می دونم HDR چیه. اما اینکه گفتی HDR "داره" فکر کردم که چیز خاصی هست. پس بگو افکت HDR داره. چون در اصل عکس های HDR روی خروجی های RAW که فقط توسط دوربین های SLR قابل بدست اومدن هست و البته روی چند عکس با اکسپوژر های مختلف اعمال میشه. دوربین شما قابلیت گرفتن عکس RAW رو داره، اما برکتینگ HDR رو نمی دونم انجام میده یا نه. خود افکت HDR به تنهایی کار خاصی انجام نمی ده، اما اگر 3تا عکس از موضوع مورد عکاسی با 3تا اکسپوژر متفاوت بگیرید و بعد در نرم افزارهای خاصی با هم ترکیب کنید، نتیجه بهتری (به لحاظ HDR) حاصل میشه. البته ناگفته نماند که در همه ی رفرنس های عکاسی که نگاه کنید، می بینید که عکس پرتره رو تقریبا به اتفاق می گن که نباید HDR گرفت. چون کنتراست بالا، اشباع رنگهای زیاد و ... باعث می شن که اچ دی آر نتیجه ی مطلوبی در پرتره نداشته باشه.به نقل از پـــت :منظورم افکت ــه hdr هستش ، تو خیلی از نرم افزارا میشه پیداش کرد
HDR = High Dynamic Range
:) بازم سوالی بود بپرسین :) حسش نی توضیح بدم . با یک سرچ ساده پیدا میشه B-)
توی آموزش ادیت عکس یه سری آموزش هست که یکیش به درد پاک کردن جوش صورت بدون خراب کردن چیزای دیگه هست. میتونی ازش استفاده کنی. چون این کاری که افکت اچ دی آر تو داره می کنه اینه که بافت صورت رو کلا از بین می بره و پوست رو سافت می کنه. من اعتقادی به گذاشتن پرتره تو سایت سمپادیا ندارم، چون ممکنه کسی بشناسه و ... سمپاد خونواده ی کوچیکیه. وگرنه من خودم عکسهایی که می گیرم و خیلی دوسشون دارم پرتره هستن.به نقل از پـــت :ولی حداقل جوش های صورت رو حذف میکنه !
محسن جان، مشخصات دوربین یادت رفت.به نقل از مُحسن :خونه ی مادربزرگه..هزارتا قصه داره..خونه ی مادربزرگه شادیو غصه داره..کنار خونه ی ما همیشه سبزه زاره..
http://s4.picofile.com/file/7740342254/Shiny_Night_Leaves_Towards_Pegah.m4a.html