ادامه می دیم .. اما شما باید کار انجام بدین تا یاد بگیرین ....به نقل از aghasina :راست میگه دیگه ادامه بدید. در نومیدی بسی امید است..
' PictureName.Point(x,y) as long
color= PictureName.Point(x,y)
r=color mod 256
color=color/256
g=color mod 256
color=color/256
b=color
با مهساجان كاملا موافقم. روزش هم خودتون تعيين كنين بهتره.به نقل از Mahsa Shahshahani :من یه پیشنهاد دارم.
از این به بعد در روزهای مشخصی فقط پست آموزشی بزنین.مثلا دوشنبه و پنجشنبه هر هفته که کسی عقب نیفته.
به نقل از Mahsa Shahshahani :من بلدک با ++C فایل متنی و باینری بخونم.اول یه اشاره گر به فایل تعریف میکنیم یعدش یه متغیر از نوع char و تک یه تک کاراکترهاشو میخونیم.
فایل تصویری رو چه جوری باید خوند؟
به نقل از زرينه :من توي وي بي دات نت 2008 يه شي بيت مپ معرفي كردم و تصوير مورد نظر رو داخلش قرار دادم. الان با استفاده از متد GetPixel
شي بيت مپ ميتونم تك تك رنگ ها رو بخونم. مختصات تك تك پيكسل ها رو هم كه دارم. حالا چه جوري پيكسل هاي خونده شده رو نمايش بدم؟؟
ای بابا کاری نداره از c که آسونتره ....به نقل از Mahsa Shahshahani :آشناییم با visual C.net 2008 خیلی کمه.
شما کارتونو بکنین.من خیلی طول میکشه تا بتونم باهاش راه بیفتم.
وي بي دات نت رو امتحان كن! كار باهاش عين آب خوردنه! من در عرض يه هفته باهاش راه افتادم.به نقل از Mahsa Shahshahani :آشناییم با visual C.net 2008 خیلی کمه.
شما کارتونو بکنین.من خیلی طول میکشه تا بتونم باهاش راه بیفتم.