عزیزم علتش اینه که تو ناحیه 2 هستشبه نقل از پگاه :دوستان چجوری شده که اون راهنمایی فرزانگانی که تو خیابون استانداریه و اول از همه بود الان شده فرزانگان 2؟
نه خیر دروغ محــــض پارسال که هر دو شعبه رو فرستادن فرزانگان 1 و اونایی که از مدارس دیگه قبول شده بودنو فرزانگان 2به نقل از shamim.N :سلام علیکم؟چیطورین؟خوبین؟دست بوسیم ما که خوبیم
منم شمیمم فرزانگان2 البته راهنمایی
راستی یه سوال من میخام برم دبیرستان فرزانگان1 ولی شنیدم کسایی که فرزانگان 2 اند رو میفرستن دبیرستان2
من دبیرستان نمیخام برم اون جا بنده خر شدم گفتن راهنمایی2 بهتره برو 2 منم زدم2
درسته کسایی که راهنمایی شعبه 2 اند رو میفرستن دبیرستان 2؟؟؟
امسال سطح A (البته a1 رو نمیدونم A2 رو دارم میگم!) خیلی بد بود! ما o رو خیلی بهتر دادیم! A رو سه تا سوال فکر کنم حل کردیم اما همشو چرت و پرت به معنای واقعی نوشتیم! تو چرک ن.یسا هم یه چندتا فحش براشون نوشتیم و از امتحان انتقاد کردیم!!!به نقل از afstspeed :سلام به همه دوستان اصفهاني...
گندي كه زدم ديروز سر تورنمنت يادم رفت كارت شناسايي ببرم فردا بايد با كارت برم خانه رياضيات...
كسي ديگه تو تورنمنت بود امسال؟ سؤالا رو حل كردين؟ كدومارو؟
میتونستین همون روز زنگ بزنین یکی براتون کارتو بیاره سر حوزه که دیگه فردا نخواین برین .به نقل از afstspeed :سلام به همه دوستان اصفهاني...
گندي كه زدم ديروز سر تورنمنت يادم رفت كارت شناسايي ببرم فردا بايد با كارت برم خانه رياضيات...
كسي ديگه تو تورنمنت بود امسال؟ سؤالا رو حل كردين؟ كدومارو؟