سمپادی های همدان

Fe@r

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 1
مدال المپیاد
نقره ی جهانی المپیاد شیمی 2013،طلا ی جهانی المپیاد شیمی سال 2014
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
شیمی محض
پاسخ : سمپادی های همدان

مدرسه رو با بمب منفجر کردن مگه؟؟؟؟؟اصل مدرسه جو خود بچه هاس و جو فرزانگان بدون شک از مدرسه های دیگه ی همدان بهتره و بزرگمهر دانش آمور هاش رو خبر دارم که جالب نیستن!!!
ریاضی از کسی نخواستن بیاد؟

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

خانوم روحانی برا دوما قطعی شده انگار.یکی از بچه ها گفت من میشناسمش!خیلی با سواده!

تورو خدا بریم بگیم حداقل برا ما خانوم شهسواری رو بیارن :((

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

خانوم شهسواری کیه دیگه؟!!
اگه میخوان معلم خوب بیارن، برن خانوم امامی رو بیارن.
البته، از یه جهت هم هر چی معلم ضعیف تر بیارن الآن دیگه به نفع ماست. ما که با هیچ کدوم از اینا نمیتونیم و نمیخوایم واسه کنکور بخونیم، یعنی معلمای بهتری هم هستن که الآن داریم باهاشون کلاس میریم. اما وقتی معلم خیلی ضعیف باشه، ما راحت تر میتونیم غایب بشیم.
-------------------------
ویرایش:

کیفیتش خوب نیست. روز جمعه. یکی از روزای فروردین. فکر کنم 20 فروردین بود. البته زیرش تاریخ داره. یکی دو روز بارون باریده بود.
همه چیز، خیلی آروم و تمیز به نظر میرسه. مگه نه؟

YaYa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
FRZ1

آره......آرامش قبل از طوفان بود......روزای آخر خدمت نوروکیلی......
:rolleyes:
ینی بد تر از اینم میتونست بشه؟؟؟
شاید باید منتظر خبرای بد تر باشیم دوستان!

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

خانوم شهسواری هم یکی از معلمای خوب هستن ولی بازنشستن!

خانوم امامی؟!؟!نه تروخدا :O

نوروکیلی خودش این طوفانو به پا کرده :)حالم ازش به هم میخوره.خیلی نامردی کرد در حقمون...اصن فک نمیکردم اینجوری باشه.

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از مــُـنـــا :
خانوم شهسواری هم یکی از معلمای خوب هستن ولی بازنشستن!

خانوم امامی؟!؟!نه تروخدا :O

نوروکیلی خودش این طوفانو به پا کرده :)حالم ازش به هم میخوره.خیلی نامردی کرد در حقمون...اصن فک نمیکردم اینجوری باشه.
آره. میدونم خانم شهسواری کیه.

دلت میاد به معلمی که اون موقع به راحتی سوالای گسسته رو باهامون کار میکرد اینطوری بگی؟

با قسمت قرمز حرفت موافقم.
یادته بعد از امتحانات جمع شدیم تو مدرسه خانم نوروکیلی گفت مجوز آقای آریم درست شده؟ پس چرا همون موقع واسه آوردنش اقدام نکردن؟
واسه کلاسای تابستون، با معلما حتی قرارداد نبسته بودن. فکر کنم هنوز هم پول آقای اسدی رو ندادن.
این معطل کردن واسه آوردن معلم و قرارداد نبستن و ... همش تقصیر اونه.
ضمنا، پارسال هم خیلی بهتر از امسال نبود.
ولی چرا. اونا یه معلم شیمی خوب داشتن. ما امسال اونم نداریم.
فیزیکم، درسته یک ماه اول سال معلم نداشتن، ولی فکر میکنم آقای مرادی به هر حال از هیچ کس یا حتی از خانم رضایی بهتره. آخه طبق آخرین اخبار(!) ما هنوز اصلا معلم فیزیک نداریم.

در هر حال، اون بد بود، این بدتره!

خانم چراغی هست؟

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

من نمیدونم نظری در مورد خانوم امامی ندارم :D

آقای مرادی معلم خوبیه!حتی بضی از بچه ها باهاش کلاس میرن!

ما چند روز پیش رفتیممدرسه خود فضل الله زاده گفت که معلم فیزیک نداریم :rolleyes:

اینطور که میگن خانوم چراغی هست!

بعد نمیدونم یه آقای ایمانی نامی رو انگار برای فوق برنامه میخوان بیارن برا فیزیک!من اصن ایشون رو نمیشناسم!ببینین دیگه معلم اصلیمون چی میتونه باشه

• لایک
امتیازات: brano

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

فکر کنم هیچ کس اسمش رو هم نشنیده تاحالا!
آخه آقای آریم قبول نکرده واسه فوق برنامه بیاد. معلوم هم بود قبول نمیکنه.

• لایک

brano

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از مــُـنـــا :
من نمیدونم نظری در مورد خانوم امامی ندارم :D

آقای مرادی معلم خوبیه!حتی بضی از بچه ها باهاش کلاس میرن!

ما چند روز پیش رفتیممدرسه خود فضل الله زاده گفت که معلم فیزیک نداریم :rolleyes:

اینطور که میگن خانوم چراغی هست!

بعد نمیدونم یه آقای ایمانی نامی رو انگار برای فوق برنامه میخوان بیارن برا فیزیک!من اصن ایشون رو نمیشناسم!ببینین دیگه معلم اصلیمون چی میتونه باشه
آقاي ايماني يه معلم فيزيكه مال رزن!
من با يه سري از بچه ها كه شاگردش بودن اونجا حرف زدم گفتن معلم خوبي نيست زياد نميتونه انتقال مطلب بده
و ...(واقعا قراره اين فوق العاده باشه :-\)

ولي خداييش خنده داره به هركي ميگي فرزانگان دبير نداره ميگن دبيراي خوبو كه اول ميفرستن اونجا :)) :)) :))

كلا بيخيال حضور در مدرسه ي امسال!

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

یکی از بدبختی های ما هم همینه! آقای آریم پارسال میگفت خزایی زیاد کلاس نمیرفت. بعد بچه ها میگفتن: ما هم معلمای اونا رو داشتیم زیاد کلاس نمیرفتیم!
البته سال خزایی اینا، واقعا معلماشون خوب بودن، اما انصافا دبیرای فرزانگان این جوری هم نیستن.
هیچ کس از داخل فرزانگان خبر نداره، ولی همه نظر میدن. من نمیدونم این تصور «بهشت فرزانگان» چطوری توی ذهنشون ایجاد شده.
-----------------------------
تا حالا خیلی از بچه ها رفتن.
رفتن، رسیدن است ؟
قرار بود با خانم رشیدی (دوست دوران دانشگاه خانم مدیر، معلم شیمی اول راهنمایی فرزانگان در سالهای گذشته و دبیر شیمی پیش دانشگاهی فرزانگان در سال تحصیلی 92-91) صحبت کنن که نیاد یا اگه میاد واسه غیبت با ما همکاری کنه. اونم گفته به حرف خانواده ها نیومده که بخواد به حرف اونا بره و این که ما قطعا از کلاسش راضی خواهیم بود، اگر هم نباشیم، نه مستمر میده، نه از غیبت ها چشم پوشی میکنه.
از طرفی، آقای آریم کلاس فوق برنامه رو قبول نکرده. آقای اسدی هم قرار نیست کلاس فوق برنامه ای داشته باشه.
الآن وضعیت مدرسه اینه.
واسه فیزیک هم، مدیر میخواد تازه اگه بشه و مجوز دبیر مرد بدن، یه نفر به اسم آقای جباری رو بیاره.
ریاضی هم خانم نجفی. واسه گسسته و تحلیلی هم یه خانم دیگه.

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

خیلیا ینی چند نفر؟

دیگه ظرفین بزرگمهر هم پر شده گویا!بچه ها که قبلا جا گرفته بودن رفتن واسه ثبت نام مدیرش گفته کلاسامون شده 28 نفر!به خدا دیگه جا نداریم!دیگه ثبت نام نکرده!

به نظر من اونایی که رفتن .اقعا اشتباه کردن!رفتن توی کلاسای 28 نفره!!!! اونم تو جو بچه های بزرگمهر!

تا اونجایی که من میدونم خیلیا نیستن ولی اونایی که رفتن میشه چن نفر حسابشون کرد!از بچه های تاپ مدرسه بودن :|

zahra.k

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
همدان

فقط يه مدت كوتاه نبودما چه اشوبي به پا شده :D
حداقل صبر ميكردين منم بيام :D
بچه ها من ميگم با اين وضع مدرسه از دست ما كه هيچ كاري بر نمياد.بايد خودمون ؤخودمونو بكشيم بالا
ب قول يه معلم عزيزي ماها بنايد از دبير انتظار داشته باشيم هر چي علم داره رو به ما منتقل كنه بايد خودمون مشتاق باشيم واسه دريافت مطالب يعني خودمون بايد بفهميم(با مطالعه ي بهترين كتب كمك درسي) كه كم گفته و سوال بپرسيم كه بيشتر بگه

حالا نيمه ي پر ليوان ك خيلي ب چشم نمياد اينه ك ما ميتونيم از اين ضعف مدرسه استفاده كنيم و يجورايي سر قضايايي و بحثايي كه با مدرسه داريم اين مسيله رو بكوبونيم تو سرشون :D(يه اصطلاحه)يجورايي مدرسه رو بدست بگيريم حداقل واسه غيبت و ...چون حق با ماست و اينو همه ميدونن :D

Golnoosh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 !
شهر
همدان
مدال المپیاد
شیمی میخوندم ☺
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

یعنی من نمیدونم شما رو چ حسابی انتظار کادر خوب رو داشتین ؟
مدرسه کلا به این سمت داره میره ،
معلمای سال دوم رو شنیدین؟
کلاسای 35 نفری سوم(های ) تجربی ؟
یا دو تا کلاس انسانی ک واسه تکمیل ظرفیت آوردن ؟

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

تا حالا، از تجربی 6 یا 7 نفر رفتن.
کلاسا هم از 30 نفر زده بالا.
از ریاضی 3 نفر.
از توی کل این 10 نفر، تا حالا فکر میکنم حدودا 4 نفر پرونده گرفتن.
به نظر من، تعداد تجربی ها به 10 نفر و ریاضی به 5 نفر هم میرسه.
اگه اینطوری بشه، خیلی هم ضرر نکردن. دوستا و گروه خودشون رو دارن و جو کلاس رو میگیرن تو دست خودشون. به اضافه این که معلم خوب هم دارن.
آخرین فرصت هم فکر میکنم فرداست.
------------
به نقل از zahra.k :
فقط يه مدت كوتاه نبودما چه اشوبي به پا شده :D
حداقل صبر ميكردين منم بيام :D
بچه ها من ميگم با اين وضع مدرسه از دست ما كه هيچ كاري بر نمياد.بايد خودمون ؤخودمونو بكشيم بالا
ب قول يه معلم عزيزي ماها بنايد از دبير انتظار داشته باشيم هر چي علم داره رو به ما منتقل كنه بايد خودمون مشتاق باشيم واسه دريافت مطالب يعني خودمون بايد بفهميم(با مطالعه ي بهترين كتب كمك درسي) كه كم گفته و سوال بپرسيم كه بيشتر بگه

حالا نيمه ي پر ليوان ك خيلي ب چشم نمياد اينه ك ما ميتونيم از اين ضعف مدرسه استفاده كنيم و يجورايي سر قضايايي و بحثايي كه با مدرسه داريم اين مسيله رو بكوبونيم تو سرشون :D(يه اصطلاحه)يجورايي مدرسه رو بدست بگيريم حداقل واسه غيبت و ...چون حق با ماست و اينو همه ميدونن :D
هی بکوب تو سرشون! آخرش که چی؟
واقعا فکر میکنی میتونی با خیال راحت غایب بشی؟ همه بدونن که حق با ماست، چی میشه؟ این جا امپراطوری خانم فضل الله زاده ــست! "همه" مهم نیستن.
پارسال، معلم فیزیک ما با سواد نبود. من سر کلاس خیلی ازش سوالای سخت میپرسیدم. اونم انصافا خیلی هوای منو داشت (و من به عنوان کسی که همیشه باهام مهربون بود براش احترام زیادی قائلم.). خیلی با بچه ها باهاش بحث هایی میکردیم که تقریبا همیشه بازنده ـش اون بود. اوایل فکر میکردم معلم ضعیف چون آدم رو به تأمل و طرح سوالات مفهومی و سخت ترغیب میکنه، میتونه خیلی مفید باشه. اما آخر سال دیدم چه ضربه بزرگی خوردم! پس، فکر نکن ضعف مدرسه و دعوا و بحث با دفتر و معلما و این هیجان کاذبی که ایجاد میکنه میتونه خوب باشه. برعکس! آسیب غیرقابل جبرانی به آدم میزنه.
وقتی معلم ضعیف باشه نه اشتیاق ما به درد میخوره، نه کوبیدن تو سر مدرسه.
یه مثال دیگه، آقای عزیزی! پارسال بچه ها همش اینو میزدن تو سر دفتر. هر روز دعوا و فحش و بحث و جدل بود. مدرسه هم آخرش اونو انداخت بیرون. اما لطمه ای که این اتفاقات به کنکور بچه ها زد دیگه با بیرون انداختن اون جبران نمیشد.
--------------------------------
به نقل از Smiling Girl :
یعنی من نمیدونم شما رو چ حسابی انتظار کادر خوب رو داشتین ؟
مدرسه کلا به این سمت داره میره ،
معلمای سال دوم رو شنیدین؟
کلاسای 35 نفری سوم(های ) تجربی ؟
یا دو تا کلاس انسانی ک واسه تکمیل ظرفیت آوردن ؟
آفرین!
نوروکیلی، بی عرضه بود. و بی کفایت. مسئولیتش حفظ مدرسه بود، اما اون توانایی این کار رو نداشت.
مشکل اینه که فضل الله زاده دقیقا اومده واسه نابود کردن مدرسه.
این خانم، تا حالا حتی یک ساعت هم توی مدرسه ما نبوده. درباره تواناییش توی درس شیمی هم بذارید بهتون بگم که خانم رحمانی(مدیر آمنه) بعد از یک سال، دیگه عذرش رو خواسته بوده.
ما اشتباه کردیم. واقعا اشتباه کردیم که سال دوم یا سوم نرفتیم. همون سال اول، معلوم بود که مدرسه چه وضعی داره. ما وقتی اینو فهمیدیم باید میرفتیم. فکر میکنم اگه پارسال رفته بودم، دست کم جبر و فیزیک رو درست و حسابی میخوندم. (چون حسابان خودم کلاس میرفتم اسم اونو نیاوردم!)
واقعا به خاطر این کلاس های انسانی متأسفم. نه به خاطر رشته انسانی. اگه انسانی عربی نداشت خودم انسانی میخوندم. وقتی بچه ها میان دبیرستان، تشویقشون کنن که برن انسانی. اما اینا دارن به هر بهانه ای ظرفیت رو زیاد میکنن.

• لایک

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

بچه ها بزرگمهر چیش خوبه؟اگه برامون کلاس جدا میزاشتن خوب بود!ولی الان اونا رفتن نشستن سر کلاسای 38 نفری با بچه های بزرگمهر!!!اونم واسه چندتا دبیر که ماها هم باهاشون کلاس میریم.دیگه زیادی هم شلوغش نکنیم بدتر استرس میگیریم :D

قضیه ی دوتا کلاس انسانی چیه؟! :O

zahra.k

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
همدان

بچه ها با اين متني ك مينويسم اميدوارم ب كسي بر نخوره و منظورم هيچ فردخاصي نيس.فققط يه متنه .همين.هر كس مجازه هر برداشتي ك خواست بكنه اما لطفا بد نباشه :D

هاروی مک کیمی گوید:
روزی پس از خروج از فرودگاه، به انتظار تاکسی ایستاده بودم که راننده ای با پیراهن سفید و تمیز و پاپیون سیاه از اتومبیلش بیرون پرید، خود را به من رساند و پس از سلام و معرفی خود گفت: «لطفا چمدان خود را در صندوق عقب بگذارید.» سپس کارت کوچکی را به من داد و گفت:
«لطفا به عبارتی که رسالت مرا تعریف می کند توجه کنید.»
بر روی کارت نوشته شده بود:
در کوتاه ترین مدت، با کمترین هزینه، مطمئن ترین راه ممکن و در محیطی دوستانه شما را به مقصد می رسانم.
بسیار شگفت زده شدم
راننده در را گشود و من سوار اتومبیل بسیار آراسته ای شدم. پس از آن که راننده پشت فرمان قرار گرفت، رو به من کرد و گفت:
«پیش از حرکت، قهوه میل دارید؟ در اینجا یک فلاسک قهوه معمولی و یک فلاسک قهوه رژیمی هست.»
گفتم:
«نه، قهوه میل ندارم، اما با نوشابه موافقم». راننده پرسید:
«در یخدان هم نوشابه دارم و هم آب میوه، کدام را میل دارید؟»
و سپس با دادن مقداری آب میوه به من، حرکت کرد و گفت:
«اگر میل به مطالعه دارید مجلات تایم، ورزش و تصویر و آمریکای امروز در اختیار شما است.» آنگاه، بار دیگر کارت کوچک دیگری در اختیارم گذاشت و گفت:
«این فهرست ایستگاههای رادیویی است که می توانید از آنها استفاده کنید. ضمنا من می توانم درباره بناهای دیدنی و تاریخی و اخبار محلی شهر نیویورک اطلاعاتی به شما بدهم وگر نه می توانم سکوت کنم. در هر صورت من در خدمت شما هستم
از او پرسیدم:
«چند سال است که به این شیوه کار می کنی؟» پاسخ داد:
« 2 سال.»
پرسیدم:
«چند سال است که به این کار مشغولی؟»
جواب داد:
«7 سال.»
پرسیدم 5 سال اول را چگونه کار می کردی؟» گفت:
«از همه چیز و همه کس،از اتوبوسها و تاکسیهای زیادی که همیشه راه را بند می آورند، و از دستمزدی که نوید زندگی بهتری را به همراه نداشت می نالیدم.
روزی در اتومبیلم نشسته بودم و به رادیو گوش می دادم که وین دایر شروع به سخنرانی کرد.مضمون حرفش این بود که:
مانند مرغابیها که مدام وک وک می کنند، غرغر نکنید، به خود آیید و چون عقابها اوج گیرید.
پس از شنیدن آن گفتار رادیویی به پیرامون خود نگریستم و صحنه هایی را دیدم که تا آن زمان گویی چشمانم را بر آنها بسته بودم. تاکسیهای کثیفی که رانندگانش مدام غرولند می کردند، هیچگاه شاد و سرخوش نبودند و با مسافرانشان برخورد مناسبی نداشتند.
سخنان وین دایر، بر من چنان تاثیری گذاشت که تصمیم گرفتم تجدید نظری کلی در دیدگاهها و باورهایم به وجود آورم
پرسیدم:
«چه تفاوتی در زندگی تو حاصل شد؟»
گفت:
«سال اول، درآمدم دو برابر شد و سال گذشته به چهار برابر رسید.»
نکته ای که مرا به تعجب واداشت این بود که در یکی دو سال گذشته، این داستان را حداقل با 30 راننده تاکسی در میان گذاشتم؛ اما فقط 2 نفر از آنها به شنیدن آن رغبت نشان دادند و از آن استقبال کردند.
بقیه چون مرغابیها، به انواع و اقسام عذر و بهانه ها متوسل شدند و به نحوی خود را متقاعد کردند که چنین شیوه ای را نمی توانند برگزینند.

می خواهید گناه نابسامانیهای خود را به گردن این و آن بیندازید،
یا برخیزید و اختیار زندگی خود را به دست بگیرید؟????????????????

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

میدونی، البته "فقط یه متن" جاش توی تاپیک «سمپادی های همدان» نیست!
اما اشکالی هم نداره.
قضیه اینه که شیوه های برخاستن با هم فرق میکنن.

• لایک

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

بچه ها امروز از خانوم زارعی پرسیدم.گفت 9نفر ازمون دادن واسه انسانی.اونام احتمالش کمه تشکیل بشن.ولی اداره گیر داده که حتی با7نفرم کلاس بزارن!

اونایی که رفتن ایشالا پشیمون نشن!من که پشیمون نیستم از موندنم.اونا هم پشیمون نباشن از رفتنشون!
اومدم این توی این فضا که 7سال بمونم و موندم.ولی جلتون خالی میشه واقعا :)

• لایک

zahra.k

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
همدان

به نقل از آناهید :
میدونی، البته "فقط یه متن" جاش توی تاپیک «سمپادی های همدان» نیست!
اما اشکالی هم نداره.
قضیه اینه که شیوه های برخاستن با هم فرق میکنن.

اره خوب اينم حرفيه.من به هركس ك ناراضيه حق ميدم.اما كاري نميشه كرد
من فقط خواستم با گذاشتن اين متن بگم تو بدترين شرايط اگه خودمون خوب باشيم اتفاقاي خوبي مي افته
كربن تو سخت ترين شرايط الماس ميشه

Golnoosh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 !
شهر
همدان
مدال المپیاد
شیمی میخوندم ☺
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه