• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

استعفای اعتمادی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خداحافظ سمپاد!

نه بابا مگه به این راحتیه؟ پس این همه بودجه و تجهیزات قراره چی بشه؟ اصلا با عقل جور در نمیاد.
تا فردا بهتون خبر می دم.

طرح جدید دکتر میدونین چی هست؟
قراره در هر ناحیه یه استعدادهای درخشان باشه! نمونش در مشهد: ما 3تا مرکز فرزانگان داریم!

به نقل از ßehianoa :
طرح جدید دکتر میدونین چی هست؟
قراره در هر ناحیه یه استعدادهای درخشان باشه! نمونش در مشهد: ما 3تا مرکز فرزانگان داریم!
دکتر کیه؟
اونجوری که افتضاحه! با عقل جور در نمیاد اگر بخواد فقط بچه های یک ناحیه به مدرسه ناحیه خودشون راه پیدا کنن. گرچه قبلا همینجوری بود.

خبر رفتن دکتر اعتمادی از سوی افراد مختلف و معتبر مثل مدیران مراکز و اساتید علامه حلی و فرزانگان تهران تا حالا تایید شده !!
اما خب هنوز هیچکی نگفته که قطعی قراره سازمان نابود بشه و این فقط یک پیشبینی هستش !
ولی خب این پیش بینی اصلا دور از ذهن نیست ، چرا که دولت در حال حاضر با وجود این مدارس مخالفه و تمایل به تخریب و انحلالش داره !!
اما خب اگر اندکی هم احتمال انحلال باشه باید از الان به فکر باشیم چون وقتی که دیگه سمپاد رو کامل منحل کنن برگردوندن اون خیلی سخت تر و حتی غیر محال هستش !

واي چه قدر بد من مدرسمون و سمپاد و خيلي دوست دارم اميدوارم اتفاقي براش نيفته........................
يعني واقعا آقاي اعتمادي استعفا داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نميشه كاري كرد؟؟؟؟؟؟

من امروز امتحان ریاضیمو خراب کردم و الان از اینکه سمپادیم پشیمونم
خدا به همراهت سمپاد
بری دیگه بر نگردی

بچه‌ها باید اقدامی بکنیم!باید یک جا جمع بشیم!البته حالا نه!باید تموم شهرستانی‌ها هم بیان!اونوقت مجبورن جواب بدن!!

پاسخ : استعفای اعتمادی

سمپاد نیست دیگههههههههههه؟

پیشنهاد می کنم این پست گروه نوشت رو بخونید !

حالا يني واقعا داريم فرت ميشيم؟؟؟؟؟؟؟

Back
بالا