سمپادی‌های دانشگاه شریف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Narcissus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های دانشگاه شریف

دوستان کیا این اردو مشهدو میان؟؟؟

سلام به همگی !!! :)
یه چندتا سوال از سال بالایی ها داشتم؟؟!! :-?
اول اینکه ما شهرستانی ها زمان ثبت نام مون 24امه، بعدش تو سایت دانشگاه زمان اردو زده 24 تا 28، تداخل نداره؟؟ :-?
دومی هم اینکه من م.شیمی قبول شدم میشه با دوستم که برق قبول شده تو یه خوابگاه باشیم؟؟!! #-o

سومی هم که، به همه ی بچه های م.شیمی هم سلام ویژه دارم!! ;D ;D

حذف.

من همچنان درگیر بلیط هستم :-"
میشه من برم تهران ثبت نام کنم بعد با اردو بیام مشهد،برم خونه مون اردو که تموم شد باز با اونا برم تهران!؟
از اردو که برگردن بلافاصله خوابگاه میدن و کلاس های شروع میشه؟
با قطار میبرن اردو؟از این قطارهای اتوبوسی داغون؟

تو فرم اطلاعات فردي دانشجو(واس خوابگاه)سهميه رو چي بايد بزنم؟؟ مناطق؟؟ اون استعداد هاي درخشان چيه؟! :-/

به نقل از sana.sh :
تو فرم اطلاعات فردي دانشجو(واس خوابگاه)سهميه رو چي بايد بزنم؟؟ مناطق؟؟ اون استعداد هاي درخشان چيه؟! :-/
مناطق دیگه ! :-"
+البته واسه خودم گفتم ! نمیدونستم رتبه تو ! :-"

ثنا فک کنم رتبه زیر 150 کشوری استعداد درخشان محسوب شه

به نقل از Lily Delicated :
مطمئني زير ١٠٠ نيست؟؟
آخه من ١٤١ بودم!!
كجا بگردم پيدا كنم خب؟!

به نقل از Lily Delicated :
زیر 500 کشوری و معدل بالای 17.

اردو با قطاره دیگه ایشالا؟ ;D

فازش چه طوری یه؟ وسط کویر لوت چادر میزنند؟ هتل نیمه-حسابی میبرند؟ تو حرم ول میکنند میگند بخوابید؟

پول چه قدر میگیرند؟

موهـــــ پاسخگو باشه!!!! ;D

به نقل از SalehM :
http://www.sharif.ir/rules

من یه ربع پیش آیین نامه های بدردبخور اینجارو نگاه کردم، توضیح مفیدی نداشت برا این سوال !! :-" درباره دو رشته ای برای استعداد های درخشان داشت مثلا و .. !! نه این سوالِ مطرح شده!

پ.ن: بیکاریه دگ! منو چه به شریف !! :-??
____

به نقل از sana.sh :

اما در کل، من فکر میکنم اون گزینه برای دانشجو های ورودی جدید نـیس، حتا اگ رتبه برتر باشن ؛ چون بعیده معرفی شده باشین تا الان ک بخواین اون گزینه رو انتخاب کنین؟! اون احتمال زیاد برا سال بالایی هاس ک استعداد درخشانن و از جمله مزایاش، اولویتِ خوابگاهی هس! :-?

.. بنیاد نخبگان اینطوری تعریف میکنه استعداد های درخشانِ کنکور رو که قبلا هم گفته بودم! اینجا رو بخونید!

« .. نمره تراز آزمون، بیش از 2.5 انحراف معیار از میانگین کل شرکت کنندگان در کنکور .. »

ک خب کلا براساس رتبه تعریف نـمیشه همینطور ک می بینین ؛ اما میتونه رو رتبه هایی صدق کنه هرسال. بطوری که تو یکی از صفحات شریف درباره استعداد های درخشان کنکور 92 ؛
گفته بود 150 نفر از ریاضی ها رو بنیاد تحت حمایت گرفته و پذیرفته .. (یعنی اون 150 نفر این شرطِ بالا رو داشتن!)
_____

زیر 500 کشوری و معدل بالای 17.

این بحث معدل ک دگ برا آینده ست! نه ورودی های جدید و استعداد های درخشانی که شامل نفرات برتر کنکور بشن .. !!

اون رتبه 500 رو هم من شنیدم اما ندیدم جایی معتبر ؟! :-?

.

سلاام اینجا کسی هوافضا هست؟!!

• لایک
امتیازات: hba

به نقل از Milad.R :
اردو با قطاره دیگه ایشالا؟ ;D

فازش چه طوری یه؟ وسط کویر لوت چادر میزنند؟ هتل نیمه-حسابی میبرند؟ تو حرم ول میکنند میگند بخوابید؟

پول چه قدر میگیرند؟

موهـــــ پاسخگو باشه!!!! ;D
من نرفتم. درست نمیدونم چه طوریه! با قطار میبرن ولی. پارسال 50 تومن گرفتن فکر کنم. شب هم توی اردوگاه میخوابین. جوش رو نمیدونم چه طوریه! ;D

چقد میم شیمیا زیادن ;D,فک کنم دانشگا بریم نصف همکلاسیامون سمپادیایی باشن :))

آقا اینی که میپرسم خعلی مهمه ، خوب ؟:اس
اینکه الان مثن ما 2 شنبه ثبت نام میکنیم و اینا ، بعد خوب اردو مشهد هم نخوایم بیایم ، بعد خوابگاه میدن ؟:دی از چه زمانی خوابگاه میدن دقیقا ؟ :-"

اردویی که میذارن خوبه ، تونستین شرکت کنین.
از همه رشته ها سال بالاییا باتون میان ، همه سوالاتونو جواب میدن ، درباره دانشگاه و خوابگاه و درسا و ...
یه سری معاونت های دانشگاه هم تو اردو هستن
کلا برای آشنایی کلی از همه‌چیز دانشگاه قبل از ورود مفیده.

به نقل از پـــوریـــــا . ک :
آقا اینی که میپرسم خعلی مهمه ، خوب ؟:اس
اینکه الان مثن ما 2 شنبه ثبت نام میکنیم و اینا ، بعد خوب اردو مشهد هم نخوایم بیایم ، بعد خوابگاه میدن ؟:دی از چه زمانی خوابگاه میدن دقیقا ؟ :-"
نه. خوابگاه نمیدن! یعنی به ما ندادن. اون روزی که بچه ها از مشهد برگشتن، بهمون خوابگاه دادن.

ینی الان ما پا شیم بریم اردو 28 که برمیگردیم دیگه باید بریم خوابگاه یا میشه برگشت شهر خودمون ؟؟؟کلاسا از کی شروع میشه؟؟؟

Back
بالا