سمپادی های اصفهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع matin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

میتینگ میاید؟(اگه واقعا میاید تاریخی که میتونید بیاید رو پست بذارید)

• رای‌دهندگان
    43
پاسخ : سمپادی های اصفهان

نخير پاك نشده! اگه پاك كرده بودى الان به زور 10 پاسخ بيشتر نبود! :p

سلااااااااااااااااام! من جدیدم! البته من همیشه جدیدم. یعنی کلا آدم جدیدی هستم. فرزانگان 1 درس می خوانم. فعلا اولم! البته من تو همه چی اولم. یعنی کلا آدم اولی هستم! بی خیال! ;)

به نقل از mojhgan :
سلااااااااااااااااام! من جدیدم! البته من همیشه جدیدم. یعنی کلا آدم جدیدی هستم. فرزانگان 1 درس می خوانم. فعلا اولم! البته من تو همه چی اولم. یعنی کلا آدم اولی هستم! بی خیال! ;)
سلام
باریکلا که همیشه اولیی ....
ایشا ا... همیشه اول باشی

به نقل از mojhgan :
یعنی پارسالم اول بودید؟سال دیگه هم اول خواهید بود؟ ;D

به نقل از nimafo :
یعنی پارسالم اول بودید؟سال دیگه هم اول خواهید بود؟ ;D
چه خنک شدی !!!!
خر خون
راستی دلت اب .
منو ایتو صناعی مدرسه موندیم
اقا محمدی هم بعد اومد

chera farbod?mooondin chikar sheitoona?

به نقل از matin :
chera farbod?mooondin chikar sheitoona?
دیگهههههههههههههههههههههههههه

1) اسپم ندین

2) فینگیلیش ننویسین

3) بحث ها مفید باشن

;D

با تشکر!

به نقل از پگاه :
1) اسپم ندین

2) فینگیلیش ننویسین

3) بحث ها مفید باشن

;D

با تشکر!

آها بله چشم خانوم پلیسه

بابا بی ادب مسخره نكن ببين چقدر زحمتكش هستن؛داره انجام وظيفه ميكنه؛اصلا جذبه رو حال كن؛ولی یه نفر آمار رو عوض نمیكنه؛در کل دختر ها اخلاقشون بيخوده؛البته استثنا هم داريم!راستی اينا اسپم نبود به درس آمار هم اشاره شد

خانم ها و آقایون یه راهنمايی میخواستم وقتی ميخوايم یه عقس انتخاب كنيم اون قسمت آواتار و گواتار کجاش بايد برم كه يه عكس از فايل خودم بزارم‏؟

سلاااااااااااااااااااااااااام. فائزم. یه جورایی تازه وارد. می خوام بترکونم اگه بزران!!!! #-o معرفمم خانوم پلیسست. راستی اولم. و درضمن عشق نجووووووووووم.

یه سوالی بدجوری ذهنمو اغشال کرده : شما اصفهانی ها هیچ کدومتون سپاهانی نیستین؟ :(

• لایک
امتیازات: ish

به نقل از fazi :
سلاااااااااااااااااااااااااام. فائزم. یه جورایی تازه وارد. می خوام بترکونم اگه بزران!!!! #-o معرفمم خانوم پلیسست. راستی اولم. و درضمن عشق نجووووووووووم.

یه سوالی بدجوری ذهنمو اغشال کرده : شما اصفهانی ها هیچ کدومتون سپاهانی نیستین؟ :(

معرف تو منم؟! یعنی من میشناسم تو رو؟ یا "خانوم پلیس" یکی دیگه اس؟ ;D

خودتو بیشتر معرفی کن.

چرا فائزه خانم ما ها همه سپاهانيم و البته عشق نجوم فقط نگو توام سپاهانی هستی چون دختر ها اصولا اس اسی هستن

کی گفته؟!

من پی پی بودم ;D

افرین به این حسن سلیقه .واقعا افرین داره. =D> =D> =D>فکر نمی کردم پسرا هم بتونن همچین سلیقه ای داشته باشن!!!!هم عشق نجوم هم سپاهان.ایول. سپاهانیم از نوع خفنش. >:D< <:-Pخوب اونا اندکی سلیقه هاشون مشکل داره(البت خیلی بیش از اندکی). پس چرا یه تاپیک برا سپاهان ندارین اینجا؟؟؟؟؟

سوتی دادم ببخشید.

اشاره میکنم به گزینه ی دوم خانوم پلیسه اسپم ندید <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P
:))

من عشق نجوممو برا المپیادش دارم میخونم ادیبم عضوم
ولی پرسپولیسیم <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P

چرا نجوم اصفهان اینقدر قویه؟!
چجوری تونستین تحمل کنین اون مطالب اختر فیزیکو؟
من با اینکه عشق نجومم هستم از جلسه 15 به بعد جا زدم
مخم سوت کشید از بس حفظی داشت البته ریاضی و فیزیکم خیلی خوب شد بعد از اون

شما که عشق نجومید دیگه چرا؟ چرا پرسپلیس؟ :-\ :-\

دخترای المپیاد نجومی عزیز پیشنهاد می کنم به لیست طلاهای پارسال اصلا نگاه نکنید که روحیه میاد زیر صفز.

می دونستید امسال یه ماراتن نجومی سمپادی برای اولین بار قراره برگزار بشه؟ فقطم از اصفهان و تهران و شیراز توش شرکت می کنن. مسئولشم خانم محمدی فر ( معلم ماست). تازه قبلشم همایش اینا داره تو دانشگاه صنعتی و دانشگاه اصفهان برای اصفهانی ها اون دوتا هم تو دانشگاه ها خودشون. مدرک (!) معتبر هم میدن. خودم اولم با دروربین. شک نکنید.<:-P <:-P

Back
بالا