مهسا 1376
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمانشاه
پاسخ : کلوپ هواداران پرسپولیس
نه الان انصاری فرد به درد میخوره
نه الان انصاری فرد به درد میخوره
حسین کاظمیبه نقل از ArmAn AriA :
مخالفم من
دیگه کیا تو لیست خریدن؟
به نقل از Mαζsα :گرفته :علي کريمي - محمد نصرتي- ميثاق معمارزاده - مهرداد اولادي -
داده: مهدي شيري - سعيد حلافي - رحمان احمدي - آرفي - سپهر حيدري - محمد پروين
بله خببه نقل از parasto jooon :خب واسه چي اعلام حضور كنن....شما بحثو ادامه بده...حضور به هم ميرسانند ملت ديگه...والا....
سپهر رفته مس کرمانبه نقل از parasto jooon :مي دوني سپهر كجا رفته؟؟؟؟
چندساله کجا اومده؟به نقل از Amir Hossein :بله خب
اینم حرفیه
آقاکریمی چندساله اومده؟
مگه حقیقی چش کمه از اون یارو؟(البته تخفیف دادم)به نقل از مارال ^-^ love^_^ :e!!!!!!!!!!!!!!!!
پرسپولیس
خیلی دوسش دارم ولی خیلی ناراحت شدم استیلی اومد ! واقعا باید دایی میموند تف به رو کاشانی X-(
بازیکنایه خوبی گرفته انصاری فردم بگیره کامل میشه ولی امیدوارم بیاد
دوستان میگن میخواد بره اس اس :-&
ولی ما الان 6 تا ملی پوش داریم اونا فقط یکی(ولی انصافا اون یکی خیلیه ها رحمتی رو میگم )
همچین تخفیفیم ندایابه نقل از Mαζsα :مگه حقیقی چش کمه از اون یارو؟(البته تخفیف دادم)
به نقل از مارال ^-^ love^_^ :e!!!!!!!!!!!!!!!!
پرسپولیس
خیلی دوسش دارم ولی خیلی ناراحت شدم استیلی اومد ! واقعا باید دایی میموند تف به رو کاشانی X-(
بابا فصل پیش همش حاشیه و این چیزا بودبه نقل از مارال ^-^ love^_^ :همچین تخفیفیم ندایا
حقیقیم خوبه ولی خوب گاهی اوقات (امیدواریم تو این فصل دیگه نبینیم) خیلی گیج میشد ولی حالا این فصل نشون میده(یعنی امیدوارم که نشون بده) از رحمتی خیلیم بهره
اولا دایی خیلیم خوب بود دوما هرچی بود مطمعن باش از این استیلی بهتر میبودبه نقل از MeBaR :شما و بقیه که اینقدر دایی دایی میکنین یه کار مثبت دایی رو تو فصل گذشته ی پرسپولیس بگین
حاشیه رو بندازین دوررررررررررررررر بااااااو ...
پرسپولیس کلا تیم با حاشیه ایه ... همه فصلا با هر مربی حاشیه داشته ... پارسالم یکی ازون فصلا ...
کلش همین یه جام حذفی؟!!!
( بزن او دیس لایکو )
به نقل از Mαζsα :اولا دایی خیلیم خوب بود
به نقل از MeBaR :شما و بقیه که اینقدر دایی دایی میکنین یه کار مثبت دایی رو تو فصل گذشته ی پرسپولیس بگین
مگه تا حالا سرمربی گری استیلی رو تو پرسپولیس دیدی؟به نقل از Mαζsα :اولا دایی خیلیم خوب بود دوما هرچی بود مطمعن باش از این استیلی بهتر میبود
ای باباااااااااااااااااااااااااااابه نقل از مارال ^-^ love^_^ :اگه اینجوری پشت سر دایی حرف میزنین
بعدا پشت سر استیلی که قراره تیمو نابود کنه چه جوری حرف میزنین؟