به نقل از روح الله :خب پرسپولیس شد همون استیل آذین!
کیا-کریمی-استیلی هدایتی...
هدايتي يا كاره اي نميتونه باشه يا پوله ديگه خب معلومهبه نقل از Dr.Eniac :
مهدوی کیا هم اومد ؟ هدایتی چیکارست تو پرسپولیس ؟
منبع خبرت سوراخه دادابه نقل از روح الله :خب پرسپولیس شد همون استیل آذین!
کیا-کریمی-استیلی هدایتی...
الان اینجا کی گفت سپاهان میمونه یا میره استقلال ؟! #-oبه نقل از Mαζsα :نه رحمتی نه سپاهان میره نه استقلال
به احتمال زیاد میاد پرسپولیس
خودتم میگی دیه خوب و قدیمی ... برا قدیم آره خیلیم خوب بودن ... خیلی که چه عرض کنم محشر بودن ... ولی الان نمیتونن برا پرسپولیس مفید باشن ... دیه اون علی و مهدی سابق نیستن ...به نقل از Mαζsα :بعدشم در مورد بازکنایه خوب و قدیمی خوب حرف بزن !!!!!!!
هم مهدوی کیا خوب بود هم علی کریمیبه نقل از Mαζsα :هم مهدوی کیا خوبه هم کریمی
نوکرشونم هستمبه نقل از Mαζsα :تو یکم قدر فوتبالیستایه قدیمیو کم میدونی
شاید باشن شما ندیده چی میگی؟به نقل از MeBaR :الان اینجا کی گفت سپاهان میمونه یا میره استقلال ؟! #-o خودتم میگی دیه خوب و قدیمی ... برا قدیم آره خیلیم خوب بودن ... خیلی که چه عرض کنم محشر بودن ... ولی الان نمیتونن برا پرسپولیس مفید باشن ... دیه اون علی و مهدی سابق نیستن ...
الان توهین من چی بود؟ #-o بابابزرگ مگه توهینه ؟ هم مهدوی کیا خوب بود هم علی کریمی نوکرشونم هستم
ولی دوس ندارم جفتشون م3 علی دایی از فوتبال بای بدن ... جفتشون اسطوره بودن هم برا پرسپولیس هم تیم ملی ... نمیخوام با فحش مردم از فوتبال خداحافظی کنن ... باید تو اوج خدافظی کنن
علی کریمی رو که دو فصل پیش دیدیمش دیه ... تو کل بازی 2 کیلومتر میدوید نفسش دیه بالا نمیومد ... مهدوی کیا هم دیه اون مهدوی کیا نیس دیه ... نیس آقاجون ... نیس ... نمیگم بدن ... میگم در حال حاضر از اینا بهتر خیلیا هستن تو این پست...به نقل از Mαζsα :شاید باشن شما ندیده چی میگی؟
فکر نمیکنم نه الان وقت خدافظیشون باشه نه ادم عاقلی بهشون فحش بده
علی داییم فکر نمیکنم کسی فحشش بده؟ در این یه مورد من خیلی حساسم بهتره بفهمی که علی دایی خیـــــلی عالی بود با وجو اینکه دست های پشت پرده نذاشت بازم قهرمان جام حذفی شد و همه پرسپولیسیام دوسش دارن مگه کسی که هوادار واقعی نباشه
پس بهتره به علی دایی توهین نکنی
اول سوال اخرو جواب بدمبه نقل از MeBaR :علی کریمی رو که دو فصل پیش دیدیمش دیه ... تو کل بازی 2 کیلومتر میدوید نفسش دیه بالا نمیومد ... مهدوی کیا هم دیه اون مهدوی کیا نیس دیه ... نیس آقاجون ... نیس ... نمیگم بدن ... میگم در حال حاضر از اینا بهتر خیلیا هستن تو این پست...
کسی فحشش بده؟!! بازی ایران عربستان تو آزادی که یادت نیست؟!! این برای زمان مربی گریش ... اواخر بازیشم که یادت نیست ؟!! تو جام جهانی چه قدر فحش خورد؟!!!! تو همین تلوزیون کم مونده بود عادل هر چی از دهنش در میاد بش بگه :-ss
علی دایی اسطوره بود ... کوچکترین شکی توش نیست ... آقای گل فوتبال جهانه ... ولی پایان بدی داشت ... بد جور خداحافظی کرد ... یعنی بد جور از تیم ملی روندنش ... خودش با خودش بد کرد ... بالتبع مردمم باش بد کردن ...
تو مربی گریشم میشه بگی چه گلی به سر تیم ملی زد؟!! چه گلی به سر پرسپولیس زد؟!!
خداییش ... خداوکیلی پرسپولیس امسال قشنگ بازی کرد؟!! چند تا بازیش دلچسب بود؟!!! نتیجه گیریش خوب بود؟؟!!! چن تا باخت پشت سر هم اورد؟!! رکورد باخت های پشت سر همو تو پرسپولیس شکوند ... تو آسیا چه کار کرد ؟!!! چهارم از چهارم ... دمش قییییییییییییییییییژ ... جام حذفیم شد جام؟ 3-4 تا بازی میبره میاد قهرمان میشه...
(شما ارتباط فامیلی چیزی با اینا ندارین؟!! )
اینجا کلوب هوادان پرسپولیسه نه تراکتور که میگی کی رفته تراکتور اینیو که تو گفتی تویه قسمت نقل و انتقالات بود ربطیم به کلوب هواداران پرسپولیس نداشت!به نقل از !Poorya! :مثل اینکه دوباره دایی رو دور زدن
لوکا سرمربی سپاهان شد
سال دیگه تراکتور هم خیلی قوی میشه ایگرکاسترو هم رفت تراکتور اکبرپور و قلعه نوعی رو هم گرفته بودن+حاج صفی
من خوبم ... تو خوبی؟به نقل از Mαζsα :ولی علی دایی بهترین سرمربی بود اینو من نمیگم همه میگن
من نقل انتقالات لیگ رو گفتمبه نقل از Mαζsα :اینجا کلوب هوادان پرسپولیسه نه تراکتور که میگی کی رفته تراکتور اینیو که تو گفتی تویه قسمت نقل و انتقالات بود ربطیم به کلوب هواداران پرسپولیس نداشت!
به نقل از !Poorya! :من نقل انتقالات لیگ رو گفتم
من دیدم شما چند تا از نقل و انتقالات رو نوشتین من هم نوشتم
بعدشم مثلا قراره پرسپولیس با همین تراکتور فصل دیگه رقابت داشته باشه