به نقل از مُحسن :پسره مرد.
دختره معلوم نشد چی شد.. پلیسا ریختن تو پارتی این هم اومد فرار کنه از پنجره خودش رو پرت کرد پایین مرد. حالا به قصد خودکشی یا فرار نمیدونم![]()
به نقل از ~DREAM~ :اره دیگه. پسره که حتما مرد! دختره هم خودکشی کرد
من اینجوری یادمه! شایدم فیلمارو قاطی کردم![]()
اقا من کار ندارما ولی ما اینجا تو مشهد رو صورت ادم مرده ماسک اکسیژن نمیذاریمبه نقل از !sky! :منم دیدم !
قشنگ بودا !
به نظر من هم صدای دختره خوب بود ، هم پسره ! :)
من که فک کنم هر دو مردن !![]()
نه ؟!![]()
ماسکِ اکسیژن؟؟؟به نقل از وحـیـــــــــــــــــــد :اقا من کار ندارما ولی ما اینجا تو مشهد رو صورت ادم مرده ماسک اکسیژن نمیذاریم![]()
خب اين كه اصن نبايد به خوبي و خوشي تموم ميشد....وقتي داره بدبختي ِ اين دوستان رو به خاطر ِ مشكلات تو ايران ميگه...اگه آخرش همه چي خوب بشه كه هرچي گفته..خراب ميشه.....به نقل از Mr.Mamareza :حداقلش اینه که مثله همه فیلمای ایرانی همه چی به خوبی خوشی تموم نمیشه.
دقیقا یهو همه چی در بد ترین حالت تموم میشه.
به نقل از پگاه :دختره که خودشو انداخت پایئن مرد، پرسه رو نشون داد تو بیمارستان رو تخت دارن میبرنش سرش خونیه و ماسک اکسیژن داره
الان نظر من اینه دختره مرد، پسره نمردحالا خیلی هم فرقی نمیکنه
یه جورایی معلوم بود مجوز نمیدن... کارگردان + بقیه دست اندرکاران خودشون حتما احتمال داده بودن
به نظر من که خیلی از اتقافاش و جاهایی که نشون میداد حقیقت بود.به نقل از مُحسن :----------------------------------------------------این یارو از اینایی بود که می خواست تو جشنواره جایزه اینا بگیره..خوب اینام سوژه ای بهتر از اینکه بگند ما بدبختیم پیدا نمی کنندمتاسفانه، در صورتی که خیلیم اینطوری نیست که ملت دیگه برن تو طویله.. الان مثلا برای سر صدا اتاق رو میشه با یه هزینه پایینی آکوستیک کرد و اینا...
برای جایزش جتما لازم بود آخرش به بدترین شکل ممکن تموم بشه![]()
بحثتونو نخوندم ، ولی چرا محسن جان ، میرن ، من یه بار با یکیشون رفتم ، دقیقا" هم همینجوریه ! یعنی اون طویله ایم که ما رفتیم صاحابش همین مدلی که این یارو تو فیلم غر غر میکرد ،غر میزد یکسره !به نقل از مُحسن :میدونست که نمیزارن..گفتم اینا برای جشنواره خارجی نقشه ریخته بودن.
انصافا من که یه سر یدوست اینا دارم که بند اینام دارن دیگه نمیرن طویله..![]()