• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های همدان

پاسخ : سمپادی های همدان

مدرسه رو با بمب منفجر کردن مگه؟؟؟؟؟اصل مدرسه جو خود بچه هاس و جو فرزانگان بدون شک از مدرسه های دیگه ی همدان بهتره و بزرگمهر دانش آمور هاش رو خبر دارم که جالب نیستن!!!
ریاضی از کسی نخواستن بیاد؟

خانوم روحانی برا دوما قطعی شده انگار.یکی از بچه ها گفت من میشناسمش!خیلی با سواده!

تورو خدا بریم بگیم حداقل برا ما خانوم شهسواری رو بیارن :((

خانوم شهسواری کیه دیگه؟!!
اگه میخوان معلم خوب بیارن، برن خانوم امامی رو بیارن.
البته، از یه جهت هم هر چی معلم ضعیف تر بیارن الآن دیگه به نفع ماست. ما که با هیچ کدوم از اینا نمیتونیم و نمیخوایم واسه کنکور بخونیم، یعنی معلمای بهتری هم هستن که الآن داریم باهاشون کلاس میریم. اما وقتی معلم خیلی ضعیف باشه، ما راحت تر میتونیم غایب بشیم.
-------------------------
ویرایش:

کیفیتش خوب نیست. روز جمعه. یکی از روزای فروردین. فکر کنم 20 فروردین بود. البته زیرش تاریخ داره. یکی دو روز بارون باریده بود.
همه چیز، خیلی آروم و تمیز به نظر میرسه. مگه نه؟

آره......آرامش قبل از طوفان بود......روزای آخر خدمت نوروکیلی......
8-|
ینی بد تر از اینم میتونست بشه؟؟؟
شاید باید منتظر خبرای بد تر باشیم دوستان!

خانوم شهسواری هم یکی از معلمای خوب هستن ولی بازنشستن!

خانوم امامی؟!؟!نه تروخدا :o

نوروکیلی خودش این طوفانو به پا کرده :)حالم ازش به هم میخوره.خیلی نامردی کرد در حقمون...اصن فک نمیکردم اینجوری باشه.

به نقل از مــُـنـــا :
خانوم شهسواری هم یکی از معلمای خوب هستن ولی بازنشستن!

خانوم امامی؟!؟!نه تروخدا :o

نوروکیلی خودش این طوفانو به پا کرده :)حالم ازش به هم میخوره.خیلی نامردی کرد در حقمون...اصن فک نمیکردم اینجوری باشه.
آره. میدونم خانم شهسواری کیه.

دلت میاد به معلمی که اون موقع به راحتی سوالای گسسته رو باهامون کار میکرد اینطوری بگی؟

با قسمت قرمز حرفت موافقم.
یادته بعد از امتحانات جمع شدیم تو مدرسه خانم نوروکیلی گفت مجوز آقای آریم درست شده؟ پس چرا همون موقع واسه آوردنش اقدام نکردن؟
واسه کلاسای تابستون، با معلما حتی قرارداد نبسته بودن. فکر کنم هنوز هم پول آقای اسدی رو ندادن.
این معطل کردن واسه آوردن معلم و قرارداد نبستن و ... همش تقصیر اونه.
ضمنا، پارسال هم خیلی بهتر از امسال نبود.
ولی چرا. اونا یه معلم شیمی خوب داشتن. ما امسال اونم نداریم.
فیزیکم، درسته یک ماه اول سال معلم نداشتن، ولی فکر میکنم آقای مرادی به هر حال از هیچ کس یا حتی از خانم رضایی بهتره. آخه طبق آخرین اخبار(!) ما هنوز اصلا معلم فیزیک نداریم.

در هر حال، اون بد بود، این بدتره!

خانم چراغی هست؟

من نمیدونم نظری در مورد خانوم امامی ندارم ;D

آقای مرادی معلم خوبیه!حتی بضی از بچه ها باهاش کلاس میرن!

ما چند روز پیش رفتیممدرسه خود فضل الله زاده گفت که معلم فیزیک نداریم 8-|

اینطور که میگن خانوم چراغی هست!

بعد نمیدونم یه آقای ایمانی نامی رو انگار برای فوق برنامه میخوان بیارن برا فیزیک!من اصن ایشون رو نمیشناسم!ببینین دیگه معلم اصلیمون چی میتونه باشه

• لایک
امتیازات: brano

فکر کنم هیچ کس اسمش رو هم نشنیده تاحالا!
آخه آقای آریم قبول نکرده واسه فوق برنامه بیاد. معلوم هم بود قبول نمیکنه.

• لایک
امتیازات: brano

به نقل از مــُـنـــا :
من نمیدونم نظری در مورد خانوم امامی ندارم ;D

آقای مرادی معلم خوبیه!حتی بضی از بچه ها باهاش کلاس میرن!

ما چند روز پیش رفتیممدرسه خود فضل الله زاده گفت که معلم فیزیک نداریم 8-|

اینطور که میگن خانوم چراغی هست!

بعد نمیدونم یه آقای ایمانی نامی رو انگار برای فوق برنامه میخوان بیارن برا فیزیک!من اصن ایشون رو نمیشناسم!ببینین دیگه معلم اصلیمون چی میتونه باشه
آقاي ايماني يه معلم فيزيكه مال رزن!
من با يه سري از بچه ها كه شاگردش بودن اونجا حرف زدم گفتن معلم خوبي نيست زياد نميتونه انتقال مطلب بده
و ...(واقعا قراره اين فوق العاده باشه :-\)

ولي خداييش خنده داره به هركي ميگي فرزانگان دبير نداره ميگن دبيراي خوبو كه اول ميفرستن اونجا :)) :)) :))

كلا بيخيال حضور در مدرسه ي امسال!

یکی از بدبختی های ما هم همینه! آقای آریم پارسال میگفت خزایی زیاد کلاس نمیرفت. بعد بچه ها میگفتن: ما هم معلمای اونا رو داشتیم زیاد کلاس نمیرفتیم!
البته سال خزایی اینا، واقعا معلماشون خوب بودن، اما انصافا دبیرای فرزانگان این جوری هم نیستن.
هیچ کس از داخل فرزانگان خبر نداره، ولی همه نظر میدن. من نمیدونم این تصور «بهشت فرزانگان» چطوری توی ذهنشون ایجاد شده.
-----------------------------
تا حالا خیلی از بچه ها رفتن.
رفتن، رسیدن است ؟
قرار بود با خانم رشیدی (دوست دوران دانشگاه خانم مدیر، معلم شیمی اول راهنمایی فرزانگان در سالهای گذشته و دبیر شیمی پیش دانشگاهی فرزانگان در سال تحصیلی 92-91) صحبت کنن که نیاد یا اگه میاد واسه غیبت با ما همکاری کنه. اونم گفته به حرف خانواده ها نیومده که بخواد به حرف اونا بره و این که ما قطعا از کلاسش راضی خواهیم بود، اگر هم نباشیم، نه مستمر میده، نه از غیبت ها چشم پوشی میکنه.
از طرفی، آقای آریم کلاس فوق برنامه رو قبول نکرده. آقای اسدی هم قرار نیست کلاس فوق برنامه ای داشته باشه.
الآن وضعیت مدرسه اینه.
واسه فیزیک هم، مدیر میخواد تازه اگه بشه و مجوز دبیر مرد بدن، یه نفر به اسم آقای جباری رو بیاره.
ریاضی هم خانم نجفی. واسه گسسته و تحلیلی هم یه خانم دیگه.

Back
بالا