کسی از گربه های ایرانی خبر نداره !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saeid01
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کسی از گربه های ایرانی خبر نداره !

شاید فیلم بد ساخته شد ! ولی حرف های زیادی داشت ... !

فیلم واقعا قشنگیه .خیلی چیزا رو میگه، واقعیت جامعه :) کلا از اینجور فیلما خوشم میاد.
به نقل از peg0a2h1 :
بله باید مجوز بده! چرا؟! چون بده دارن چیزی که هست رو میگن؟؟؟!!!

به سنتوری هم مجوز ندادن چرا؟؟؟؟ چون اونم واقعیت جامعه بود!!!!

باید حتما بیان یه شعر در وصف امامان بخونن؟؟ حتما باید پولش از پارو بالا بزنه تا بهش مجوز بدن؟؟؟؟!!

حتما به نظر شما این فیلمای مزخرفی که اکران میشه عالی هستن
مردم بهتره برن " چارچنگولی " و " زن ها فرشته اند" و این چرت و پرت ها رو تماشا کنن!!!! نه؟؟؟؟؟؟

آدم میمونه جواب شما رو چی بده!
با پگاه موافقم.

به نقل از parisa.g :
فیلم واقعا قشنگیه .خیلی چیزا رو میگه، واقعیت جامعه :) کلا از اینجور فیلما خوشم میاد.با پگاه موافقم.
من نمی گم که این فیلمای حالا هم قشنگن . این فیلم موضوعش جالب نبود ، فقط می خواست بگه یک سری آدم می خوان به هر در بزن تا بتونن واسه آهنگای چرتــــــــشون مجوز بگیرن. همین . این نظر منه . منم همچین از این فیلمایی که الان رو پرده هست خوشم نمیاد.

نوشته: نوشین در 24 بهمن 1388,ساعت 21:14:32
ببخشید . دولت چرا باید به این آهنگ های مسخره و پوچ و... مجوز پخش بده ؟؟؟؟؟؟!!! آخه چرا ؟! اصلا این فیلم چه نکته ی آموزنده ای داشت ؟ و آیا مجوز ندادن دولت به این فیلم کار اشتباهی بوده ؟ آیا دوات باید این خواننده ها ( که خودتونم دیدین چه جوری زندگی می کردن)
حمایت کنه؟! ( که اول فیلمش گفت اینه ها هستن که آینده ی هنر ایران به دستشونه!!!!!!!!!)
من واقعا " نمی دونم در مورد تو چی بگم !! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
اولا که بازیگرای این فیلم به جز حامد بهداد هیچکودوم بازیگر نبودن. بعدشم میشه یه تیکه از این شعرای پوچ و مسخره ای که میگی بنویسی تا ما هم ببینیم من طرفدار سروش نیستم ولی اختلاف واقعا" تکستش قشنگه جدا از اینکه واقعیته !
اگه برا انقلاب و اسلام و از این چرت و پرتا می ساختن که فیلمنامه هنوز تموم نشده اجازه اکران می گرفت . بعدشم مگه اونا دوس دارن اونجوری زندگی کنن ؟ وقتی به هیچکودوم از کارا مجوز نمیدن از کجا پول در ارن ؟ بله منم میگم اینده ی هنر ایران دست همیناس ببین به کجا برسوننش خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو کنی پیشرفت می کنن (البته اگه مجوز بدن که رژیم میپاشه ;D) ولی ....
فقط می تونم بگم برات متأسفم :(

از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟؟؟

یا خدا!!!! :o :o :o
این بدبخت فیلمش که همینجوریش مجوز نگرفت، غیر قانونی پخش شد، حالا دانلودم میخوای؟؟؟
به خدا همه ی سی دی فروشی ها اینو میفروشن.
بگی بهت میدن.

به نقل از Amir Joon :
من واقعا " نمی دونم در مورد تو چی بگم !! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
اولا که بازیگرای این فیلم به جز حامد بهداد هیچکودوم بازیگر نبودن. بعدشم میشه یه تیکه از این شعرای پوچ و مسخره ای که میگی بنویسی تا ما هم ببینیم من طرفدار سروش نیستم ولی اختلاف واقعا" تکستش قشنگه جدا از اینکه واقعیته !
اگه برا انقلاب و اسلام و از این چرت و پرتا می ساختن که فیلمنامه هنوز تموم نشده اجازه اکران می گرفت . بعدشم مگه اونا دوس دارن اونجوری زندگی کنن ؟ وقتی به هیچکودوم از کارا مجوز نمیدن از کجا پول در ارن ؟نه می خوای به همه کاراشون مجوز بدا؟؟!!! بله منم میگم اینده ی هنر ایران دست همیناس ببین به کجا برسوننش خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو کنی پیشرفت می کنن (البته اگه مجوز بدن که رژیم میپاشه ;D) ولی ....
فقط می تونم بگم برات متأسفم :(
تو نمی خواد واسه من متاسف بشی!!! ( فکر نکم مخالفت با یه فیلم چرت تاسف بار باشه!)من هنوز رو حرفم هستن ( این شعرای مسخره فقط به درد آدمای بی کار می خوره)
درضمن این فیلم خیلی چرت و پرت تر از هر فیلم انقلابی و اسلامی که دیده بودمه. خیلی عقیده ی .. داری که فکر می کنی آینده ی هنر ایران دست ایناس!! یه ذره سر این حرفت منطقی تر فکر کن...

من هنوز این فیلمو ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من فیلمو می خوام....
تمام سایتایه دانلودش فیلتره...
بابام اجازه نمی ده فیلتر شکن بریزم....
چه قدر من بدبختم....
می خواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

همیشه میخوان واقعیت های جامعه رو بپوشونن در حالی که مردم دارن اونو به صورت زنده تماشا میکنن! حالا چه به این فیلما مجوز بدن چه ندن مردمی که بخوان ببینن میتونن ببینن و اگرم نخوان میگن این اتفاقا تو یه سیاره ی دیگس یا این فیلما جفنگ و بیخوده!!

من دیروز دیدم به نظرم خیلی قشنگ بود بهداد هم با حال بازی کرد.

در مورد دانلود بگم كه خود كارگذدان اول فيلم مي گه كه خوشحالم و باعث افتخار منه كه دارين اين فيلم رو به طور رايگان مي بينين پس طبيعتاً دانلودش از اينترنت مشكلي نخواهد داشت!
درمورد خود فيلم هم مهم نبود بازيگراش خوب يا بد بازي كردن مهم چيزاي ديگه اي بود كه به نظرم خوب تونسته بود از پس گفتنش بربياد.

به نقل از نوشین :
ببخشید . دولت چرا باید به این آهنگ های مسخره و پوچ و... مجوز پخش بده ؟؟؟؟؟؟!!! آخه چرا ؟! اصلا این فیلم چه نکته ی آموزنده ای داشت ؟ و آیا مجوز ندادن دولت به این فیلم کار اشتباهی بوده ؟ آیا دوات باید این خواننده ها ( که خودتونم دیدین چه جوری زندگی می کردن)
حمایت کنه؟! ( که اول فیلمش گفت اینه ها هستن که آینده ی هنر ایران به دستشونه!!!!!!!!!)
این چه حرفیه؟ مگه آینده ایران فقط دکتر مهندسان؟

تو نمی خواد واسه من متاسف بشی!!! ( فکر نکم مخالفت با یه فیلم چرت تاسف بار باشه!)من هنوز رو حرفم هستن ( این شعرای مسخره فقط به درد آدمای بی کار می خوره)
درضمن این فیلم خیلی چرت و پرت تر از هر فیلم انقلابی و اسلامی که دیده بودمه. خیلی عقیده ی .. داری که فکر می کنی آینده ی هنر ایران دست ایناس!! یه ذره سر این حرفت منطقی تر فکر کن...
:o
من بسیار منطقی ام اما ...
شعرای مسخره !!!! :o :o شما یه اهنگ رپ شنیدی که میگی چرت ؟!؟! اگه اختلاف و 24 ساعت بهرام و اجتماع ما و حسرت حسین ابلیس و دنیا یا رویاست حسام استپس و ... این همه کارای اجتماعی چرت ! پس قشنگ چیه ؟ اگه اینا چرت ما دوس داریم چرت گوش کنیم چون واقعیت , شما هم 2-3 تا از اون اهنگ قشنگاتونو بگید که ماهم بشنویم .

به نقل از نوشین :
من هنوز رو حرفم هستن ( این شعرای مسخره فقط به درد آدمای بی کار می خوره)

اختلاف هیچکس شد مسخره؟؟‌بخشید یه آهنگ معرفی کنید که مسخره نیست تا ببینم تعریفتون از مسخره چیه؟ شایدم ختلاف تو جامعه رو قبول ندارید که تکسته به این خوفی رو میگید مسخره!مسخرس!!

رپ می تونه قشنگ هم باشه!
به نظر من یکی از فوق العاده ترین رپ ها رپ هیچکس داخل همین فیلم هست.!

به نقل از H@mR@zM :
رپ می تونه قشنگ هم باشه!
به نظر من یکی از فوق العاده ترین رپ ها رپ هیچکس داخل همین فیلم هست.!
دقیقا قبول دارم!
فوق العاده بود! من 1000 بار بعد فیلم گوش دادمش هربار یک چیز جدید ازش درمی یافتم!
خیلی معنی داره و END حقیقته!

دقیقا منم با این که معنی داره موافقم!!! داره یه چیزی میگه که.....

به نقل از astronomer_girl :
این چه حرفیه؟ مگه آینده ایران فقط دکتر مهندسان؟
ما همینشم کم داریم . هنر ایران خیلی قشنگتر از این حرفاست .
به نقل از Amir Joon :
:o
من بسیار منطقی ام اما ...
شعرای مسخره !!!! :o :o شما یه اهنگ رپ شنیدی که میگی چرت ؟!؟! اگه اختلاف و 24 ساعت بهرام و اجتماع ما و حسرت حسین ابلیس و دنیا یا رویاست حسام استپس و ... این همه کارای اجتماعی چرت ! پس قشنگ چیه ؟ اگه اینا چرت ما دوس داریم چرت گوش کنیم چون واقعیت , شما هم 2-3 تا از اون اهنگ قشنگاتونو بگید که ماهم بشنویم .
هنوزم متاسفم ...
به نقل از 3ggerman :
اختلاف هیچکس شد مسخره؟؟‌بخشید یه آهنگ معرفی کنید که مسخره نیست تا ببینم تعریفتون از مسخره چیه؟ شایدم ختلاف تو جامعه رو قبول ندارید که تکسته به این خوفی رو میگید مسخره!مسخرس!!
من خودم با وضع جامعه موافق نیستم ولی می گم این آهنگا هیچ کاری رو از پیش نمی بره و واقعا چرتن ، ما میتونیم از راه قشنگ تری مشکلای جامعمونو مطرح کنیم ، نه از راه آهنگایی که فقط یه عده جوون گوش می دن

به نقل از نوشین :
ما همینشم کم داریم . هنر ایران خیلی قشنگتر از این حرفاست .هنوزم متاسفم ...من خودم با وضع جامعه موافق نیستم ولی می گم این آهنگا هیچ کاری رو از پیش نمی بره و واقعا چرتن ، ما میتونیم از راه قشنگ تری مشکلای جامعمونو مطرح کنیم ، نه از راه آهنگایی که فقط یه عده جوون گوش می دن
ولی بعضی وقتا همیین اهنگان که عقده ی حداقل منو خالی میکنن
ینی خیلی وقتا عقده جامعه ی قشنگمونو تو این اهنگا خالی میکنم
میترسم اگه نباشن مثه ادما عقده ای که تو خیابون زیاد میبینیم یه جور دیگه خاالی کنم...

Back
بالا