از این تکنیک جدید خبر ندارم ولی اون قدیمیه هم یکم سخته نیس ؟ ^-^ من موقع نفس گیری مشکل پیدا میکنم !به نقل از PanterA :یه سوال:
به نظرتون کرال سینه با تکنیک قدیم(دست رو میشکونی و وارد آب میکنی) بهتره یا تکنیک جدید (دست رو تا جایی که میشه میکشی و میندازی جلو) ؟؟
سرعت تو تکنیک جدید بیشتره ولی خسته کنندس #![]()

تکنیک 2 ساله عوض شده ولی سخت تر شده #به نقل از NΞg@гeh :از این تکنیک جدید خبر ندارم ولی اون قدیمیه هم یکم سخته نیس ؟ ^-^ من موقع نفس گیری مشکل پیدا میکنم !![]()

این که آمریکا بهترینه صرفن بخاطر وجود فلپس نیست ، همیشه آمریکا بیشترین مدال های شنا رو میبرده ، قدیما آلمان شرقی هم خوب بوده مثکه ، تو همین حین که آمریکا همه مدال ها رو میبره هر چند سالی هم استرالیا عالی میشه ( البته همیشه خوبه ) مثه موقعی که ایان بودبه نقل از ستـاره :فکر کنم آمریکا باشه ٬ نیست؟
هلند هم هر از گاهی خوب میشه اما چیزی که برا من جالبه امسال فرانسه و مجارستان تیمشون خیلی خوبه ! مخصوصن فرانسویا یکی دارن اسمش agnel ه ها ، اون عالیه اصلا
اون پسره chad le clos هم از آفریقا جنوبی خوبه 
آخه به نظر من خیلی فرق نکرده ! اون موقع ها هم که ما دستو میشکوندیم ( که البته من هیچ وقت اینجوری شنا نمیکنمبه نقل از PanterA :یه سوال:
به نظرتون کرال سینه با تکنیک قدیم(دست رو میشکونی و وارد آب میکنی) بهتره یا تکنیک جدید (دست رو تا جایی که میشه میکشی و میندازی جلو) ؟؟
سرعت تو تکنیک جدید بیشتره ولی خسته کنندس #![]()
) وقتی سرعت میرفتی دیگه دستت نسبتا صاف میشد
البته من تکنیک خاص خودمو دارم ، مدل دست واتر پلو
سریع تر از همش ه ، امتحان کنید