rakrer
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- TALAYE dadran
- شهر
- بوشهر
پاسخ : سمپادی های بوشهر
تو مدرسه ما امروز یه نفر از قم اومده بود
تو مدرسه ما امروز یه نفر از قم اومده بود
به نقل از khanoomi :درمورد امتحان سمپاد چیزی شنیدین؟
برنامتون چیه؟
به نقل از Niloofar.z :خانوما آقایون! حس میکنم این تاپیک واسه معرفی و شناخت هست نه برای حال و احوال پرسی و گفتگو! اگه موضوع جالبی واسه بحث دارید، یه تاپیک مناسب ایجاد کنید!
قوانین سایت رو هم مطالعه کنید!
آبروی بوشهر رو هم نبرید لطفا با این کارا!
چت روم که نیست!
پیروز باشید!
به نقل از ..باران.. :به ما دیروز گفتن اعلام شده بچه های فرزانگان 3(1قدیم) حق رفتن به نمایشگاه هوگر(شهیدسلطانیا) رو ندارن.
ولی امروز در کمال تعجب خودشون بردنمون.انگار نظرشون عوض شد!هرچند ما 2تا پروزه رو بیشتر ندیدیم بعدش وقت استراحتشون شد ما هم برگشتیم.
به نقل از Pouria.K :یه سوال راستی !
من شنیدم که آزمون تیزهوشان سال دیگه (نمیدونم امسال هم اینجوری بود یا نه) به غیر از علوم و ریاضی و دروس مهم دیگه ، جغرافی و تاریخ و حرفه و فن و اینا هم بهش اضافه شده بهش ، آره ؟ کسی تو فامیلاشون آزمون داده سال پیش ؟ (شنیده ها رو بذارید کنار ، خبر دقیق هست بگید لطفا)
یکم مسخره نیست ؟
به نقل از diyana :شما بچه های مشهدی خیلی باحالین...
به نقل از پریناز :×گفت و گوی دونفره تو این انجمن ممنوع هست.
×لطفا اگه میخواین معرفی کنین خودتون رو، درست معرفی کنید(فکر کنم عین جمله تو قوانین و توضیحات هست) نه که سلام من اومدم و از فلان مدرسه ام..
+ سیستم امتیازدهی رو برای چی گذاشتن خوب؟!
+به همه ی تاپیکها رسیدگی میشه؛ اگه جایی اسپم ندیدید دلیل نمیشه که توی تاپیک شهر خودتون هر حرفی زده بشه.
+تعداد پستهایی که تاپیک هر شهر داره ملاکی برای محتواش نیست.
×و لطفا این روند ادامه پیدا نکنه.
فکر نکنم اون طور که باید رسیدگی بشه مدیر ها رسیدگی کنند.+به همه ی تاپیکها رسیدگی میشه؛
اتفاقا هست اگه رو بقیه تاپیک ها به انداره ی این تاپیک سختت گیری می شد هیچوقت تعداد صفحه ها به این حجم زیاد نمی رسید که بشه به راحتی به مدیریت ایراد گرفت+تعداد پستهایی که تاپیک هر شهر داره ملاکی برای محتواش نیست.
به نقل از Niloofar.z :خانوما آقایون! حس میکنم این تاپیک واسه معرفی و شناخت هست نه برای حال و احوال پرسی و گفتگو! اگه موضوع جالبی واسه بحث دارید، یه تاپیک مناسب ایجاد کنید!
قوانین سایت رو هم مطالعه کنید!
آبروی بوشهر رو هم نبرید لطفا با این کارا!
چت روم که نیست!
پیروز باشید!
به نقل از John Nash :اینا چه ربطی به شناخت داره؟
تو تاپیک بقیه شهر ها از اینا پره همه دارن کاره درست می کنن به ما که می رسه می شه چت روم و آبرو بردن؟
اصلا نگاه کنید
تاپیک دیسوگرافی بچه های سایت
32 صفحه داره تاپیک سمپادی های مشهد 154 صفحه داره
به نقل از NEO :دوستان بوشهری و برازجانی ...
حتما توی مدرسه دوستانتون رو به عضویت و حضور توی سمپادیا دعوت کنید چون واقعا نسبت به شهرهای دیگه بچه های بوشهر توی این سایت غریبن ...........................
منم با شما موافقم من خودم به شخصه اینکارو حتما انجام میدم چون واقعا تعدادمون کمه خیلی خیلی کمه