ای کیه؟/کیا هستن؟
من که تجربی هستم و خدا را شکر باهاشون کلاس ندارمبه نقل از *sRina * :قطعی نیست همونشم!
یه سوال :دبیر حسابان دبیرستان اژه ای کیه؟/کیا هستن؟
به نقل از ArieR BoY :ديروز يه سرى دوستان رفته بودن راهنمايى شهيد اژه اى (١) سوالاى فرمول يك رو طرح كنن مثه اينكه مسئولين اونجا گفتن كه سمپاد منحل شده و احتمالا دبيرستان ما سال ديگه از مدارس ديگه دومى هم ثبت نام ميكنه! پريروز هم سر كلاس عمو يه سرى ساداتى ميگفتن كنكور 91 حذف شده كه البته توى سايت گزينه دو هم خبرش هست!--- كلا ما آدماى خوش شانسى هستيم! كاش ميشستيم المپياد رو سفت ميخونديم كه اينجورى موش آزمايشگاهى نشيم!![]()
ا-معلم ما هم برای یه جلسه ای رفته بودن تهران گفتن کنکور سال 92 نیست دیگه!91و نمیدونم!به نقل از Cheetah :سایت گزینه 2؟ پس چرا من ندیدم؟
مطمئنین سمپاد منحل میشه؟
هه ما امروز جلسه داشتیم با مدیریت محترم اردوی دوما رو که نمیدونستنبه نقل از mojhgan :چهارشنبه باغ بهادران!
امروز سروش (معاون پرورشی) اومد گفت: انجمن اولیا مربیان میخاسته کلا معقوله اردو رو برداره!!! آخه با عقل سالم جور درمیاد؟!
بعد با یک حالت کتابی و البته باحال گفت: اگر تلاش ها و مقاومت های بسیار سرکارخانم نیلچیان نبود همین هم نمیشد!!! (اصلا یادش میفتم خندم میگیره!) یهو کلاس رفت رو هوا اونم اصلا به روی خودش نیاورد! من که نمیخام برم! آخه حال نمیده! نمیدونم! #-o
خیلی باحال گفتید...به نقل از ArieR BoY :ما هر چى وقت و پول و نيرو هزينه ميكنيم كه بحث عوض شه دوباره تا برميگرديم حرف از نيليچيان و حسينى و امتحان عربى شنبه نورجليلى و شكورى و اردو و همايش و فكرسوقهاه ... كچلمون كردين
عوض كنين اين بحثتون رو! :)
واقعا؟ پس نمي دونمبه نقل از باحال :نه اصلا این طور نیست
امسال مارو حتی از در مدرسه بیرون نبردن
فقط یه بار امتحانی رفتیم ورزشگاه که اونم کنسل شد