3ggerman
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- المپیاد ریاضی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : سمپادی های اصفهان
خدایی ذره چشمرو خوب میگیرن اول سال!
آها نکته منفی در بارشونم اینه که یه مطلب وزارتی رو 10.12 بار میگن ! مثلا : خط a با b موازیه! b با c موازیه! => a با c موازیه! به طور نرمال کلاس این مطلب حداقل 7 8 بار گفته میشه! زجر آوره یه کم!
آها! یه نکته رو هم تذکر بدم! به هیچ وجه من الوجوه وقتی دارن حرف میزنن روی نیمکت کنده کاری نکنین!یعنی کلا شکل و اینا نکشین!فقط نیگا کنین! میتونین یه بار امتحان کنین!بعد نتیجه رو بگین!!!
پارسال جل3 اول که اومدن همون اول یکی از بچه ها از اون عطسه (آب+صدا)دار ا کرد! یکیم گفت : عافیت ! همه داشتن میخندیدن ایشون یهو به نیمکت آخر گفت همه این ردیف پاشین برین بیرون!نرفتن! بعد یه نگا به ما کردن من هنو یه نیمچه لبخند داشتم ایشونم گفتن: من حتی میتونم نیمکت جلوییتونم بیرون کنم!(اشاره به ما!)به نقل از Sp¤iled GIRL! :سر برپا همه ما اینجوری شده بودیم :-ss
کلی دعوامون کردن
خدایی ذره چشمرو خوب میگیرن اول سال!
آها نکته منفی در بارشونم اینه که یه مطلب وزارتی رو 10.12 بار میگن ! مثلا : خط a با b موازیه! b با c موازیه! => a با c موازیه! به طور نرمال کلاس این مطلب حداقل 7 8 بار گفته میشه! زجر آوره یه کم!
آها! یه نکته رو هم تذکر بدم! به هیچ وجه من الوجوه وقتی دارن حرف میزنن روی نیمکت کنده کاری نکنین!یعنی کلا شکل و اینا نکشین!فقط نیگا کنین! میتونین یه بار امتحان کنین!بعد نتیجه رو بگین!!!