اولین پست پردازش تصویر ...
سلام ...
اولين پست تخصصی پردازش تصوير ....
در اين پست يک سری کليجات رو ياد ميگيريم.
نکته : اين پست برای نوشتن فارسی از برنامه فينگليش به فارسی استفاده ميکند،پيشاپيش از هرگونه غلط املايی يا نگارشی عذر ميخواهم.
مقدمه :
پردازش تصوير چيزه جالبی و همه تا اسمشو ميارن ميگن چه خوب بود بلد بودم ..اما ميخوام بگم که پردازش تصوير اصلاً مثل چيزی که ميبينيد نيست و خيلی ريازياتش سخته ... کارا که ميکنيم همه از چيزای آماده که قبلاً استفاده شدن استفاده ميشه ... ما در سريول آموزش ميخواهيم کاری بکنيم بس جالب :) يه عکس که من با paint ساختم رو که شامل يه دايره و يه مثلث رو ميخوايم تشخيص بديم که چيه و اينا ... سعی ميکنيم قسمت به قسمت جلو بريم.چيزی که هست اگه پاسخ خوبی بگيرم از آموزش ميبندمش.پس همکاری کنيد و برنامه هاتون رو بفرستين.من هم پس از هر بار خودم برنامشو واستون تصحيح ميکنم.پس خاهش ميکنم به زمانی که ميزارم احترام بگزاريد.
پردازش تصوير چيست ؟
اگه از ويکی بخونيد اين کلياتش مياد دستتون.اما در کل پردازش تصوير يکی از شاخهايه علوم کامپيوتر که به برسی تصاوير برای منظور خاصی انجام ميشه.چند تا شاخه داره مثلاً اين codec های تصويری مثله mp4 mpeg jpeg png اينا همه کار پردازش تصوير هستش ... اينا بحث فشرده سازی تصوير هستند.بخشايه ديگه ا هم هست مثلاً فتوشاپ يک برنامه کامل پردازش تصويره که کاملن هم خفنه :) شاخه های ديگه هم داره که ما شاخه computer vision يا machin vision يعنی بينايی ماشين و کامپيوتر رو قرارکار کنيم.ابتدا رويه تصاوير معمولی که با paint ميکشيم کار ميکنيم تو سری اول ....
قسمت اول کار :
1-فايل مورده نظر رو دانلود کنيد
2-اين فايل رو ميخوام با هر برنامه اي که بلدين بخونين.(چون که برنامه نويسی مشترک نيست نميتونم کمکی کنم ، مگر اينکه بلد نباشی و بپرسين که در اون صورت کمک خواهيم کرد)
3-فرستادن هر برنامه به عنوان شروع اون فرد برای اين کاره
آدرس : http://up.iranblog.com/6/1261405842.bmp