تقريبا موافقم اما بازم بايد ديد طرف چه جوريه!به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :در هر صورت این که الان رییس داره سازمان خیلی بهتر از بی رییسیه ! حالا رییس هر آدمی می خواد باشه باشه !
به نقل از amir.love :من اعتمادی می خوام!!!
هممون رو الکی فرستاد دبیرتان دمش گرم!!!
حالا چی میشه!!!؟؟؟
[/quote
اتفاقا همین کارش مزخرف بود بچه ها دیگه درس نمیخونن
از همه بهتر اژه ای بود و بس
بره شما ها آخرش به خیر شد مای بدبخت فلک زده هم فیلتر(به اسم آزمون جامع معروفه) داریم هم کارسوق هم امتحانای تشریجی مستمر سخت و همینطور پا در هوا چون هر لحظه ممکنه همه چی تغییر کنه!به نقل از amir.love :من اعتمادی می خوام!!!
هممون رو الکی فرستاد دبیرتان دمش گرم!!!
حالا چی میشه!!!؟؟؟
البته آقای اژه ای اجازه ادامه حیات سمپاد رو بعد از انقلاب گرفتند،سمپاد قبل از انقلاب هم وجود داشته و موسس اصلیش یک نفر دیگر میباشد!به نقل از گل نیلوفر :مگه نگفته این خلیلی معاون اجرایی اموزش و پرورشه ! پس فاتحمون خوندست ..
اصلا این اژه ای نباید میرفت هیچ کس نمیتونه مثل اون سمپاد رو نگه داره چون خودش سمپاد رو تاسیس کرد
بچه ها اگه موافقید یه نامه به رهبر بدیم و ازش بخایم که به داد سمپاد برسه ؛ اگه موافق باشین من این کار رو میکنم
منم هستم...به نقل از گل نیلوفر :مگه نگفته این خلیلی معاون اجرایی اموزش و پرورشه ! پس فاتحمون خوندست ..
اصلا این اژه ای نباید میرفت هیچ کس نمیتونه مثل اون سمپاد رو نگه داره چون خودش سمپاد رو تاسیس کرد
بچه ها اگه موافقید یه نامه به رهبر بدیم و ازش بخایم که به داد سمپاد برسه ؛ اگه موافق باشین من این کار رو میکنم