سمپادی های اصفهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع matin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

میتینگ میاید؟(اگه واقعا میاید تاریخی که میتونید بیاید رو پست بذارید)

• رای‌دهندگان
    43
پاسخ : سمپادی های اصفهان

تنها امیدی که دارم اینه که تابستون بازش کنن،،، حداقل هوای اون موقع یکم بهتر میشه...

بچا فرض كنين ٥شنبه شب برا شام با دوستاتون ميخواين برين بيرون. كجا رو انتخاب ميكنين؟ چرا؟

پاسخ بالایی :
"براز" سر کوچمون :دی ! یا" هرمس" طرفای جلفا
البته واسه شام بودا ما بیشتر میریم کافی شاپی جایی :-"
+ زاینده هم 15 فروردین باز میشه >:D<

این "براز" همون "بورانی" (؟) عه که بالای پاساژ ارمغان(نزدیکای4راه داریوش) بود دیگه!
اونجا شدید پاتوق شد،شکایت کردن همسایه ها ،نهایتاً اومد اینجا
الان هم شدیدتر پاتوقه :-" شبا که از باشگاه یا سوپر برمیگشتم میدیدم :-" خیلی دوستن با هم اونجا :))
+روز افتتاحیه اش هم ارشاد خیلی میتابید دورش،ولی فک کنم پارتی چیزی دارن که اماکن یا ارشاد بشون گیر ندادن:-؟توش گاهی وقتا م3 مهمونی دوستانه/خونوادگیه اصن :-"

ولی غذاش خوبه درکل ;D و فک کنم اولین رستورانی باشه که تو این مغازه کارش گرفته :-?

منبع مامانمه !!
+ آره خودشههه!!! خعلی جا خبیه ! البته قبل از اینکه براز بیاد اینجا یه رستوران میروانم بود که اونم خوب گرفت اما بیشتر خانوادگی بود :دی

1- چقدر فرزانگانیا زیادن به نسبت اژه ای ها تو این بحث !!!!

2- مطمئنا بدترین مکان رو اژه ای 2 داره، تو محله طقچی !!!!!!!!!! ( عادت کردیم آدما رو ببینیم میاند مدرسمون میرند wc )

3- اون کسی که تو صفحه قبل به مجمعی توهین کرده بود ( حالا شایدم توهین نبود )، مراقب خودش باشه. ;)

4- تورنمنت هم خوب بود، احتمالا باید نمرتون بالای 20 شه برای رفتن به مسکو ( البته اگه امسال ببرن، ارجاع به سفر نرفته ایلیمپیادی ها )

5- تورنمنت امسال o-level راحت بود تقریبا. A-level سخت تر بود. در حد المپیاد جهانی. سوال 7 قسمت ب واقعا سوال سختی بود.

6- احساس می کنم اصفهان داره سمپادش تحلیل می ره.

7- عیدتون مبارک

8- شهادت حضرت فاطمه رو تسلیت می گم.

9- آب زاینده رود دقیقا باید بعد از تعطیلات باز بشه دیگه؟؟!!!!

به نقل از AMF :
3- اون کسی که تو صفحه قبل به مجمعی توهین کرده بود ( حالا شایدم توهین نبود )، مراقب خودش باشه. ;)
توهین نبود. دقیقا ارجاع دادم که منظورم کیه. مگرنه دوست مجمعی هم دارم ( البته ازقدیما... )

به نقل از hermes :
این "براز" همون "بورانی" (؟) عه که بالای پاساژ ارمغان(نزدیکای4راه داریوش) بود دیگه!
اونجا شدید پاتوق شد،شکایت کردن همسایه ها ،نهایتاً اومد اینجا

کجا دقیقا؟ ;D

به نقل از پگاه :
بانک صادرات،،بالاش! ;D
چندبار رستوران دکوراسیون و این حرفا عوض کرد،تا نهایتاً شد این!یک و یک بود ،ثانی بود،چیز دیگه عم بودفک کنم که یادم نیست! ;D

چرا تالار مسیقی عالی قاپو بستس؟

والا پارسال به ما گفتن دارن تعمیرش میکنن .

ما بعد عید پارسال گذاشتن بریم تالار موسیقی ولی قبل از عیدش گفتن دارن تعمیر می کنن...

واقفن سقفش از طلا بود ؟ یا داخل سقفش طلا بود ؟

چی؟!!
هیچ کدوم!!اگه از طلا بود که تا حالا یه تیکه ازین عمارت نمونده بود ;D

آخه گفتن موقع حمله افغانا شاه سلطان حسین دستور داده همه ی طلا های رو توی سقف جاسازی کنن .

هتل عباسی هم تالارهایی داره که روی کل دیواراش آب طلاست. اصن موزه ایه این هتل عباسی!!!

بچه های اژه ای میشه آدرستون رو بگید؟
بعد ما اژه ای 3 هم داریم؟
کجا هست ؟

Back
بالا