• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حذف دوران راهنمايي

پاسخ : حذف دوران راهنمايي

کلا الان به نظرم کسایی که از همه بیشتر آسیب میبینن بچه های 5ام دبستانن بعد از این همه هزینه که واسه آزمون ورودی کردن حالا میگن آزمون ندارین :| بعد چه جوری میخوان برای سال که میشه سال ششم کلاس اضافه کنن؟! اصن چه درسی بهشون داده میشه؟! :-s الان من برادرم همچین وضعیتی داره واقعا نمیدونیم تکلیفمون چیه!
بعدشم که دوم و سوم راهنمایی میمونه که به نظرم تو مدرسه خودشون با همون معلما درسا متوسطه 1 میخونن :-??
کتابای درسیم اگه عوض شه خدا میدونه چه بلایی سرمون میـــــــــــــــاد :(( :((
به نظرم تنها حرفی که میشه زد اینه که خوش به حال کسایی که امسال کنکور میدن و میرن 8-|

بعد اینا کلاس تو دبستان از کجا میخوان بیارن ؟ یا مثن مدرسه راهنمایی ما 7 تا کلاس اول داشت ؛ اون 7 تا کلاس ُ میخوان تخته کنن ؟ #-o اصن متوجه اوضاع نیسّم !!

کلاسای اول راهنمایی رو میخوان بِکَنن بچسبونن به مدارس ابتدایی /m\خودشونم نمیدونن چیکار میخوان بکننا!
حالا ما که ابتدایی نیسسیم!ببینیم چه بلایی سر خودمون میاد :|

توی این تاپیک داره راجع به همین موضوع بحث میشه ها !

تو کار عمواا دخالت نکنین خودشون واردن (تو گل درس کردن واس دانش اموزا) :(

کلا بحث پیچیده ایه، منبع موثق میخواد وگرنه شایعه ایجاد میشه!

اصلا من به پنجما و شیشما کاری ندارم ٬ تکلیف ِ من ِ سوم راهنمایی چی میشه این وسط؟ من سال دیگه میرم دبیرستان؟ میشم اول دبیرستان تو ساختمون دبیرستان؟ میشم اول دبیرستان تو ساختمون راهنمایی؟ میشم سوم متوسطه ۱ ؟ میشم چهارم راهنمایی؟ میمونم تو این ساختمون؟ میرم اونور؟ چه بلایی قراره سر ماها بیاد واقعا؟ :-<

ستاره جان شما میشید اول ِ دبیرستان ، والسلام .

سال دیگه پنجما میرن شیشم ، اول راهنمایی نداریم ، دوم و سوم داریم ، اول دبیرستان هم فقط شمایید . : )

سال بعدش ، شیشما میان اول دبیرستان جدید، شما میرید دوم دبیرستان ِ قدیم ، سوم راهنمایی هم میرن اول دبیرستان ِ قدیم .

چن سال باید هی جدید و قدیم کنیم و بعد هم درست می شه :دی ( شایدم یه اسم دیگه بزارن مثلا )

+ راجع به ساختمون هم حرفایی هست که شما قرار ِ بمونید راهنمایی .هر چند از خلوت شدن دبیرستان استقبال می کنم اما این که شما بیاید دبیرستان کاملا معقول ِ چون ما جا داریم کاملا برای ِ شما و فکر کنم شما بیاید و این طرح واسه دوم راهنمایی های ِ الان پیاده شه ، به هر حال هنوز چیزی معلوم نیست :دی

• لایک
امتیازات: L.E

امسال ورودی ابتدایی به راهنمایی نیست ، سال های بعد هم کم کم راهنمایی حذف میشه پس راهنمایی سمپادی باقی نخواهند موند . درسته ؟

با تصمیم های اقایون که صبح پامیشن یه حرف جدید میزنن!!!هیچ چیز قابل پیش بینی نیست...
چون هنوز هدف خودشون هم واسه خودشون معلوم نیست!!!

Back
بالا