• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های بوشهر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع عشق آبی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های بوشهر

بچه های بوشهری عیدتون مبارک <:-P <:-P <:-P

• لایک
امتیازات: igin

من کاری به بقیه شهرا ندارم! صرفا خواستم تذکر داده باشم. ببخشید اگر لحنم مناسب نبود!!!
عیدتون مبارک. شاد باشید!
(از خودی خوردین یعنی چی؟!؟!؟ جمله ی قشنگی نبود!)

X به پری ناز جون و miss marvelous:
تاپیک شناخت بچه های دیگه یجورایی همینجوریه ها!!! یعنی در واقع هر چی مربوط به شهرشون هست، جزء تاپیک محسوب میشه!

اگر تو پستی مشکلی می بینید، از گزینه ی گزارش به مدیر انجمن استفاده کنید و برای انتقاد از نحوه مدیریت من یا مبینا میتونین پ.خ بدید. ×تو این تاپیک پست های اعتراضی ندید لطفاً.

دوستان بوشهری و برازجانی ...
حتما توی مدرسه دوستانتون رو به عضویت و حضور توی سمپادیا دعوت کنید چون واقعا نسبت به شهرهای دیگه بچه های بوشهر توی این سایت غریبن .
ضمنا همه شما کاربر جدید هستید و طبیعتا با بسیاری از انجمن های این فروم ناآشنا . پس فعلا وقت بیشتری برای مشاهده انجمن های سایت بزارید تا پست دادن .
سمپادیا انجمن های علمی و غیرعلمی بسیار خوبی داره که میتونید به فراخور علاقه‌تون توی هر کدوم شروع به فعالیت کنید .
پس
اصلا خودتون رو درگیر پست های بی محتوا دادن و لایک جمع کردن نکنید چون اینجوری وقت بسیار زیادی رو از دست میدید و در نهایت هیچی هم عایدتون نمیشه .
در نتیجه تا حد امکان از موضوعاتی مثل حرف بزن دوری و به سایر موضوعاتی که نیاز به تفکر قبل از پست دادن دارن نزدیکی کنید .
امیدوارم که سال بسیار خوبی داشته باشید. :)

به نقل از NEO :
دوستان بوشهری و برازجانی ...
حتما توی مدرسه دوستانتون رو به عضویت و حضور توی سمپادیا دعوت کنید چون واقعا نسبت به شهرهای دیگه بچه های بوشهر توی این سایت غریبن ...........................

منم با شما موافقم من خودم به شخصه اینکارو حتما انجام میدم چون واقعا تعدادمون کمه خیلی خیلی کمه

سلام همه استانی های خوبم

این اتفاق ناگوار که ساعت 16:22 رخ داد همه ی مارو متاثر کرد

برای همه ی از دست رفتگان این حادثه ی دل خراش سعادت را خواستاریم و برای بازماندگان صبر .

مرگ تعدادی از هم استانی هایمان را تسلیت میگویم روحشان شاد

از ته قلبم ناراحتم....

تسلیت میگم بچه ها :(
خیلی ناراحت شدم :(
ایشالا خدا صبر بده

Back
بالا