• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ایران اوپن 2010

پاسخ : ایران اوپن 2010

بابا شما چتونه ؟؟؟
اولا که
به نقل از secret :
شما که کر تشریف داشتی.ما هم فرزانگان تهران نیستیم که قد..کنیم.
به نقل از astronomer_girl :
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که من واسه فرزانگان تهران نیستم!
از خداتونم باشه فرزانگان تهران باشین ... همشون یه پارچه خانوم !!! دسته گل !!! ;D هیچکدومشونم قدقد نمیکنن !!! قرررررررررررربونشون برم من الهی !!! :P :-* ;D البته بجز یکیشون که همتون میدونین !!! ;D

دوما که این امیر چرت و پرت زیاد میگه ... زیاد توجه نکنین به حرفاش !!! دسته خودش نیست... میگه دیگه !!! ;D

منم از همتون عذر خواهی میکنم !!! ببخشید !!! ;D

به نقل از astronomer_girl :
خفه شو!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما سمپادیای تهران که کلا خودتونو تافته ی جدا بافته می دونین.
نه... ولی خب سمپادیای هر استان با خودشون بیشتر متحدن تا با استانای دیگه دیگه !!! ;D

ماشالا ماشالا ....فقط به حلی
آفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرِِیــــــــــــــــــــــــــــــــــــن به سمــــــــــــپــــــــــــــــــاد

nostalgia

چی چی ؟؟؟

ایران اوپن 2010 _ فقط علامه حلی!!!

ابی عکسا پاک شده بودن! :o
داداشم از گوشیم یه دونشو واسه خودش بلوث کردش تونستم همین یه دونرو از سه تاش بذارم! ;D
شرمنده نتونستم خودمونو سانسور کنم آخه فقط عکس یکیمون مونده بودش! ;D(هاله ی نور! ;D)

اینم تضعیف روحیه از طرف بچه های شاد! ;D

بعضیا میدونن کجا اینو نوشتیم! حیف که شونصد نفر واستاده بودن وگرنه جاهای بهتریم بود! ;D ایشالله دفه بعدی رو همه ی دیوارای مراکز سمپاد میزنیم روحیه باز شه! :)) :)) :))

e5qqq3rjyow0w847oc9b.jpg

ابی بیا وسط! ;D

به نقل از ابی :
بابا شما چتونه ؟؟؟
اولا که از خداتونم باشه فرزانگان تهران باشین ... همشون یه پارچه خانوم !!! دسته گل !!! ;D هیچکدومشونم قدقد نمیکنن !!! قرررررررررررربونشون برم من الهی !!! :P :-* ;D البته بجز یکیشون که همتون میدونین !!! ;D

دوما که این امیر چرت و پرت زیاد میگه ... زیاد توجه نکنین به حرفاش !!! دسته خودش نیست... میگه دیگه !!! ;D

منم از همتون عذر خواهی میکنم !!! ببخشید !!! ;D
نه... ولی خب سمپادیای هر استان با خودشون بیشتر متحدن تا با استانای دیگه دیگه !!! ;D
دسته گل !!! :))

به نقل از مهراب.ع. :
ابی عکسا پاک شده بودن! :o
داداشم از گوشیم یه دونشو واسه خودش بلوث کردش تونستم همین یه دونرو از سه تاش بذارم! ;D
شرمنده نتونستم خودمونو سانسور کنم آخه فقط عکس یکیمون مونده بودش! ;D(هاله ی نور! ;D)

اینم تضعیف روحیه از طرف بچه های شاد! ;D

بعضیا میدونن کجا اینو نوشتیم! حیف که شونصد نفر واستاده بودن وگرنه جاهای بهتریم بود! ;D ایشالله دفه بعدی رو همه ی دیوارای مراکز سمپاد میزنیم روحیه باز شه! :)) :)) :))

e5qqq3rjyow0w847oc9b.jpg

ابی بیا وسط! ;D
ایول به ما !!! ;D حال کنین بچه ها !!! ;D اینو تو 3ثانیه کشیدیمااااااااااااااا !!!

به نقل از secret :
چیه؟ ... چرا میخندی ؟ ;D

نمی دونم. به نظرت چرا دارم می خندم؟ :))

نمیدونم والا

من می خندم :)) توهم بخند کلا خندیدن چیزه خوبیه به خصوص به چیزای خنده دار.

Back
بالا