MePeR
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- شهر
- قم
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس
مهرداد تاج سوراخ کنم اومد ... دیگه چی میخواین؟!!
کریم انصاریفر هم احتمال داره بیاد
اگه بیاد دیگه پرسپولیس 6-7 تا مهاجم داره ... از مهاجم کم نمیاره
ولی انصافا تا الان بد نبوده دیگه ... همه ی بازیکنایی رو که گرفتن ملی پوشن ... یه دروازه بان نسبتا خوبی رو گرفتن
ممد نصرتیم گرفتن با اینکه خدای سوتیه ولی بازم مدافع بدی نیس دیگه
علی کریمی هم که اسطوره اس
مهرداد اولادیم که تاج سوراخ کنه ... پارسالم تو ملوان زیاد گل زده
نسبت به استفراغیا تا الان بد نبوده دیگه ... اونا فقط یه مهدی رحمتی رو گرفتن ... دروازه بان دوم ندارن
یه آندارنیک گرفتن که من خوشم نمیاد ازش ... یه جاسم کرارم گرفتن که با پوست و استخون سر جمع 20 کیلو نمیشه
تا الان به نظرم پرسپولیس تو نقل و انتقالات بهتر بوده ... اگه کریم انصاریفر هم بیاد دیگه محشره
الان تو لیست جدید تیم ملی (امروز) پرسپولیس 6 تا بازیکن داره ( علیرضا حقیقی ، محمد نصرتی ، مازیار زارع ، علی کریمی ، هادی نوروزی ، مهرداد اولادی ) ...
ولی استفراغیا 2 تا دارن فقط ( سید مهدی رحمتی ، آندارنیک تیموریان )
مهرداد تاج سوراخ کنم اومد ... دیگه چی میخواین؟!!
کریم انصاریفر هم احتمال داره بیاد
اگه بیاد دیگه پرسپولیس 6-7 تا مهاجم داره ... از مهاجم کم نمیاره
ولی انصافا تا الان بد نبوده دیگه ... همه ی بازیکنایی رو که گرفتن ملی پوشن ... یه دروازه بان نسبتا خوبی رو گرفتن
ممد نصرتیم گرفتن با اینکه خدای سوتیه ولی بازم مدافع بدی نیس دیگه
علی کریمی هم که اسطوره اس
مهرداد اولادیم که تاج سوراخ کنه ... پارسالم تو ملوان زیاد گل زده
نسبت به استفراغیا تا الان بد نبوده دیگه ... اونا فقط یه مهدی رحمتی رو گرفتن ... دروازه بان دوم ندارن
یه آندارنیک گرفتن که من خوشم نمیاد ازش ... یه جاسم کرارم گرفتن که با پوست و استخون سر جمع 20 کیلو نمیشه
تا الان به نظرم پرسپولیس تو نقل و انتقالات بهتر بوده ... اگه کریم انصاریفر هم بیاد دیگه محشره
الان تو لیست جدید تیم ملی (امروز) پرسپولیس 6 تا بازیکن داره ( علیرضا حقیقی ، محمد نصرتی ، مازیار زارع ، علی کریمی ، هادی نوروزی ، مهرداد اولادی ) ...
ولی استفراغیا 2 تا دارن فقط ( سید مهدی رحمتی ، آندارنیک تیموریان )