• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نمیتونم درس بخونم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mf
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نمیتونم درس بخونم

1-کتابخونه خوبه ولی ن برا کسایی ک نمی تونن آدم وار بشینن و درس بخونن و....
2-برای تو کتابخونه درس خوندن باید بتونی با صدای ارو و یا بی صدا درس بخونی....ک خیلیا نمی تونن....یکیش خوده من :-" :-" :-"
3-خوندن یهو می خونم ولی اون نتیجه ای ک می خوام نیس.....خودم می دونم ماله چیه ها ولی خب فعلا نمی تونم کاریش بکنم...

به نقل از ♥niloo♥ :
3-خوندن یهو می خونم ولی اون نتیجه ای ک می خوام نیس.....خودم می دونم ماله چیه ها ولی خب فعلا نمی تونم کاریش بکنم...
اصولی و درست خوندن خیلی مهم تر از زیاد خوندنه! من دوستی داشتم که حتا ناهارشو پای کتابش میخورد ولی نتیجه ای حقِ اون ساعت مطالعه بود رو به هیچ وجه نگرفت چون اصولی درس نمیخوند. دقیق خوندن، نکته بین بودن، مرور درست و به موقع و آزمون دادن مهم تر از زیاد خوندنه.

ثبت ساعات درسی به طور کلی انگیزه قوی رو در ادم ایجاد میکنه که بیشتر بخونه، در واقع تازه فرد متوجه میشه چقدر کم کاری میکنه

عاقا من هم وقت دارم درس بخونم هم حوصله ، فقط بعد 4ساعت خوندن، با استراحت بین درس نرمال، شدیدا خسته نیشم و دیگه نمیتونم ادامه بدم... چه کنم??

من هر 3، 4 ساعت که درس میخوندن، یکی دو ساعت میخوابیدم، اگر عصر ها منظورته، قبلش خوب بخواب.
مثلا 7تا 10 صبح میخوندم،،بعد تا 11 میخوابیدم،

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
میدونین من خستم حوصله ی درسو ندارم
کلا یه روز مثلا جمعه از درس فاصله بگیر و کارایی که دوس داریُ انجام بده. من این کارُ کردم و نتیجه گرفتم.

بنده با خوندن ادبیات و زبان فارسی و دین زندگی و عربی خوابم میبره.یعنی تو زمانی که دارم اینا رو میخونم یه - 10-20 باری خمیازه می کشم.
حکمم چیه؟

به نقل از Farzin2x :
بنده با خوندن ادبیات و زبان فارسی و دین زندگی و عربی خوابم میبره.یعنی تو زمانی که دارم اینا رو میخونم یه - 10-20 باری خمیازه می کشم.
حکمم چیه؟
قهوه و مواد کافئین دار :دی

Back
بالا