نمیتونم درس بخونم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mf
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نمیتونم درس بخونم

به نقل از نـاطـــق :
معمولا به چی فکر میکنید؟؟
یک برگه بردارید ببینید توی چه درسایی و طی چه مراحلی از درس ذهنتون میپره رو یه موضوع دیگه...
و همچنین یکبار کمتر از 4 و یکبار یک ساعت بیتشر از 4 بخونید و نتیجشو بنویسید
اینا که حل شد بیاید ببینم چی میشه
چشم استاد....حتما این کارو میکنم...
خیلی عین روانشناسا صحبت کردین ....حس کردم روبه رویه ی روانشناس نشستم.... :) ;D

.

من این رو به عینه تجربه کردم.اگه نمیتونین درس بخونین حتی شده به اجبار سعی کنید یکی دو صفحه بخونید.ترجیحا درس مورد علاقه تون باشه.دیگه خودتون میفتین رو غلتک:-)

خوب من امتحان کردم که به زور پای درس باشم جوابم میده اما استرس اینکه کلی درس نخونده دارم نمیذاره یا بگیرم
همش یه ترس خیلی خیلی بدی هست
وبرنامه های نوشته شده و عمل نشده بیشت اذیتم میکنه انگار از همون اول روز مطمعنم امروزم نمیشه :(

توصیه میکنم:
برید کتاب خونه!
من خودمم اینجوری بودم ولی الان کتابخونه خیلی بمن کمک کرده.

به نقل از کیوان.م :
چجوری نمیتونی درس بخونی؟!
حسش نمیاد یا زیاد مخوابی یا ... ؟
اگه زیاد میخوابی که باید بری دنبال اینکه چرا زیاد میخوابی.
اگه بقیه ی موارد داره رو بگو کمکت میکنـ(ـیـ)ـم بهتر بشه. :دی
منم همین مشکل رو دارم. :(
من تا 2 ماه پیش حداقل 5-6 ساعت رو میخوندم ولی الان بیشتر از 2 ساعت نمیتونم بخونم. :(
تازه خوابم هم نمیاد و بیشتر روز هم بیدارم. :-<
تابستون هم داره میگذره میترسم همین طوری پیش برم از رقیبام عقب بمونم.
خواهش میکنم کمکم کنید... :(( [-o<

به نقل از :: Gabol :: :
منم همین مشکل رو دارم. :(
من تا 2 ماه پیش حداقل 5-6 ساعت رو میخوندم ولی الان بیشتر از 2 ساعت نمیتونم بخونم. :(
تازه خوابم هم نمیاد و بیشتر روز هم بیدارم. :-<
تابستون هم داره میگذره میترسم همین طوری پیش برم از رقیبام عقب بمونم.
خواهش میکنم کمکم کنید... :(( [-o<
1.برو کتابخونه
2.اگه نمیتونی صبح که از خواب پا میشی برا خودت برنامه بنویس بوگو ازین لحظه تا این لحظه میخوام فلان کتاب رو بخونم و واقعا هم میخونم
3.توی آزمون هایی مث کانون شرکت کن بعد طبق برنامه ی ای که اونا میدن مجبور میشی بخونی

مورد دو از همش بهتره ب نظر من

روحیه خیلی مهمه،سعی کنید ریشه یابی کنید تغییراتتونو،مخصوصا سال کنکور .

قبلِ درس خوندن آبی به سر و صورتتون بزنید.
من یه آهنگ دارم. صدای بارونه. وَختی سر و صدای خونه اذیتم میکنه با هندزفری اونُ گوش میدم.
یه کاغذم کنارتون باشه تا بنویسید.

کتابخونه عالیه .... واقعا... :)

1-کتابخونه خوبه ولی ن برا کسایی ک نمی تونن آدم وار بشینن و درس بخونن و....
2-برای تو کتابخونه درس خوندن باید بتونی با صدای ارو و یا بی صدا درس بخونی....ک خیلیا نمی تونن....یکیش خوده من :-" :-" :-"
3-خوندن یهو می خونم ولی اون نتیجه ای ک می خوام نیس.....خودم می دونم ماله چیه ها ولی خب فعلا نمی تونم کاریش بکنم...

به نقل از ♥niloo♥ :
3-خوندن یهو می خونم ولی اون نتیجه ای ک می خوام نیس.....خودم می دونم ماله چیه ها ولی خب فعلا نمی تونم کاریش بکنم...
اصولی و درست خوندن خیلی مهم تر از زیاد خوندنه! من دوستی داشتم که حتا ناهارشو پای کتابش میخورد ولی نتیجه ای حقِ اون ساعت مطالعه بود رو به هیچ وجه نگرفت چون اصولی درس نمیخوند. دقیق خوندن، نکته بین بودن، مرور درست و به موقع و آزمون دادن مهم تر از زیاد خوندنه.

ثبت ساعات درسی به طور کلی انگیزه قوی رو در ادم ایجاد میکنه که بیشتر بخونه، در واقع تازه فرد متوجه میشه چقدر کم کاری میکنه

عاقا من هم وقت دارم درس بخونم هم حوصله ، فقط بعد 4ساعت خوندن، با استراحت بین درس نرمال، شدیدا خسته نیشم و دیگه نمیتونم ادامه بدم... چه کنم??

من هر 3، 4 ساعت که درس میخوندن، یکی دو ساعت میخوابیدم، اگر عصر ها منظورته، قبلش خوب بخواب.
مثلا 7تا 10 صبح میخوندم،،بعد تا 11 میخوابیدم،

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
میدونین من خستم حوصله ی درسو ندارم
کلا یه روز مثلا جمعه از درس فاصله بگیر و کارایی که دوس داریُ انجام بده. من این کارُ کردم و نتیجه گرفتم.

بنده با خوندن ادبیات و زبان فارسی و دین زندگی و عربی خوابم میبره.یعنی تو زمانی که دارم اینا رو میخونم یه - 10-20 باری خمیازه می کشم.
حکمم چیه؟

به نقل از Farzin2x :
بنده با خوندن ادبیات و زبان فارسی و دین زندگی و عربی خوابم میبره.یعنی تو زمانی که دارم اینا رو میخونم یه - 10-20 باری خمیازه می کشم.
حکمم چیه؟
قهوه و مواد کافئین دار :دی

Back
بالا