پاسخ : جالب ترین خاطره رباتیک
جالب ترین خاطره رباتیکم که هیج وقت یادم نمیره شاید دردناک ترین خاطره ام هم هست!
ایران اپن پارسال بود ۲۰۰۹ که اومدیم رباتیکو شروع کردیم
قرار بود رسکیو بسازیم و ساختیم و مدیر قبلیمون با کلی بحث گفت که حمایت میکنه و حدود ۱۵۰ هزار تومن هم حمایت کرد (گرچه حدود ۲۰۰ هزارتومن خودمون اون موقع خرج کردیم) چون اولین تجربه بود خیلی هم چیزی بلد نبودیم خوب خلاصه ربات اواخر سال حدوداْ آماده بود و همین موقع بود که مدیر یهو گفت که خودتون پول ثبت نامو می دید و مدرسه هیچ حمایتی از شما نمی کنه در این حد که حتی مسئول آزمایشگاهمون هم حاضر شد که مارو با هزینه خودش برسونه ولی مدیر برگه ی ماموریت براش امضا نکرد.
خلاصه گفتیم حداقل بذار که عید بمونیم کارو تکمیل کنیم اینم نذاشت! ما هم اعصابمون حسابی خورد شده بود مجبور شدیم که پول مسابقه رو هم خودمون بدیم و تمام تجهیزاتم بردیم توی پارکینگ خونه ی یکی از بچه ها! شده بود مثل این خونه تیمیا که توش مواد پواد جابه جا می کنن!!! (غذا خوردنش که من نبودم خیلی جالب بوده فرض کنید با دست پلو خورش می خوردن بچه ها!) اینقد اوضاع خرابی داشتیم که نمی دونید حتی تا صبح روز از مسابقه هم دنبال لیدر می گشتیم! به یه بنده خدایی گفتیم بیا گفته باشه میام یه مشکلی براش پیش اومد نتونست! یکی دیگه از افرادی که می تونستیم روش حساب کنیم عروسی یکی از اقوامش بود نمی تونست بیاد! موند نفر آخر که ساعت ۱۱ شب قبل از مسابقه گفت باشه باهاتون میام فقط یه چیزی رو چک باید بکنم اگه اون OK بود کله سحر اینجام وگرنه هیچی! خلاصه اون قضیه OK شد و ما رفتیم مسابقه و خدا رو شکر تا فینال مسابقه اومدیم ولی متاسفانه توی فینال من یه شرط منطقی رو برعکس نوشتم این شرط طوری بود که اگه برعکس می شد ربات وامیستاد و بخاطر همین سر شیب کلی امتیاز از دست دادیم و با رتبه هفت برگشتیم شهر خودمون! ولی در کل خیلی توی ایران اپن بهمون خوش گذشت البته با شیوه مرتاز پروری لیدرمون تا آخرین روز یه سر بیدار بودیم! تازه فرض کنید که به جای لپ تاپ پی سی برده بودیم کلی تجهیزاتم داشتیم از اوسیلوسکوپ گرفته تا فانکشن! با یه منبع تغذیه عترت تاریخی که کمر همه رو توی حمل و نقلش می شکست!
آخرشم وقتی برگشتیم بساطمونو بقل میدون شهر مثل این دست فروشا پهن کرده بودیم!
قدر موقعیتی رو که بدست آوردین بدونین! من الآن خیلی اوضاعم خوب شده تا بخوام بودجه هست یه لیدر خیلی خوب داریم و خیلی چیزای دیگه ولی میدونم کسای دیگه ای هم هستن که وضعشون خیلی خرابه مثل پارسال ما یا حتی بدتر!