به نقل از پگاه :فقط برای تاکید، بهتر از اعلمی دیفرانسیل کلا نیستو ایشون هم خیلی خیلی خیـــــــلی سخت ( میل به 0 ) کلاس میگیرن
![]()
به نقل از 3pde.f :چرا اصفهان ٤ تا جاي تفريحيه درس حسابي نداره؟
به نقل از *sRina * :آقای اعلمی رو میشناسم خانه ریاضیات باهاشون کلاس داشتم!
راستی بچه ها میدونید از بین آقایون اعلمی شیمی و دیفرانسیل فقط آقای اعلمی دیفرانسیل سال دیگه میمونن احتمالا؟امروز توی دفتر شنیدم!
نمیدونم ولی مدیر گرامی میفرمودن به جز ریاضیات و فیزیک لزومی نداره بقیه درسا معلم مرد داشته باشن چون ما کلی فوق لیسانس شیمی خانوم داریم!!ولی خیلی حیف میشه ها!شیمی پیشم با اون یکی آقای اعلمیه فکر کنم.نه؟و البته آقای سامع هم ادبیاتن!به نقل از پگاه :بازم جای شکرش باقیه دیفرانسیل هستش!شیمی هم... یعنی شیمی 3 میشه ضیائی؟!
×نصف عمرم+ادقیقهبه نقل از 3pde.f :سارينا نصف عمرتو تو دفتري؟:-D
فكر كنم اگه قرار باشه برن همشون ميرن اگرم بمونن همشون ميمونن!
شيمي ضيايي؟!
عمرا،شيمي ميوفتيم!
-------
ليو كردين.اينجا رم ميشه ليو كرد خيلي راحت!
مكان تفريحيا رو ليست كنين دوستان
به نقل از *sRina * :نمیدونم ولی مدیر گرامی میفرمودن به جز ریاضیات و فیزیک لزومی نداره بقیه درسا معلم مرد داشته باشن چون ما کلی فوق لیسانس شیمی خانوم داریم!!ولی خیلی حیف میشه ها!شیمی پیشم با اون یکی آقای اعلمیه فکر کنم.نه؟و البته آقای سامع هم ادبیاتن!
با عرض معذرت که دخيل ميشم امابه نقل از پگاه :من از افراد متفاوت و نسبتا موثق شنیدم هر کاری بکنن در مورد معلمای مرد واسه سال 1 و2 و 3 قانونش واسه پیش نیست![]()
به نقل از sadegh12hh :با عرض معذرت که دخيل ميشم اما
دبير زيست ما تا چند سال پيش واسه پيش دانشگاهي هاي نمونه دخبترونه شيراز درس مي داد ، اما الان بهش اجازه نمي دن !!!
اينم خيلي عجيبه که تا امسال هم اجازه دادن فرزانگان دبير مرد داشته باشه !!!![]()
مدارس غیرانتفایی مشکلی نداشته باشه فکر کنمبه نقل از ArieR BoY :كى گفته نميذارن همين آقاى اعلمى ديفرانسيل تو آزرم درس ميدادن ! و ميدونم كه تو فراز هم دبير مرد زياده! اين مال اصفهان بود! تو تهرانم بازم خبر دارم كه حداقل تو دبيرستان هاى ابوريحان و خرد درس ميدن! مثال بارز آقاى بابايى دبير حاذق شيمى كه مبتكران رو مولفش بودن (غير از بازرگانى) توى دبيرستان خرد درس ميدادن! خداييش عجب دبيرستانيه (منظور ساختمون و جوشه) امكاناتش در حد تيم ملى! مدارس خراب شده ما به گرد پاش از لحاظ امكانات نميرسه!
منم پارسال رفتم امسال هم اگه با شرايط سابق بهم پيشنهاد ميشد ميرفتمبه نقل از ArieR BoY :بهشون میگم بیاین بریم کوه میگن نه بیا راهنمایی هم مراقب باش هم سوالای فرمول یک رو صحیح کن!!!! که سرم بره نمیرم! (بچه های ما رو باش!!!)
کافی شاپه دندونپزشکیارو تصاحب کردن عالیه.نه؟!به نقل از hermes :كي ميگه اصفهان جاي تفريحي نداره؟ (البته اگه در مقايسه با لس انجلس و نيويورك بگين بله)
يكي از جاهاي تفريحي به نظر من هتل اژه اي هستكه هر چيز تفريحي بخواي در فاصله كمتر از يك كيلومتري اين هتل بنا شده است،كه اين موقعيت را مي توان به هوش و آينده نگري مسئولان نسبت داد
![]()
خيلي اخبار قديمي هست!!دندون پزشكي كه ماله قبل از عيده!!نرده زده بودن راه رو،ملت از روي نرده ميرفتن ،تا آخر يارو زنگ تفريح هاي ما درشو ميبست تعطيل ميكرد،بوفه خودمون عاليه!!اوردن موبايل ممنوعه اما بوفمون همه نوع كارت شارژي دارهبه نقل از *sRina * :کافی شاپه دندونپزشکیارو تصاحب کردن عالیه.نه؟!
یه سوال:آقای نکویی(مدیر راهنمایی)میخوان چیکاره بشن که دیگه مدیر نیستن؟
برای مسوولین مدرسمون بهترین آرزوهارو دارم!انشاالله دسته جمعی به مقام والا برسن!(فقط به خاطر ارادت قلبی وگرنه خیلی دلم براشون تنگ میشهبه نقل از hermes :اقا ي نكويي هم ترفيع گرفتن تازه احتمالا يه كاره اي ميشن تو سمپاد اصف،ولي مديريت احتمالش بيشتره!