خاطرات تلخ و شیرین روباتیک!!

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم
پاسخ : جالب ترین خاطره رباتیک

خیلی جالبه . روبات ما که تا شب برنامه الگوریتم و برنامه اصلی نداشت! 3 صبح تا 6 صبح روز مسابقه برنامش نوشته شد !! و نمیدونم چجوری جلوی اسپادانا اونطوری دفاع میکرد..... خفن ....

hasangolab

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ترکیبیات علیپور خوندم!
دانشگاه
Massachusetts Institute of Technology
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

جالب ترین خاطره رباتیکم که هیج وقت یادم نمیره شاید دردناک ترین خاطره ام هم هست!
ایران اپن پارسال بود ۲۰۰۹ که اومدیم رباتیکو شروع کردیم
قرار بود رسکیو بسازیم و ساختیم و مدیر قبلیمون با کلی بحث گفت که حمایت میکنه و حدود ۱۵۰ هزار تومن هم حمایت کرد (گرچه حدود ۲۰۰ هزارتومن خودمون اون موقع خرج کردیم) چون اولین تجربه بود خیلی هم چیزی بلد نبودیم خوب خلاصه ربات اواخر سال حدوداْ آماده بود و همین موقع بود که مدیر یهو گفت که خودتون پول ثبت نامو می دید و مدرسه هیچ حمایتی از شما نمی کنه در این حد که حتی مسئول آزمایشگاهمون هم حاضر شد که مارو با هزینه خودش برسونه ولی مدیر برگه ی ماموریت براش امضا نکرد.
خلاصه گفتیم حداقل بذار که عید بمونیم کارو تکمیل کنیم اینم نذاشت! ما هم اعصابمون حسابی خورد شده بود مجبور شدیم که پول مسابقه رو هم خودمون بدیم و تمام تجهیزاتم بردیم توی پارکینگ خونه ی یکی از بچه ها! شده بود مثل این خونه تیمیا که توش مواد پواد جابه جا می کنن!!! (غذا خوردنش که من نبودم خیلی جالب بوده فرض کنید با دست پلو خورش می خوردن بچه ها!) اینقد اوضاع خرابی داشتیم که نمی دونید حتی تا صبح روز از مسابقه هم دنبال لیدر می گشتیم! به یه بنده خدایی گفتیم بیا گفته باشه میام یه مشکلی براش پیش اومد نتونست! یکی دیگه از افرادی که می تونستیم روش حساب کنیم عروسی یکی از اقوامش بود نمی تونست بیاد! موند نفر آخر که ساعت ۱۱ شب قبل از مسابقه گفت باشه باهاتون میام فقط یه چیزی رو چک باید بکنم اگه اون OK بود کله سحر اینجام وگرنه هیچی! خلاصه اون قضیه OK شد و ما رفتیم مسابقه و خدا رو شکر تا فینال مسابقه اومدیم ولی متاسفانه توی فینال من یه شرط منطقی رو برعکس نوشتم این شرط طوری بود که اگه برعکس می شد ربات وامیستاد و بخاطر همین سر شیب کلی امتیاز از دست دادیم و با رتبه هفت برگشتیم شهر خودمون! ولی در کل خیلی توی ایران اپن بهمون خوش گذشت البته با شیوه مرتاز پروری لیدرمون تا آخرین روز یه سر بیدار بودیم! تازه فرض کنید که به جای لپ تاپ پی سی برده بودیم کلی تجهیزاتم داشتیم از اوسیلوسکوپ گرفته تا فانکشن! با یه منبع تغذیه عترت تاریخی که کمر همه رو توی حمل و نقلش می شکست!
آخرشم وقتی برگشتیم بساطمونو بقل میدون شهر مثل این دست فروشا پهن کرده بودیم!
قدر موقعیتی رو که بدست آوردین بدونین! من الآن خیلی اوضاعم خوب شده تا بخوام بودجه هست یه لیدر خیلی خوب داریم و خیلی چیزای دیگه ولی میدونم کسای دیگه ای هم هستن که وضعشون خیلی خرابه مثل پارسال ما یا حتی بدتر!

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

البته خیلی هم خوب نشده . سره بودجه گرفتن باید سگ دو بزنیم و با این و آن باید دعوا کنیم ! یا باید التماس کنیم جون مادرت شب جمعس برا خیر امواتتم که شده یه پولی به ما بده بریم پی کارمون !!

s.sh.14

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان

پش با این حساب ما توی هزینه ها اوضاعمون از شما ها بهتره چون فاکتور ها (نه به آسانی و خیلی سخت هم نه)امضا میشن و پول ها را میگیریم

astronomer_girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سمنان
شهر
سمنان

ما می خواستیم واسه مسابقه بابل ثبت نام کنیم، به لیدرمون گفتیم شما مدرک تحصیلیتون چیه گفت بتوچه! البه شوخی کرد. گفتیم واسه ثبت نام می خوایم بازم گفت بتوچه! :Dدیدم داره پررو میشه گفتم حالا که اینطوره میریم می نویسیم بتوچه. اونم از خدا خواسته گفت اشکال نداره برو بنویس. حالا بچه ها میرن ثبت نام کنن واسه شوخی می نویسن آخرش یادشون میره پاک کنن! ثبت نام می کنن و ...
خلاصه استادمون فهمید اول باورش نمی شد، بعد دید راست میگیم گفت از شما بیشتر انتظار نمی ره!
موندم به کمیته مسابقه زنگ زدن چی گفتن! :))

aghasina

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Qom Nodet
شهر
قم

تلخ ترین خاطره روباتیک برای من و هم تیمی هام =>> لحظه ای که محمد شمالی گفت نه . 140 امتیاز رسکیوتون صفر میشه. خیلی گریه کردم . خیلی . تیم رسکیومون یه قدمی سنگاپور بود اما .....

parham20

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
نوید صالحین
شهر
اهواز
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی - المپیاد کامپیوتر
پاسخ : خاطرات رباتیکی

سلام بچه های خب من که خاطره زیاد دارم اول خاطره اولین بازی امسالمونو بگم . خب بازی ها که ساعت سه قرار بود شروع بشه بازی ما ساعت 3:40 بود ساعت یازده لپ تاپ مخصوص پروگرامرون سوخت :(( ( گرافیکش 64 بود روش ویندوز سون نصب کردیم تازه کار هم می کرد عالی :P :D) . لپ تاپ مال سرپرستمون بود لپتاپ های من و دوستام هم پروگرامر رو نمی شناختن :O خلاصه این سرپرست اومد پیشمون لپ تاپشو درست کنه این داوره هم هی می گفت برو بیرون سرپرستمون هم ماجرا رو براش تعریف کرد وقتی از کنارمون رد می شدن داورا گریه می کردن می گفتن اخی لپ تاپشون سوخت :))
خلاصه کل ایران اپن رو رفتم گشتم همه نوع پروگرامر گرفتم اما خدا هیچ کدوم رو نمی تونستیم بشناسونیم ( قسمته دیگه ) تا ساعت سه و نیم داشتم دنبال پروگرامر می گشتم . تا یکی لپ تاپشو همراه پروگرامر داد . بازیمون با اسپادانا بود B-) ده ده مساوی شد خیلی حال داد :-\ . از یکی هم پرسیدم گفت به جز تیم ما اسپادانا با هیچ کس مساوی و باخت نکرده ^-^ خلاصه اولین بازی با کلی خنده تموم شد البته همه قبل از بازی نا امید بودن به جز من :D . نتیجه می گیریم امید همیشه به درد می خوره (;

nresi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
-
پاسخ : خاطرات رباتیکی

قشنگترین لحظه رباتیکیم اون موقعی بود که ربات اسپادانا تو دستای ... آتیش گرفته بود و حلی ها به حمایت از م میگفتن
"الو الو 115 قلبه ... گرفته"

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر
درود بر روباتیک کاران بزرگ!
مسلما روباتیک کارا خاطرات قشنگی از ساخت روبات و .. دارن. خاطرات روباتیکی قشنگ اینجا خریدار داره <D=

• لایک
امتیازات: Dizzy

amirlcdavr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
یکم فیزیک خوندم
دانشگاه
1-شریف 2-امیرکبیر 3-تهرا
رشته دانشگاه
1-برق2-مهندسی پزشکی3-نرم افزا
پاسخ : خاطرات تلخ و شیرین روباتیک!!

اخ يه خاطره جالب
چه احساسي بتون دس ميده اگه برين مسابقه به خاطر يه بلبرينگ مسخره و يه اشتباه كوچيك چهارم بشيد
تابستون مسابقات نطنز بود تقريبا يكي از اون چند تا بهترين تيمي بوديم كه مسير خوب ميرفتيم اما قبل از فينال تصميم گرفتيم يه ذره رو برنامه بيشتر كار كنيم
تقريبا يك ساعت مونده بود كه فينال برگزار بشه
برنامه روباتو عوض كرديم گفتيم تستش كنيم.گذاشتيمش رو پيست تست روبات مسير رو گم كرد و از دست كنترل ما هم دراومد و افتاد و بعدش بلبرينگ چرخ جلوش شكست
داش نوبتمون ميشد بريم رو پيست كه گفتيم بلبرينگ با چسب123ميچسبونيم
خب همين كار هم ساده ترين بود ما هم چسبونديم
خوب كار كرد تا وقتي كه رفتيم رو پيست خواستيم محكمش كنيم چسب رفت تو بلبرينگشو....
كه حذف شديم واقعا دلم سوخت
حيف شد :((

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---&gt; بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

كلا اين قدوسيا شانس ندارن تو هر مسابقه اي يه چيزيشون ميسوزه

mhmmdshirazi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید Helli
شهر
tehran
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
:دی خواب موندم!!
دانشگاه
دانشگاه امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی مکاترونیک
تلگرام
اینستاگرام

قشنگ ترین خاطره های روبوتیکیه من برد 11-1 از فرزانگان و 16-6 از c-palb بود!!!

mhmmdshirazi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید Helli
شهر
tehran
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی مکاترونیک
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از آبجي مرضيه :
كلا اين قدوسيا شانس ندارن تو هر مسابقه اي يه چيزيشون ميسوزه

تو جدیدی ندیده بودمت!! در ضمن من شدید antifemenistama

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---&gt; بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Mohammad Shirazi :
تو جدیدی ندیده بودمت!!
وات؟
من روبوتيكي نيستم
به خاطره اين گفتم بدشانسن چون تو مسابقاته هوافضا هم موتورشون سوخت

mhmmdshirazi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید Helli
شهر
tehran
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی مکاترونیک
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از آبجي مرضيه :
وات؟
من روبوتيكي نيستم
به خاطره اين گفتم بدشانسن چون تو مسابقاته هوافضا هم موتورشون سوخت

من کاری ندارما ولی اینا بجز بدشانسی یه مشکلاته دیگه هم دارن که من میکم گوش نمیکنن حالال برن قسمتایه مختلفشون بسوزه

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---&gt; بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

تو جدیدی ندیده بودمت!! در ضمن من شدید antifemenistama
هستي كه باش
عددي نيستي

mhmmdshirazi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید Helli
شهر
tehran
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی مکاترونیک
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از آبجي مرضيه :
هستي كه باش
عددي نيستي

از ترس دارم به خودم میلرزم!!!!

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد!
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

یه بار امدیم یه چوب رو با مته سوراخ کنیم :D مته سرش رو که عوض کردیم محکمش نکردیم زیاد همین طور کردیم تو چوب یهو مته درامد :D وما جا خالی دادیم :D
خیلی وحشتناک بود :D
دهنمون وا موند :D

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---&gt; بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

از ترس دارم به خودم میلرزم!!!!
من نگفتم بترسي
حالا ترسيدي
...

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

ااااااا ببین دو روز نیومدم چه کل کلی میکنن!!
راست میگه ما تو هوافضا شریف هم موتورامون سوخت
امیر آقا یکی از تلخ ترین خاطراتو گفت واقعا اونجا بود که بد حرص خوردم . قهرمان شاید از ما بهتر بود اما دوم و سوم چهار تا اسکل بودن X-( X-(
مشکل بد شانسی ما یه طرفه ما یه مشکل دیگه هم داریم که فهمیدیم و اصلاحش میکنیم و اون اینه که ما همیشه از چیزای غیر مهم الکی ضربه خوردیم یکیش همینه !!!یه بلبرینگ مسخره که اگه براش بست زده بودیم درست میشد .هوافضا هم همین بود اومدم یه کاری کنم که سرعت بره بالا به موتوری که قدرتش زیاد نبود بلیدهایی زدم اندازه کف دستم خب سوخت !!! :D :D
فکرشو بکنید موتور 125000 آرپی ام با بلید گنده چی میشد خودمو از زمین بلند میکرد :D

بالا