به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :اگر به توهین ادامه بدین باید منتظر عواقبش هم باشید .
به نقل از astronomer_girl :اگه منظورتون جمله ی "خفه شو"بود باید بگم فقط شوخی کردم اگه کسی قراره ناراحت بشه فکر نکنم اون شما باشین! :)اگه به کسی برخورد من معذرت می خوام. باور کنین قصد آشوب به پا کردن ندارم!![]()
بله؟!؟! منظروتون من بودم؟!؟به نقل از astronomer_girl :ببنین مدیر عزیز، توهین معنیش بی احترامی به شخصیت یه آدمه. و این دقیقا همون کاریه که شما تو سالن مسابقه با ما کردید. اسم اون دختر رو می دونم، کافیه نام کاربریشو گیر بیارم مطمئنا من مثل دوستم اونقدر سعه ی صدر ندارم که بخشش کنم و هیچی نگم.
یه کاری می کنم که یادش نره.![]()
به نقل از astronomer_girl :من عصبانی نشدم که! خدا رو صد هزار مرتبه شکر که من واسه فرزانگان تهران نیستم!
آره چون جلوی پارتی بازی رو می گرفتم.به نقل از WORM :اگه فرزانگان تهرانی میشدی که اول نمی شدیم
به نقل از aghasina :بله؟!؟! منظروتون من بودم؟!؟
به نقل از یک مدیر :به نظر من دعواهاتون رو توی پیغام خصوصی پیگیری کنید بهتره !
به نقل از secret :شما که کر تشریف داشتی.ما هم فرزانگان تهران نیستیم که قد..کنیم.
از خداتونم باشه فرزانگان تهران باشین ... همشون یه پارچه خانوم !!! دسته گل !!!به نقل از astronomer_girl :خدا رو صد هزار مرتبه شکر که من واسه فرزانگان تهران نیستم!
نه... ولی خب سمپادیای هر استان با خودشون بیشتر متحدن تا با استانای دیگه دیگه !!!به نقل از astronomer_girl :خفه شو!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما سمپادیای تهران که کلا خودتونو تافته ی جدا بافته می دونین.
دسته گل !!!به نقل از ابی :بابا شما چتونه ؟؟؟
اولا که از خداتونم باشه فرزانگان تهران باشین ... همشون یه پارچه خانوم !!! دسته گل !!!هیچکدومشونم قدقد نمیکنن !!! قرررررررررررربونشون برم من الهی !!! :P
![]()
البته بجز یکیشون که همتون میدونین !!!
دوما که این امیر چرت و پرت زیاد میگه ... زیاد توجه نکنین به حرفاش !!! دسته خودش نیست... میگه دیگه !!!
منم از همتون عذر خواهی میکنم !!! ببخشید !!!
نه... ولی خب سمپادیای هر استان با خودشون بیشتر متحدن تا با استانای دیگه دیگه !!!![]()
ایول به ما !!!به نقل از مهراب.ع. :ابی عکسا پاک شده بودن!
داداشم از گوشیم یه دونشو واسه خودش بلوث کردش تونستم همین یه دونرو از سه تاش بذارم!![]()
شرمنده نتونستم خودمونو سانسور کنم آخه فقط عکس یکیمون مونده بودش!(هاله ی نور!
)
اینم تضعیف روحیه از طرف بچه های شاد!
بعضیا میدونن کجا اینو نوشتیم! حیف که شونصد نفر واستاده بودن وگرنه جاهای بهتریم بود!ایشالله دفه بعدی رو همه ی دیوارای مراکز سمپاد میزنیم روحیه باز شه!
![]()
![]()
![]()
ابی بیا وسط!![]()
چیه؟ ... چرا میخندی ؟به نقل از secret :دسته گل !!!![]()