استعفای اعتمادی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خداحافظ سمپاد!

به نقل از sara $_H :
واااااااااااااای
فکر نکنمااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه بابا!وضع سمپاد خیلی‌ بد هستش!!

پاسخ : و اما اعتمادي رفت

این وسط یکی پیشنهاد داده بود که نامه به بالایی ها بنویسیم(حس نقل قولیدن نمیباشد)خب برای اولین قدم اینکار رو بکنیم!
نمیدونم ولی از نظر من هم کار منطقی ایه هم اینکه اگه با شکست مواجه بشه بعدا نمیگیم اگه اینکارو میکردیم چی میشد و اینا!اگر هم دری به تخته ای خورد و موثر واقع شد که به به(کف کف!!!)
میگم بیان برای اولین گام یه نامه به بالایی ها بفرستیم.که کلی سمپادی امضا کرده باشن!یعنی متن نامه در هر مرکز تنظیم شه بعدا جمع شه و کپی امضاها ی پاش رو هم بفرستیم!

فیلمیه ها...!
یعنی چی اعتمادی رفت؟!
الکیه مگه؟!
من دیروز پیش مدیرمون بودم،داشت در مورد اعتمادی حرف می زد،نگفت رفته...!
اگه رفته باشه که...
جدا خیلی بی عرضه ایم ها!
خیلی پخمه ایم...فقط فکر درسیم...و فقط ایده می دیم..
هیچ کس بای بسم الله رو شروع نمی کنه...همه هم یه بهونه ای دارن(مثه خودم که میگم کنکور دارم!)

دعا کنید و کاری هم بکنیم که این طور نشه

مگه کشکه؟ اگه رفته باشه یعنی کلا تعطیل؟ یه سال اومد هرچی بود عوض کرد. حالا اگه رفته باشه ما چیکار میشیم؟

خب كي نامه مي نويسه؟؟؟اينا همه حرفه...راست ميگم ديگه!كو عمل؟

خوب الان سمپاد داره کاری انجام میده؟ من که از وقتی Dr.اعتمادی اومده کار خاصی ندیدم.
ولی اگه نابود بشه پس ما باید چیکار کنیم؟

میخواین نامه بنویسید چی بگید؟بگید آقای اعتمادی،پدر دلسوز سمپاد،برگرد..؟اگه قضیه رفتنش جدی باشه،آیا لزوما به این معنیه که در سمپادو ببندن؟نه دوستان،یکی رو میذارن جاش بدتر از خودش نباشه عین خودش.هیچکس هم ما رو ادم به حساب نمیاره.هی شعار ندید"اگه ما اقدام کنیم و جمع بشیم نامه بنویسیم و زور بزنیم کار از کار پیش میره"دیگه منافع ما در میان نیست که به حرف ما و خواسته ی ما اعتنا کنن.

واقعاً شماها نميخواين يه كاري بكنيد؟؟!!! بابا بياين يه تحصني، اعتصابي چيزي جلو وزارت آموزش پرورش يا سازمان خودمون راه بندازيم.اگه همينجوري دست رو دست بذاريم به هيچ جا نميرسيما!

تا وقتی از یه جایی خبر معتبر نرسه ! نمیشه بهش استناد کرد

نه بابا مگه به این راحتیه؟ پس این همه بودجه و تجهیزات قراره چی بشه؟ اصلا با عقل جور در نمیاد.
تا فردا بهتون خبر می دم.

طرح جدید دکتر میدونین چی هست؟
قراره در هر ناحیه یه استعدادهای درخشان باشه! نمونش در مشهد: ما 3تا مرکز فرزانگان داریم!

به نقل از ßehianoa :
طرح جدید دکتر میدونین چی هست؟
قراره در هر ناحیه یه استعدادهای درخشان باشه! نمونش در مشهد: ما 3تا مرکز فرزانگان داریم!
دکتر کیه؟
اونجوری که افتضاحه! با عقل جور در نمیاد اگر بخواد فقط بچه های یک ناحیه به مدرسه ناحیه خودشون راه پیدا کنن. گرچه قبلا همینجوری بود.

خبر رفتن دکتر اعتمادی از سوی افراد مختلف و معتبر مثل مدیران مراکز و اساتید علامه حلی و فرزانگان تهران تا حالا تایید شده !!
اما خب هنوز هیچکی نگفته که قطعی قراره سازمان نابود بشه و این فقط یک پیشبینی هستش !
ولی خب این پیش بینی اصلا دور از ذهن نیست ، چرا که دولت در حال حاضر با وجود این مدارس مخالفه و تمایل به تخریب و انحلالش داره !!
اما خب اگر اندکی هم احتمال انحلال باشه باید از الان به فکر باشیم چون وقتی که دیگه سمپاد رو کامل منحل کنن برگردوندن اون خیلی سخت تر و حتی غیر محال هستش !

واي چه قدر بد من مدرسمون و سمپاد و خيلي دوست دارم اميدوارم اتفاقي براش نيفته........................
يعني واقعا آقاي اعتمادي استعفا داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نميشه كاري كرد؟؟؟؟؟؟

من امروز امتحان ریاضیمو خراب کردم و الان از اینکه سمپادیم پشیمونم
خدا به همراهت سمپاد
بری دیگه بر نگردی

بچه‌ها باید اقدامی بکنیم!باید یک جا جمع بشیم!البته حالا نه!باید تموم شهرستانی‌ها هم بیان!اونوقت مجبورن جواب بدن!!

پاسخ : استعفای اعتمادی

سمپاد نیست دیگههههههههههه؟

پیشنهاد می کنم این پست گروه نوشت رو بخونید !

حالا يني واقعا داريم فرت ميشيم؟؟؟؟؟؟؟

Back
بالا